Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eşimden kaynaklı canım. Çok etkiliyor

Evet canım aynen öyle. Insanın kendi için bile elinden bisey gelmiyor sa bu çok derin bir acı veriyor.

Evet canım aynen öyle. Insanın kendi için bile elinden bisey gelmiyor sa bu çok derin bir acı veriyor.
Eşle yaşanan sıkıntı çok acıtır insanın canını. Anlıyorum seni, bir zamanlar ben de senin gibiydim. Hayata dair hiçbir umudum kalmamıştı. Belki benzer acıları yaşadığımızı düşündüğüm için yazdıkların beni çok etkiledi

Canım üzme kendini insanı en cok yıpratan evinin içindeki huzursuzluk söyledin , uzuldun , küstün ,kendine dert ettin degistimi seni anladimi hayır bundan sonra evladın için iyi olman lazım
Böyle dışarıdan söylemek kolay dersin belki ama eşine takılma ne yaptığı ne ettigiyle sen kızınla planlar yap kendine, o ailesi ile ilgilendiği vakit sende al kızını cik dışarı gez dolas sinemaya git
Hayat okadar kısa ki kimse için kendini paralamana değmez ki kadir kıymet bilinmiyorsa boşver demeyi ogrenmelisin

Yapacam canım hattâ bugün peynir i çıkardım sabah menüden.

70 kiloya kaç ayda ulaştın seninle hedefimiz aynı, o yüzden merak ettim.
ben 1,5 sene önce 86 ydım .
4 ayda 69 a düştüm canım .
Sonra 10 ay sonra 9 kilo aldım .78,5 oldum
Geri başladım şimdi devam ediyorum işte dök canım sorun yok ama kendini üzme sana iyi gelen şeyleri yap
İnşallah faydası olur yoksa benim hava pısssss
Ne pısı ya denedik ya Çarşamba 70 dim perşembe 68.8 oldum .daha ne olacakta pıs oluyo

Anlat canım burdayız hepimiz

O kilo değilmiş ki içindeki kötü bakterilermiş erik hurma yedin çözüldü

Ayyy darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…