geçmiş olsun canım onun ağrısı da zor oluyorya çok dağıtmadım şaka yaptım biraz ucundan yedim işte çok sevinmeyin :)
orucumu bozdum malum regl oldum beklenmedik zamanda çocuklarda eğlendi ama küşük oğlum kapıya elini sıkıştırdı ezildi biraz tırnağı büyük ihtimal düşer yolda gelirken uyudu geldim eve yatağına koydum belki de morarmıştır epey
Evet sahurda kahvaltı çok daha iyi oluyor ama ben börek veya sarma falan varsa yerim yani affetmem onlar yemek bakımından pratik oluyor
Pembe olan nedirEki Görüntüle 2267224 iftarim +1 kepce corba ve salata var patlicanlarda 3 köfte vardi sadece 1ini yiyebildim
Geliyoruuuummmm
Tebrikler canim 7 lere cok az kaldiiiii
Eki Görüntüle 2267224 iftarim +1 kepce corba ve salata var patlicanlarda 3 köfte vardi sadece 1ini yiyebildim
Çok güzel afiyet olsun canımMerhaba, ben bugün hiç giremedim. Menümü yazıp geçmişi okuyayım.
Kahvaltı: peynirli omlet, 2 hurma, çay, 1 dilim ekmek
Ara öğün: yeşil elma
Akşam : Somon balığı , salata....
Yogurtlu pancar :)Pembe olan nedir
Geliyom geliyom ucuyom hattaGel de beraber girelim 7lere ay çok heyecanlıııı
Afiyet olsun
Ya ınş ramazanda herkes vermiştir bi şekilde bakalım ne olacak yarinsoffty mesajda unutmuşum yazmayı ben de tebrik ederim canım yarın mükemmel bir sonuç alacağız inşallah
Cok güzel ellerine sağlık canım yulafta koyabilirsin daha tok tutar afiyet olsun bu aradaPuding de kendim yaptım 1 su bardağı süt, 2yk chia, 2tk kakao ve 4 adet kuru kayısıdan çünkü gece kalmayacam uykum çok bölünüyor o yüzden yedim şimdiden bol su içerek devam edicem
Ben burdayım bebegim uyanık bende başındayım doyurdum birazdan uyuycaz2lt su içtim iftardan bu yana yatana kadar 2.5 olur sanırım sahurda da kalkarsam 600ml içerim toplamda 3 kadar. Herkes kaçtı galiba
Yulafım bitmişti almayı unuttum ay çok iyi hatırlattınCok güzel ellerine sağlık canım yulafta koyabilirsin daha tok tutar afiyet olsun bu arada
Ben burdayım bebegim uyanık bende başındayım doyurdum birazdan uyuycaz
Yulafım bitmişti almayı unuttum ay çok iyi hatırlattınteşekkür ederim iyi uykular bende yediğim biraZ sinsin yatacağım hayırlı geceler
Dün gece uyumamistin onun açısı çıkıyorOdf çok uykum var ama yaa
Ve önceki gece ve ondan önceki gece hatta daha önceki geceDün gece uyumamistin onun açısı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?