- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Evettt leslie yapacam kalori açığı oluşsun inşallah gider dedimYarına kadar 400 gr mı olur yaa bana uyar gönderiyorum
64,1Ben bildirmistim tekrar bildiriyim cuma
64.15 Simdi
62.65
Fark 1.5 %2.33Anka dogru mu yaptim bi baksana
Arkasından da bi yeşil çay patlat 500 gitsinEvettt leslie yapacam kalori açığı oluşsun inşallah gider dedim
olur yaparım yeter ki gitsin64,1
62,6 olarak a
Arkasından da bi yeşil çay patlat 500 gitsin
Suan evde yok alırsam denıyeyım saol canımpapatya1994 erik hurma marmelatını sen de denesene belki sana da faydası olur.
1 fincan erik ve 1 fincan hurmayı 15 dakika kaynatıyorsun. İçinde 1 bardak kadar su kalacak blendırda bızztt yapıp aç karna 1 yemek kaşığı yiyorsun. 3 vakte kadar işlem tamam
Güzel menu canim afiyet olsun10.5
02:00
1 haşlanmış yumurta
2 yk kara buğday+2 yk yoğurt
10 zeytin
1 dilim ekşi maya tam buğday ekmek
20:15
1 kepçe çorba
8 yk et sote
2 dilim siyez ekmeği
1 bardak ayran
Bir saat sonra bir kupa sütlü kahve ve 1 hurma planlıyorum
2 lt suyu içerim yatana kadar
Tebrikler canim
Az olmus ama guzel menu canim afiyet olsunKızlar bugünkü menümü yazayım, çok uykusuzum oğlum da uyudu, ben de yatacağım hemen
Sahur (02:30 gibi)
Yulaf kepekli ve peynirli, 1 yumurtalı krep
Çokça peynir
İftar
Bir tabak kıymalı yumurta
Yaklaşık 1 tl su
Çok uykusuzum kızlar canım bir şey yemek istemedi, su da az oldu ama sahura kalkmaya çalışacağım.
Tebrikler canimBen bildirmistim tekrar bildiriyim cuma
64.15 Simdi
62.65
ben 15 dk yaptım mesajını görmeden ama hiç halim kalmadı canım yagulenyuzumsunsen leslie yapalım mı bu akşam
tebrikler canım harikasın
bence güzel canımSahuru 12de yoğurt fındık ve 3 hurma ile yapsam olur mu Sabah erken okula gideceğim uykum açılmasın istiyorum saatkurup suyu içer niyet eder yatarım
yapıcam inşallah bakalım nolcak heyecanlıyım
Yaaa yarın iftara yakıb yine bildirim yap 67,9 gelecek ben bütün sinyalleri gönderdim.
tebrikler canım maşallahBen bildirmistim tekrar bildiriyim cuma
64.15 Simdi
62.65
Evet canım yaradıSuan evde yok alırsam denıyeyım saol canımkuru erik dimi canım? gulenyuzumsunsen sende işe yaradımı canım?
ben 15 dk yaptım mesajını görmeden ama hiç halim kalmadı canım ya
tebrikler canım harikasın
bence güzel canım
yapıcam inşallah bakalım nolcak heyecanlıyım
tebrikler canım maşallah
Evet canım yaradı
Diğer takimlarda fena degilsoffty mesajda unutmuşum yazmayı ben de tebrik ederim canım yarın mükemmel bir sonuç alacağız inşallah
Ikısıde yok malesef turk kahvesi Icıyorum ama fayda etmiyorsuyuda ıyı tuketıyorum aslında
Olsun yüzdemiz güzel olsun kaçıncı olduğumuz önemli değil. Herkes versin kiloDiğer takimlarda fena degil
Sen yarin eksiye dusmezmisin ? Daha yarin varBir benle papatya yerimizde saydik galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?