69 muCanım ben sana mesaj atmıştım o videoyu her gün yap haftaya 69,9 / 70,4 arası göreceksin. Hadi bu hafta dene lütfennnnn
Anka bana kahvaltıda yumurtayla peyniri ayır diye bi öneri de bulundu69 muhayal bile edemiyorum
İnandıktan sonra yaparsın ve en hayırlı zamanda bebeğine ulaşırsın inşallah canımUmarımBugün çok dikkat etmeye başladım. 7liler çok yakın, hissediyorum. Hatta her yediğimi içtiğimi not defterime yazıyorum unutmamak için. Bebek istiyoruz bir de. Bu kiloyla hamile kalmak çok sakıncalı. Ve sağlıklı olmayı çok istiyorum
Yapacam canım hattâ bugün peynir i çıkardım sabah menüden.Anka bana kahvaltıda yumurtayla peyniri ayır diye bi öneri de bulundu
yumurtayla zeytin -yeşillik domates salatalık
Peynirle ceviz -yeşillik domates salatalık
Şeklinde ..
sende denesene bu hafta canım . Haftanın iki günü de yoğurt yulaf zararsız bi meyveyle yap kahvaltını da vücudun şaşırması açısından..
sabit menülerini bi değiştir bişileri çıkart hiç yemediğini ekle. Vs ... sana da iyi gelir belki
70 kiloya kaç ayda ulaştınİnandıktan sonra yaparsın ve en hayırlı zamanda bebeğine ulaşırsın inşallah canım ❤
İnsan paylaştıkça azalır hüzünler, yalnızlıklar.Bugün ise gomdum kendimi. Müzik son ses kafa sesimi duymak istemiyorum. Başım çook ağrıyor şimdi bir kahve yapıyorum. Bayram a kadar ev işlerini halledip bayram sonu hem spora ağırlık verip hemde gezip tozacam. Kendimi uzdugume yiprattigima degmiyor hiçbirşey. Annem babam hayatta olsa cekmezdim herşey farklı olurdu. Kime ne dert anlatim kim anlar kardeşlerim için söylüyorum. Sizede içimi dokuyorum kızlar ıdare edin
İşte en büyük sorun bu bence hayal edememek69 muhayal bile edemiyorum
Bugün ise gomdum kendimi. Müzik son ses kafa sesimi duymak istemiyorum. Başım çook ağrıyor şimdi bir kahve yapıyorum. Bayram a kadar ev işlerini halledip bayram sonu hem spora ağırlık verip hemde gezip tozacam. Kendimi uzdugume yiprattigima degmiyor hiçbirşey. Annem babam hayatta olsa cekmezdim herşey farklı olurdu. Kime ne dert anlatim kim anlar kardeşlerim için söylüyorum. Sizede içimi dokuyorum kızlar ıdare edin
69 değil 69 değil lütfen abartmayalım69 muhayal bile edemiyorum
Hayir canim tazesini haslayip rendeledimOradaki pancar turşu mu canım?
İyiyim canım çocuklarla uyuyalım diye yattım baktım uyudukları yok kalktım geri uykum var sadeceAnka sesin çıkmıyor iyi misin?
İnşallah faydası olur yoksa benim hava pısssssAnka bana kahvaltıda yumurtayla peyniri ayır diye bi öneri de bulundu
yumurtayla zeytin -yeşillik domates salatalık
Peynirle ceviz -yeşillik domates salatalık
Şeklinde ..
sende denesene bu hafta canım . Haftanın iki günü de yoğurt yulaf zararsız bi meyveyle yap kahvaltını da vücudun şaşırması açısından..
sabit menülerini bi değiştir bişileri çıkart hiç yemediğini ekle. Vs ... sana da iyi gelir belki
Ay çok üzüldüm canım ‘annem babam hayatta olsaydı’ demişsin yaBugün ise gomdum kendimi. Müzik son ses kafa sesimi duymak istemiyorum. Başım çook ağrıyor şimdi bir kahve yapıyorum. Bayram a kadar ev işlerini halledip bayram sonu hem spora ağırlık verip hemde gezip tozacam. Kendimi uzdugume yiprattigima degmiyor hiçbirşey. Annem babam hayatta olsa cekmezdim herşey farklı olurdu. Kime ne dert anlatim kim anlar kardeşlerim için söylüyorum. Sizede içimi dokuyorum kızlar ıdare edin
Canım istedi, hiç yapmamıştım ben. Deneyeceğim galibaHayir canim tazesini haslayip rendeledim
Aaa ben tursusunu cok severim hemen pazardan alıp deniycemHayir canim tazesini haslayip rendeledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?