Eşimden kaynaklı canım. Çok etkiliyorBiz içini dökmenden rahatsız değiliz canım ama kendi kendini üzmen beni rahatsız ediyor. Bi boşver moduna geç artık. 3 günlük dünya. Kimseye kalmıyor. Mutlu olmaya çalış. Düşünme seni mutsuz eden şeyleri.
69 değil 69 değil lütfen abartmayalım
69,9
Dediğimiz yap gelmezsen ben burdayım
Ben hiç taze şalgam almadım. Turşusunu biliyorum. Görsem tanır mıyımAaa ben tursusunu cok severim hemen pazardan alıp deniycem
Evet canım aynen öyle. Insanın kendi için bile elinden bisey gelmiyor sa bu çok derin bir acı veriyor.Ay çok üzüldüm canım ‘annem babam hayatta olsaydı’ demişsin yaYazdıklarından derin bir hüzün içerisinde olduğun gibi bir çıkarım yaptım canım. Takma kafana hiçbir şeyi, hayat geçiyor öyle veya böyle. Üzme kendini
Canım istedi, hiç yapmamıştım ben. Deneyeceğim galiba
Kesinlikle tavsiye ederim yanliz koloy haslanmiyor düdüklü varsa kolay olur ozmn 10 dk yetiyor braz tuz sarimsak ve yogurtAaa ben tursusunu cok severim hemen pazardan alıp deniycem
Eşle yaşanan sıkıntı çok acıtır insanın canını. Anlıyorum seni, bir zamanlar ben de senin gibiydim. Hayata dair hiçbir umudum kalmamıştı. Belki benzer acıları yaşadığımızı düşündüğüm için yazdıkların beni çok etkilediEvet canım aynen öyle. Insanın kendi için bile elinden bisey gelmiyor sa bu çok derin bir acı veriyor.
Canım üzme kendini insanı en cok yıpratan evinin içindeki huzursuzluk söyledin , uzuldun , küstün ,kendine dert ettin degistimi seni anladimi hayır bundan sonra evladın için iyi olman lazımBugün ise gomdum kendimi. Müzik son ses kafa sesimi duymak istemiyorum. Başım çook ağrıyor şimdi bir kahve yapıyorum. Bayram a kadar ev işlerini halledip bayram sonu hem spora ağırlık verip hemde gezip tozacam. Kendimi uzdugume yiprattigima degmiyor hiçbirşey. Annem babam hayatta olsa cekmezdim herşey farklı olurdu. Kime ne dert anlatim kim anlar kardeşlerim için söylüyorum. Sizede içimi dokuyorum kızlar ıdare edin
Benim aklımda pancar kalmış da ondan sordumHangisiydi karıştırdım bakBen o ikisini hep karıştırırım zaten.
Teşekkürler canım, inşallah karıştırmadan alabilirim
Pancardi o galiba pazarda görüyorum off tursusuna bayilirimBen hiç taze şalgam almadım. Turşusunu biliyorum. Görsem tanır mıyım
Yapacam canım hattâ bugün peynir i çıkardım sabah menüden.
ben 1,5 sene önce 86 ydım .70 kiloya kaç ayda ulaştınseninle hedefimiz aynı, o yüzden merak ettim.
dök canım sorun yok ama kendini üzme sana iyi gelen şeyleri yapBugün ise gomdum kendimi. Müzik son ses kafa sesimi duymak istemiyorum. Başım çook ağrıyor şimdi bir kahve yapıyorum. Bayram a kadar ev işlerini halledip bayram sonu hem spora ağırlık verip hemde gezip tozacam. Kendimi uzdugume yiprattigima degmiyor hiçbirşey. Annem babam hayatta olsa cekmezdim herşey farklı olurdu. Kime ne dert anlatim kim anlar kardeşlerim için söylüyorum. Sizede içimi dokuyorum kızlar ıdare edin
Ne pısı yaİnşallah faydası olur yoksa benim hava pısssss
Bugün ise gomdum kendimi. Müzik son ses kafa sesimi duymak istemiyorum. Başım çook ağrıyor şimdi bir kahve yapıyorum. Bayram a kadar ev işlerini halledip bayram sonu hem spora ağırlık verip hemde gezip tozacam. Kendimi uzdugume yiprattigima degmiyor hiçbirşey. Annem babam hayatta olsa cekmezdim herşey farklı olurdu. Kime ne dert anlatim kim anlar kardeşlerim için söylüyorum. Sizede içimi dokuyorum kızlar ıdare edin
Pancardı değil mi canım? Bir de bütün olarak mı haşlanacak yoksa parçalar halinde mi?Kesinlikle tavsiye ederim yanliz koloy haslanmiyor düdüklü varsa kolay olur ozmn 10 dk yetiyor braz tuz sarimsak ve yogurt
O kilo değilmiş ki içindeki kötü bakterilermiş erik hurma yedin çözüldü
ben 1,5 sene önce 86 ydım .
4 ayda 69 a düştüm canım .
Sonra 10 ay sonra 9 kilo aldım .78,5 oldum
Geri başladım şimdi devam ediyorum iştedök canım sorun yok ama kendini üzme sana iyi gelen şeyleri yap
Ne pısı yadenedik ya Çarşamba 70 dim perşembe 68.8 oldum .daha ne olacakta pıs oluyo
Ayyy darısı başıma
ben 1,5 sene önce 86 ydım .
4 ayda 69 a düştüm canım .
Sonra 10 ay sonra 9 kilo aldım .78,5 oldum
Geri başladım şimdi devam ediyorum iştedök canım sorun yok ama kendini üzme sana iyi gelen şeyleri yap
Ne pısı yadenedik ya Çarşamba 70 dim perşembe 68.8 oldum .daha ne olacakta pıs oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?