Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım o zaman konuşuyorsa mutlaka oturup bi anlaşma yapın karşılıklı şartları belirleyin. ondan sonra da o anlaşmaya uyması gerektiğini söyle.. ben bu yöntemi de kullanıyorum genelde hatta kızım benim şartlarıma burunkırın ederse ama bak anlaşamıyoruz seninle Beren diyorum çok gülüyor

aha ben net

canım akşam hem mercimek bulgur 1 tabak hemde 2 dilim ekmek bide üstüne dondurma olmamış

canım ben biraz kalori de saydığımdan bi de iki öğün yiyoruz mecbur yemem lazım yani günlük kalorimi ikiye bölüp yiyorum haa ben hiç şikayetçi değilim tabi bu durumdan o ayrı

ara öğünüm dondurmam da 150 kalori kalorisi az ve dondurma sağlıklı bi ara öğün seçimi.. yani diyetisyenler ölçülü yenebilir diyor ben ara öğünlerde 200 kalori almaya çalışıyorum sonuçta 50-60 kilo değilim 130 kiloyum öyle değerlendirmek lazım daha az yiyemem. kilo vermem durdukça azaltarak gidicem ben 1500 kalori almaya çalışıyorum şu an

tabi ramazan nasıl olacak verecek miyim neler olacak onu da bilmiyorum nasıl etkilicek süreci

Di mi insan kilo niye verir ya kilosuyla mutsuzsa yada sagligi için ben her ikisi için yapiyorum

benim bir tanıdık kendi 55 56 kilo bana sen verme iyisin böyle diyor anlamıyorum amacı ne , vermek istiyorum vercem :) zaten ben son 10 yıldır böyleyim kışın alıyorum Nisan Mayıs gibi başlıyorum sıkmaya geri veriyorum yazlar 57 58 geçiyo kışlar 62 63 :)

Offf benı gorenlerde yeter verme diyor boyle ıyısın dıyor cırkın olursun daha fazla verirsen dıyor
Boy 1,62 kılomda 65
Akil var mantık var bu boya 65 kilo yetermı ya

aslında bende 1,60 diyorum ama 1,62 olabilirim :)
evet bu boya 65 çok 57 58 ideal zayıf görünmek içinse 53 54 55 oluyor bende o şekilde

Teşekkürler canım bir de o yöntemi deneyeyim. Gerçi benim oğlum çok fena, anlaşma şartlarını kendi lehine kabul ettirir bana

demek tartı gülümsedi
aynen canım
Evet canım sınava falan girseydik daha kolaydı Ben umutsuzluğa kapıldım listeye girebilme şartlarını okuyunca. Sen azimlisin ama girersin sen
Sen de azmedeceksin yok öyle umutsuzluk
Düzenli menü bildirimi yapıp
Takımdaki diğer kızlara yorum yapmak,
sohbete katılmaktan başka bi zorluk yok kızlar ya
bunları yapınca 15 gün sonra girersiniz listeye

Düzenli menü bildirimi yapıp
Takımdaki diğer kızlara yorum yapmak,
sohbete katılmaktan başka bi zorluk yok kızlar ya
bunları yapınca 15 gün sonra girersiniz listeye

kilo vermek bence en büyük zorluk bu konuda onu yaptın mı her türlü tamam gerisi sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…