Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo vermek bence en büyük zorluk bu konuda onu yaptın mı her türlü tamam gerisi sıkıntı değil
Evet o da var, mesela ben bazı aylar sağlıklı beslensem bile kilo veremeyebiliyorum. Bir de ben çok kolay kilo veremiyorum, ayda ortalama 2 kilo, o da çok zorlayarak

aynen canım

Düzenli menü bildirimi yapıp
Takımdaki diğer kızlara yorum yapmak,
sohbete katılmaktan başka bi zorluk yok kızlar ya
bunları yapınca 15 gün sonra girersiniz listeye

DÜZENLİ menü bildiriyorum
kızlarla yorumlaşıyorum
sohbet gırla
kilo verme işi nasıl olur bilmiyorum çünkü regl olamıyorum bir şişkinlik var şuan ,ama dikkat ediyorum kaçamak yok kısaca

kızlarla yorumlaşıyorum
sohbet gırla
kilo verme işi nasıl olur bilmiyorum çünkü regl olamıyorum bir şişkinlik var şuan ,ama dikkat ediyorum kaçamak yok kısaca

e o zaman.. bırak listenin nerede yazdığıyla başkaları ilgilensin sen eğlenmene ve kilo vermene bak

bence bu listeye girme konusu da bi stres sebebi ve kilo vermeyi etkiler.. kafaya takılacak en son sorun bence bu

zamanında çok takmıştım ondan biliyorum

kızlarla yorumlaşıyorum
sohbet gırla
Yaniiiii herşey yolunda
Kiloları 10-15 günde almadık öyle de hızlı gitmeyecek . Sabırla herşey güzel olcak

Takımda olmayanlar da kilo bildirimi yapacak mı acaba?

herkes bildirim yapacak tabiki sen takımdasın buraya yazan herkes takımda ve bu takımın bi parçası sen sadece listede değilsin ve bu takımın bi parçası olmaya devam ettikçe bir gün listede olacaksın

bizi free liste diye bi bölüme yazacaklar bu liste grup içi paylaşılıyor diğer gruplarla yarış halinde olamıyorsun tek fark bu

Anladım canım, teşekkür ederim. Senin daha önce de deneyimin olmuş galiba. Ben ilk defa böyle bir şey deniyorum. 13. Takıma da şans eseri geldim. Bir sürü takım vardı, öylesine rastgele yazmıştım.

Anladım canım, teşekkür ederim. Senin daha önce de deneyimin olmuş galiba. Ben ilk defa böyle bir şey deniyorum. 13. Takıma da şans eseri geldim. Bir sürü takım vardı, öylesine rastgele yazmıştım.

daha önce 5. 7. 3. ve 8. takımlarda yarıştım inşallah 13 uğurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…