Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum canım. Çok zormuş listeye girmek
Aslinda cok kolay duzenli menu vermek takima katilmak bu sadece bizim degil butun takimlarin kurallari boyle...
Sizler icin demiyorum ama yeni arkadaslar bir hafta devam ediyor sonra ortadan kayboluyor bu listeye zarar veriyor..

Aslinda cok kolay duzenli menu vermek takima katilmak bu sadece bizim degil butun takimlarin kurallari boyle...
Sizler icin demiyorum ama yeni arkadaslar bir hafta devam ediyor sonra ortadan kayboluyor bu listeye zarar veriyor..
Evt bu ortadan kaybolmalar bildirim yapmamalar etkileşimde olmamak motivasyonu düşürüyor kilo vermek için bunlar şart

DÜZENLİ menü bildiriyorum
kızlarla yorumlaşıyorum
sohbet gırla
kilo verme işi nasıl olur bilmiyorum çünkü regl olamıyorum bir şişkinlik var şuan ,ama dikkat ediyorum kaçamak yok kısaca
Canim listede olup , 1 hafta sabit bir hafta arti gelende oluyor insaniz sonucta degiskenlik oluyor

Evt bu ortadan kaybolmalar bildirim yapmamalar etkileşimde olmamak motivasyonu düşürüyor kilo vermek için bunlar şart
Aynen oyle canim o yuzden biz takim olarak , katilimi olanlar listede olsun istiyoruz... tabii insan hasta olur bi kac gun gelemez amenna...ama haftalarca gelmiyorsa listede de olmasının bi anlami yok...

Aynen oyle canim o yuzden biz takim olarak , katilimi olanlar listede olsun istiyoruz... tabii insan hasta olur bi kac gun gelemez amenna...ama haftalarca gelmiyorsa listede de olmasının bi anlami yok...
Cok haklısın peki listede olup ugramayanlara ihtar cekiyormusunuz

Ben pazar hariç iş yoğunluğum olmaması halinde saat 5,30 a kadar buradayım

Haklısın canım, devamlılık önemli. Ben daha önce hiç böyle bir uygulamada yer almadım. Cahilliğime verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…