Gram oynuyor yaa niye böyle oluyor ada anlamıyorum. Takıldım 7 li rakamı kiramadimSen yarin eksiye dusmezmisin ? Daha yarin var
Sporu arttirsan yeme şeklini biraz degistirsen farkedermiGram oynuyor yaa niye böyle oluyor ada anlamıyorum. Takıldım 7 li rakamı kiramadim
Canim biraz sabir birden kırılacak o zincir...Gram oynuyor yaa niye böyle oluyor ada anlamıyorum. Takıldım 7 li rakamı kiramadim
Sanırım spor az geliyor evet. Düşünüyorum araştırıyorum sabah tan beri. Yemem de noksan yok hareket az geliyorSporu arttirsan yeme şeklini biraz degistirsen farkedermi
Müsaitsen leslie yapalım hadiSanırım spor az geliyor evet. Düşünüyorum araştırıyorum sabah tan beri. Yemem de noksan yok hareket az geliyor
Kızlar ne zincir miş baci anami ağlattı ayyy ne zormuş kilo vermek yaaCanim biraz sabir birden kırılacak o zincir...
Leslie de sıkılıyorum baci yaaMüsaitsen leslie yapalım hadi
Muhtemelen vücut bu yeme şekline alıştı sporu arttırıp kalori açığı oluşturmak lazım sporla sahiden cok güzel gidiyorSanırım spor az geliyor evet. Düşünüyorum araştırıyorum sabah tan beri. Yemem de noksan yok hareket az geliyor
Ne yapsak yaa hareketsiz de olmuyorLeslie de sıkılıyorum baci yaa
TK500 cok güzel hareketli ,ebru karadumanin cardio plates videoları var bende genelde cardio yapıyorumNe yapsak yaa hareketsiz de olmuyor
Sabah 1 saat yürüyüş yaptım bugunNe yapsak yaa hareketsiz de olmuyor
O zaman ilk ben vereyim sahurdan sonra hiç bişey yiyip içmedim 14 gibi tartildim 62.65 geldim cuma 64.15 regl oldum şişkinlik indiLAydLiNe
Psikolojim yerle birsabahtan beri 1001 kez tartıldım başka işe bakamıyorum tartıya baktıkça bakasım geliyor
Kilom 128.5 çıktı
Pazartesi 130.2 ydi haftasonu 131.8 i görmüştüm çok mutluyum
geçen cuma 66.8
bugün 65.8LAydLiNe
İyi akşamlar kızlar bende kilo bildirimi yapayım
Cumartesi 68.4
Bu hafta 67.1
Gecen hafta 85
Bu hafta 83.2
Fark 1.8
Yüzde 2.12
Salı günü 58.1 kg
Bugün 57.6
Cok guzel canim tebriklerBende yapayım bi kilo bildirimi
Cuma = 82,9
Güncel = 82,1
Fark = 0,8
Yüzde = 0,97
sana da maşallah canımBende yapayım bi kilo bildirimi
Cuma = 82,9
Güncel = 82,1
Fark = 0,8
Yüzde = 0,97
ben olsam pilavı çıkarırdım, Bulgurlu dolma var. Zeytinyağlı yapacaksam salatayı da tek çeşide indirirdim. İçecek olarak da ayran ve su kafi. Çok fazla Yenmiyor zaten Ramazan’da, fazlası hem vücuda eziyet hem israf.
Menün gayet dengeli ve güzel.
oh, hasta da oldun. Şimdi sen orda dayanamayıp ne pastalar yersin. Verdiğin kiloları alarak dönersin, Emin’im
Aynen ben de uyuyakalıyorum kızımla genelde. Sahurda mantı olmasaydı keşke, dondurmaya lafım yok.. afiyet olsun, beğendim.
orucumu bozdum malum regl oldum beklenmedik zamanda çocuklarda eğlendi ama küşük oğlum kapıya elini sıkıştırdı ezildi biraz tırnağı büyük ihtimal düşer yolda gelirken uyudu geldim eve yatağına koydum belki de morarmıştır epeygötür canım çocuklar için bir değişiklik olur... çok sıkılıyorlar evde farklılık olur... evet oruç oruç sana zor ama senin vaktin geçer ...
Evet sahurda kahvaltı çok daha iyi oluyor ama ben börek veya sarma falan varsa yerim yani affetmem onlar yemek bakımından pratik oluyorbunu okurrken baya özendim anlattığın ana.. annannemin kyünde yaşadığım şeyler benim
valla aslında ben de yerken dedim ki bu yemek beni uyutmaz ama yoğurttan sebep herhalde baya mışıl mışıl uyudum akşama kadarda hiç acıkmadım sahuru sağlam yapmak iyi oluyor bence tabi kahvaltı tarzı olsa daha iyi olur. bugün sahurda lorlu biber ve haşlanmış yumurta yicemheyecanla sahuru bekliyorum
ben bayılıyorum. ben genelde sade yapıyorum aslında kıymalı bulgurlu severim ama kıymalı olunca işe götüremediğim için sade yapıyorum
işte favori tarifim buuuu
Cok gecmis olsun canim ogluşuna....ya çok dağıtmadım şaka yaptım biraz ucundan yedim işte çok sevinmeyin :)
orucumu bozdum malum regl oldum beklenmedik zamanda çocuklarda eğlendi ama küşük oğlum kapıya elini sıkıştırdı ezildi biraz tırnağı büyük ihtimal düşer yolda gelirken uyudu geldim eve yatağına koydum belki de morarmıştır epey
Evet sahurda kahvaltı çok daha iyi oluyor ama ben börek veya sarma falan varsa yerim yani affetmem onlar yemek bakımından pratik oluyor
GeliyoruuuummmmBende yapayım bi kilo bildirimi
Cuma = 82,9
Güncel = 82,1
Fark = 0,8
Yüzde = 0,97
Gecmis olsunya çok dağıtmadım şaka yaptım biraz ucundan yedim işte çok sevinmeyin :)
orucumu bozdum malum regl oldum beklenmedik zamanda çocuklarda eğlendi ama küşük oğlum kapıya elini sıkıştırdı ezildi biraz tırnağı büyük ihtimal düşer yolda gelirken uyudu geldim eve yatağına koydum belki de morarmıştır epey
Evet sahurda kahvaltı çok daha iyi oluyor ama ben börek veya sarma falan varsa yerim yani affetmem onlar yemek bakımından pratik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?