Benim yemek o kadar güzel olmuş ki bugün kalanı bitirim anca başka yemek yapmayacağım afiyet olsungeçmiş biter ada mutfağa gider bugün ev halkının yemeği var bende kendime kabak yemeği yapacam))
Hedefim 55 aslında dahada versem iyi olur ama ozaman da çocuk gibi duruyorum bilmiyorum bakalim duruma gore bugun 62.65 ciktim nisan nin başından beri diyetisyen esliginde 68.95 ten bu kiloya geldim
o kadar kilo verdikten sonra o 2 dilim baklava yenirmi ... ben kıyamıyorum vallaBende buraya inanıp güveniyorum birşey yiyecekte olsam burayı getiriyorum aklıma ilerde elbet kaçamaklar olur ama şu ilk 1 ay sıkı tutarım bozmam inş. Bayram da illa ki sarma 1 2 dilim baklava yenir
sağol canım , sana afiyet olsun... ben yarın sabah tartılacam kabak yemeği hafif olsun istedimBenim yemek o kadar güzel olmuş ki bugün kalanı bitirim anca başka yemek yapmayacağım afiyet olsun
Zaten en güzel kilo takıma geldiğin ay veriliyor tecrübeyle sabit listeye girince okadar verilmiyor sanki yani ben listede değilken daha cok vermiştimBende buraya inanıp güveniyorum birşey yiyecekte olsam burayı getiriyorum aklıma ilerde elbet kaçamaklar olur ama şu ilk 1 ay sıkı tutarım bozmam inş. Bayram da illa ki sarma 1 2 dilim baklava yenir
Ben iftardan 1 saat önce tartılırım en iyisisağol canım , sana afiyet olsun... ben yarın sabah tartılacam kabak yemeği hafif olsun istedim
Zaten en güzel kilo takıma geldiğin ay veriliyor tecrübeyle sabit listeye girince okadar verilmiyor sanki yani ben listede değilken daha cok vermiştim
İki hafta deneme surecide bu yüzden kuralmis o süreçte cok veriliyor ya adaletsizlik olmamasi içinmiş
o kadar kilo verdikten sonra o 2 dilim baklava yenirmi ... ben kıyamıyorum valla
bugün kuaförüm her geldiğinde biraz daha zayıflamış görüyorum seni harika oldun dedi bir havaya girdim ki demetabii oradaki bayanlarda soruyorlar ne yaptın ne ettin diye .. bende balldandıra ballandıra anlatıyorum hepsi pür dikkat beni dinlediler
Boynumuz değildir benimki 154 var yokHemen hemen ayınıyız senle canım kilomuz hedefimiz bile
Boynumuz değildir benimki 154 var yok
Benimde sohbetteki arkadaşlar vahy ne güzel vermissin yada senin kilon yok niye veriyorsun demeye basliyorlaro kadar kilo verdikten sonra o 2 dilim baklava yenirmi ... ben kıyamıyorum valla
bugün kuaförüm her geldiğinde biraz daha zayıflamış görüyorum seni harika oldun dedi bir havaya girdim ki demetabii oradaki bayanlarda soruyorlar ne yaptın ne ettin diye .. bende balldandıra ballandıra anlatıyorum hepsi pür dikkat beni dinlediler
Benimde sohbetteki arkadaşlar vahy ne güzel vermissin yada senin kilon yok niye veriyorsun demeye basliyorlar
Benimde sohbetteki arkadaşlar vahy ne güzel vermissin yada senin kilon yok niye veriyorsun demeye basliyorlar
BEn lisede sırf kola ve neskafe ile hayatta kalıyordum. Çok şükür bıraktım. Uzun zamandır içmiyorum.kola çok şişiriyor benim erkek kardeşim çok içiyor ama öyle böyle değil artık içmezse rahatsız oluyor bağımlı olmuş sanırım... uyardık kızdık yok dinlemedi hayat kendinin seçim onun ne diyeceğiz susuyoruz...
Geçenlerde biri vardı çalışan iş yerinde yumusta. Pişirme Makinesi vardı o gelmiyor dimibence senin katılımın çok güzek kiloda verirsen listeye girmen çokta uzak olmaz... tabii deneme sürecin bitmesi gerekiyor o da iki hafta
Bende kızıyorum geçen sene 55 i gördüm sıkıntı stresten ve uyku düzeninden dolayı geri aldım ama bu sefer ilk defa dyt eşliğinde yapıyorum para verdikçe ınş sonrası için sıkı tutarım kendimibana da inanılmazzayıflamışsın deyip şoklara giriyorlar ama neden bu kadar çabuk geri aldım kızıyorum kendime
6 yıl oldu. Yok bu aynı halt değişmezinş arkadaşım sabret inş oda değişir sende zamanla, ne kadar oldu evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?