Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende buraya inanıp güveniyorum birşey yiyecekte olsam burayı getiriyorum aklıma ilerde elbet kaçamaklar olur ama şu ilk 1 ay sıkı tutarım bozmam inş. Bayram da illa ki sarma 1 2 dilim baklava yenir
o kadar kilo verdikten sonra o 2 dilim baklava yenirmi ... ben kıyamıyorum valla
bugün kuaförüm her geldiğinde biraz daha zayıflamış görüyorum seni harika oldun dedi bir havaya girdim ki deme tabii oradaki bayanlarda soruyorlar ne yaptın ne ettin diye .. bende balldandıra ballandıra anlatıyorum hepsi pür dikkat beni dinlediler

Bende buraya inanıp güveniyorum birşey yiyecekte olsam burayı getiriyorum aklıma ilerde elbet kaçamaklar olur ama şu ilk 1 ay sıkı tutarım bozmam inş. Bayram da illa ki sarma 1 2 dilim baklava yenir
Zaten en güzel kilo takıma geldiğin ay veriliyor tecrübeyle sabit listeye girince okadar verilmiyor sanki yani ben listede değilken daha cok vermiştim
İki hafta deneme surecide bu yüzden kuralmis o süreçte cok veriliyor ya adaletsizlik olmamasi içinmiş

Kural neyse uyarım canım sıkıntı yok , listeye girmek için dikkatli olduğum kesin şimdilik :)

Maşallah sana baya belli oluyor demek ki artık zayıfladığın. geçen yıl 56 ya düştüğümde bana da çok iltifatlar gelmişti özlemişim :)

Benimde sohbetteki arkadaşlar vahy ne güzel vermissin yada senin kilon yok niye veriyorsun demeye basliyorlar

Benimde sohbetteki arkadaşlar vahy ne güzel vermissin yada senin kilon yok niye veriyorsun demeye basliyorlar

bana da inanılmaz zayıflamışsın deyip şoklara giriyorlar ama neden bu kadar çabuk geri aldım kızıyorum kendime artık eskisi gibi yapmıcam 55 e mi indim 58 olunca alcam önlemimi

BEn lisede sırf kola ve neskafe ile hayatta kalıyordum. Çok şükür bıraktım. Uzun zamandır içmiyorum.

bana da inanılmazzayıflamışsın deyip şoklara giriyorlar ama neden bu kadar çabuk geri aldım kızıyorum kendime
Bende kızıyorum geçen sene 55 i gördüm sıkıntı stresten ve uyku düzeninden dolayı geri aldım ama bu sefer ilk defa dyt eşliğinde yapıyorum para verdikçe ınş sonrası için sıkı tutarım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…