Evet o da var, mesela ben bazı aylar sağlıklı beslensem bile kilo veremeyebiliyorum. Bir de ben çok kolay kilo veremiyorum, ayda ortalama 2 kilo, o da çok zorlayarakkilo vermek bence en büyük zorluk bu konuda onu yaptın mı her türlü tamam gerisi sıkıntı değil
Aynen canımkilo vermek bence en büyük zorluk bu konuda onu yaptın mı her türlü tamam gerisi sıkıntı değil
Sınanma psikolojisi tamamen
aynen canım
Düzenli menü bildirimi yapıp
Takımdaki diğer kızlara yorum yapmak,
sohbete katılmaktan başka bi zorluk yok kızlar ya
bunları yapınca 15 gün sonra girersiniz listeye
Evet canım öyle düşününce kötü oluyorbence o psikolojiye hiç girme o psikoloji beni en sevdiğim gruptan etmişti.. free listedeyiz amacımız kilo vermek ve paylaşım yapmak adımızın hangi listede olduğu hiiiiç önemli değil
bence o psikolojiye hiç girme o psikoloji beni en sevdiğim gruptan etmişti.. free listedeyiz amacımız kilo vermek ve paylaşım yapmak adımızın hangi listede olduğu hiiiiç önemli değil
DÜZENLİ menü bildiriyorum
kızlarla yorumlaşıyorum
sohbet gırla
kilo verme işi nasıl olur bilmiyorum çünkü regl olamıyorum bir şişkinlik var şuan ,ama dikkat ediyorum kaçamak yok kısaca
YaniiiiiDÜZENLİ menü bildiriyorum
kızlarla yorumlaşıyorum
sohbet gırla
kilo verme işi nasıl olur bilmiyorum çünkü regl olamıyorum bir şişkinlik var şuan ,ama dikkat ediyorum kaçamak yok kısaca
Cuma günü tüm takım bildirim yapıyor evet canımTakımda olmayanlar da kilo bildirimi yapacak mı acaba?
Takımda olmayanlar da kilo bildirimi yapacak mı acaba?
Bugün de yapacak mıydık canım?Cuma günü tüm takım bildirim yapıyor evet canım
Anladım canım, teşekkür ederim. Senin daha önce de deneyimin olmuş galiba. Ben ilk defa böyle bir şey deniyorum. 13. Takıma da şans eseri geldim. Bir sürü takım vardı, öylesine rastgele yazmıştım.herkes bildirim yapacak tabiki sen takımdasın buraya yazan herkes takımda ve bu takımın bi parçası sen sadece listede değilsin ve bu takımın bi parçası olmaya devam ettikçe bir gün listede olacaksın
bizi free liste diye bi bölüme yazacaklar bu liste grup içi paylaşılıyor diğer gruplarla yarış halinde olamıyorsun tek fark bu
Anladım canım, teşekkür ederim. Senin daha önce de deneyimin olmuş galiba. Ben ilk defa böyle bir şey deniyorum. 13. Takıma da şans eseri geldim. Bir sürü takım vardı, öylesine rastgele yazmıştım.
Hic kanma onlara.. simdi ne yapsakta kilo versek diye düşünüyorlarBenimde sohbetteki arkadaşlar vahy ne güzel vermissin yada senin kilon yok niye veriyorsun demeye basliyorlar
Çorbada güzel bir başlangıç olurdu canımakşama menüm
izmir köfte + kepekli makarna + salata
bugün nedense çok acıktımsabah bile aç uyandım
Hayallerimgercek degil mi ? Evet o bu aralar pek gelmiyor canimGeçenlerde biri vardı çalışan iş yerinde yumusta. Pişirme Makinesi vardı o gelmiyor dimi
Yetmez canım 60 ideal olabilir...Offf benı gorenlerde yeter verme diyor boyle ıyısın dıyor cırkın olursun daha fazla verirsen dıyor
Boy 1,62 kılomda 65
Akil var mantık var bu boya 65 kilo yetermı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?