- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
6 yıl oldu. Yok bu aynı halt değişmez
10 yılda öğrencen inşallah6 yıl oldu. Yok bu aynı halt değişmez
Di mi insan kilo niye verir ya kilosuyla mutsuzsa yada sagligi için ben her ikisi için yapiyorumniye veriyorsun kısmı çok saçma
Ben lahana ve yeşil mercimekli yapıyordum ama yeşil mercimeği bıraktım artık geçenlerde sadece lahana yaptım. Her türlü yerim ben lahanayı:)Nette baktım varmış.. Ben hıc kapuska bile yemedim ne tavuklu ne sadene yedım ne pısırdım tadı nasıldır bılmem
Geçen sene evde bakıcımız vardı canım. Arada da annem bakıyor. Evde olunca daha düzenli oluyoruz. Ama kreşe başlayınca düzenimiz bozuldu. Kreşe servisle gidip geliyor. Eve gelene kadar serviste uyuyor genellikle. Uyutmamaya çalışıyorum, bu sefer de çok sinirli oluyor, yemek bile yemek istemiyor. Uykuyu sevmiyor ama yorulunca uykuya dayanamıyor. Benim oğlum çok erken konuşmaya başladı canım. Şu an aşırı konuşuyor. Sırf çene de diyebilirizGüya erkekler çok konuşmaz derler, benim oğlum kızlardan geveze
canım inan herkesin bi zorluğu var... bak benim eşimde ben bilirim diyen bir tip ben he he demesem hergün tartışırız... mesala göz göre göre siyaha beyaz der... ne diyeceksin he aşkım beyaz diyorum... 2 saat sonra siyahta olabilir diyorbenim ailem bana çok şaşırıyor sen ki dediğim dedik biriydin bunu nasıl idare ediyorsun diyorlar.... ben alıştım inatlaşmıyorum onunla çünkü denedim bir değşiklik olmadı ne diye kendimi huzurumu bozayım he deyip geçiyorum
canım akşam hem mercimek bulgur 1 tabak hemde 2 dilim ekmek bide üstüne dondurma olmamış
Valla 18 sene oldu şu 2 3 senede anca oturdu bazı seyler10 yılda öğrencen inşallah
Offf benı gorenlerde yeter verme diyor boyle ıyısın dıyor cırkın olursun daha fazla verirsen dıyorniye veriyorsun kısmı çok saçma
Di mi insan kilo niye verir ya kilosuyla mutsuzsa yada sagligi için ben her ikisi için yapiyorum
Ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım. Çok zormuş listeye girmekBende ki şans ne zaman sınava girsem ösym de sınav sistemini değiştirirdi
Offf benı gorenlerde yeter verme diyor boyle ıyısın dıyor cırkın olursun daha fazla verirsen dıyor
Boy 1,62 kılomda 65
Akil var mantık var bu boya 65 kilo yetermı ya
Ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım. Çok zormuş listeye girmek
Teşekkürler canım bir de o yöntemi deneyeyim. Gerçi benim oğlum çok fena, anlaşma şartlarını kendi lehine kabul ettirir banacanım o zaman konuşuyorsa mutlaka oturup bi anlaşma yapın karşılıklı şartları belirleyin. ondan sonra da o anlaşmaya uyması gerektiğini söyle.. ben bu yöntemi de kullanıyorum genelde hatta kızım benim şartlarıma burunkırın ederse ama bak anlaşamıyoruz seninle Beren diyorum çok gülüyor
aha ben net
canım ben biraz kalori de saydığımdan bi de iki öğün yiyoruz mecbur yemem lazım yani günlük kalorimi ikiye bölüp yiyorum haa ben hiç şikayetçi değilim tabi bu durumdan o ayrı
ara öğünüm dondurmam da 150 kalori kalorisi az ve dondurma sağlıklı bi ara öğün seçimi.. yani diyetisyenler ölçülü yenebilir diyor ben ara öğünlerde 200 kalori almaya çalışıyorum sonuçta 50-60 kilo değilim 130 kiloyum öyle değerlendirmek lazım daha az yiyemem. kilo vermem durdukça azaltarak gidicem ben 1500 kalori almaya çalışıyorum şu an
tabi ramazan nasıl olacak verecek miyim neler olacak onu da bilmiyorum nasıl etkilicek süreci
Varmis canim mülteci bi aileydi ayarlayanlar yapmis karisikligi :)Eee diğerinin hazırlığı var mıydı acaba
Bizde problem yok sükür :)işte yemekler kalıyor sonra ye ye bitmiyor.. eşim sağolsun şikayet etmez o yerde ben biraz sıkıntılıyım ...
Evet canım sınava falan girseydik daha kolaydıkpss gibi hem yazılı hem sözlü 2 aşamalı
Evet canım sınava falan girseydik daha kolaydıBen umutsuzluğa kapıldım listeye girebilme şartlarını okuyunca. Sen azimlisin ama girersin sen
Ne bileyim bu aralar hiçbir konuda başarılı olamıyormuşum gibi geliyor. Hiçbir işi yetiştiremiyorum, hiçbir şeyi tam istediğim gibi yapamıyorum. O yüzden kilo verebileceğime de çok inanamıyorumSen de azmedeceksin yok öyle umutsuzluk
aynen canımdemek tartı gülümsedi
Evet canım sınava falan girseydik daha kolaydıBen umutsuzluğa kapıldım listeye girebilme şartlarını okuyunca. Sen azimlisin ama girersin sen
Düzenli menü bildirimi yapıpSen de azmedeceksin yok öyle umutsuzluk
Düzenli menü bildirimi yapıp
Takımdaki diğer kızlara yorum yapmak,
sohbete katılmaktan başka bi zorluk yok kızlar ya
bunları yapınca 15 gün sonra girersiniz listeye
Sınanma psikolojisi tamamenDüzenli menü bildirimi yapıp
Takımdaki diğer kızlara yorum yapmak,
sohbete katılmaktan başka bi zorluk yok kızlar ya
bunları yapınca 15 gün sonra girersiniz listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?