Evet pancar ben soyup ikiye böldüm cok parcalarsan rendelemekte zorlanirsinPancardı değil mi canım? Bir de bütün olarak mı haşlanacak yoksa parçalar halinde mi?
1 kilo 200 gr kötü bakteri mi olur ya yarısı bari kiloydu benceO kilo değilmiş ki içindeki kötü bakterilermiş erik hurma yedin çözüldü
Allahın izniyle yaparsın canımAyyy darısı başıma ❤
Beennnakşama 19.00 da bildirim yapacak olan var mı?
1 kilo 200 gr kötü bakteri mi olur ya yarısı bari kiloydu bence
Tartılalım inşallahtamam kiloydu haftaya kaç desek sana neyse bi akşam tartıl bakalım.
Olabilir. Hepimizin sınavı farklı diye düşünüyorum. Sadece çare çare diyorum ama çekeceksin yapacak hicbirseyim yok. Çünkü annem babam yok. Tek başına çalış yeni hayat kur hikaye dünya o kadar kırlı ki su sabiyi kime bırakıp ta calisim bilmiyorum karma karisigimEşle yaşanan sıkıntı çok acıtır insanın canını. Anlıyorum seni, bir zamanlar ben de senin gibiydim. Hayata dair hiçbir umudum kalmamıştı. Belki benzer acıları yaşadığımızı düşündüğüm için yazdıkların beni çok etkiledi
Oğlum var bir tane teyzesi. Bende aynı şeyi düşündüm Bugün. Birseyi degistiremiyorum o zaman kendimi degistirecem. Zaten bir haltida becerebildigim yok. Oğlum benim dünyam sadece o yipranmasin etkilenmesin. Benim geçirdiğim gibi bir çocukluk gecirsin. Herşeyi onun için istiyorumCanım üzme kendini insanı en cok yıpratan evinin içindeki huzursuzluk söyledin , uzuldun , küstün ,kendine dert ettin degistimi seni anladimi hayır bundan sonra evladın için iyi olman lazım
Böyle dışarıdan söylemek kolay dersin belki ama eşine takılma ne yaptığı ne ettigiyle sen kızınla planlar yap kendine, o ailesi ile ilgilendiği vakit sende al kızını cik dışarı gez dolas sinemaya git
Hayat okadar kısa ki kimse için kendini paralamana değmez ki kadir kıymet bilinmiyorsa boşver demeyi ogrenmelisin
Anlat canım burdayız hepimiz
yok canım yapmadım parktayız eve gidince artıkSen bildirim yapmadın ki yap bakim bildirimini ya da yaptın da ben mi gözden kaçırdım?
Alllah Allah aAllah çekilin seferoğulları geliyorBizde geliyoruz gönülden gönülden :)
Bende çok pis hırs yaptım şuan dağılın uleyn
senden bunu çok duyuyorum bir türlü spor konusunda istikrar sağlayamadınAy hele iftardan sonra bir ağırlık çöküyor insana. Ramazandan sonra çok daha daha olur spor ve serin bir dus mis gibi inşallah incecik oluruz
Rote bete mi bir kere aldım aldi den haşlanmış satılıyordu nasıl yapacağımı bilemedim turşu gibi Sandım tattız tuzsuz bişeydi sen hangisi aldın
oruçlu musunHalim ve vaktim vardı 30 dk Leslie yaptım
evet sağlayamadım şimdiye kadaryok canım yapmadım parktayız eve gidince artık
Alllah Allah aAllah çekilin seferoğulları geliyor
senden bunu çok duyuyorum bir türlü spor konusunda istikrar sağlayamadın
Rote bete mi bir kere aldım aldi den haşlanmış satılıyordu nasıl yapacağımı bilemedim turşu gibi Sandım tattız tuzsuz bişeydi sen hangisi aldın
Tartılalım inşallah
30 dk lesliemi gördün demi
Ya sende şu an bu var. Ailem yok gidemiyorum düşüncesiyle çıkmazda hissediyorsun. Hayır ailen olsa da olmuyor canım. İnan ben 10 günlüğüne giderdim eskiden pişman olurdum gittiğime. En azından kendi evin canım şimdi. Çek kapını otur. Bırak ailesiyle ilgilensin naparsa yapsın sen kendine odaklan sadece. Sen kendine değer vermedikten sonra kimse vermiyor.Olabilir. Hepimizin sınavı farklı diye düşünüyorum. Sadece çare çare diyorum ama çekeceksin yapacak hicbirseyim yok. Çünkü annem babam yok. Tek başına çalış yeni hayat kur hikaye dünya o kadar kırlı ki su sabiyi kime bırakıp ta calisim bilmiyorum karma karisigim
He yani artık düzenli yap lütfen defter yaptın not tuttun herkese tembihledin beni teşvik edin şudur budur nedir seni alıkoyan çoluk çocuğunda yok ayağına dolansın :)evet sağlayamadım şimdiye kadar
Evetttttt harikasın yaaa
asya_01 de yapcak bu gün Leslie
Ya sende şu an bu var. Ailem yok gidemiyorum düşüncesiyle çıkmazda hissediyorsun. Hayır ailen olsa da olmuyor canım. İnan ben 10 günlüğüne giderdim eskiden pişman olurdum gittiğime. En azından kendi evin canım şimdi. Çek kapını otur. Bırak ailesiyle ilgilensin naparsa yapsın sen kendine odaklan sadece. Sen kendine değer vermedikten sonra kimse vermiyor.
Doğru diyon yapıcamHe yani artık düzenli yap lütfen defter yaptın not tuttun herkese tembihledin beni teşvik edin şudur budur nedir seni alıkoyan çoluk çocuğunda yok ayağına dolansın :)
Annem babam ölünce kimsesiz kaldım. Kardeşe ne dert anlatacaksin boos. Şu an bende mecburiyetten o söylediğini yapıyorum tek yapamadigim kendimi üzmemek. Çok zoruma gidiyor yaptıkları. Çekip oturacam yapacak hicbirseyim yokEvetttttt harikasın yaaa
asya_01 de yapcak bu gün Leslie
Ya sende şu an bu var. Ailem yok gidemiyorum düşüncesiyle çıkmazda hissediyorsun. Hayır ailen olsa da olmuyor canım. İnan ben 10 günlüğüne giderdim eskiden pişman olurdum gittiğime. En azından kendi evin canım şimdi. Çek kapını otur. Bırak ailesiyle ilgilensin naparsa yapsın sen kendine odaklan sadece. Sen kendine değer vermedikten sonra kimse vermiyor.
Aynen diyorum ya ben gezmeye gittiğime pişman oluyordum gitmiyorum artık. Dünyanın en iyi anne babası bile olsa evden çıktıktan sonra olmuyor eskisi gibi.Benim arkadaşımda öyle diyor boşanma aşamasında ailesi çok iyi ama kendimi sığıntı gibi hissediyorum diyor.Çocuğum şımarık yetişti diyor kötü eşi mumla arıyor şuan
Hele bi yapma haftada 3 gün yaptım Diye not tut bize foto çek gönder peşindeyim senin:)Doğru diyon yapıcam
tabikiiii iftardan önce yaparım 7ye doğru sonra da duşumu alırımmmHele bi yapma haftada 3 gün yaptım Diye not tut bize foto çek gönder peşindeyim senin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?