Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olabilir. Hepimizin sınavı farklı diye düşünüyorum. Sadece çare çare diyorum ama çekeceksin yapacak hicbirseyim yok. Çünkü annem babam yok. Tek başına çalış yeni hayat kur hikaye dünya o kadar kırlı ki su sabiyi kime bırakıp ta calisim bilmiyorum karma karisigim

Oğlum var bir tane teyzesi. Bende aynı şeyi düşündüm Bugün. Birseyi degistiremiyorum o zaman kendimi degistirecem. Zaten bir haltida becerebildigim yok. Oğlum benim dünyam sadece o yipranmasin etkilenmesin. Benim geçirdiğim gibi bir çocukluk gecirsin. Herşeyi onun için istiyorum

Sen bildirim yapmadın ki yap bakim bildirimini ya da yaptın da ben mi gözden kaçırdım?
yok canım yapmadım parktayız eve gidince artık
Bizde geliyoruz gönülden gönülden :)
Bende çok pis hırs yaptım şuan dağılın uleyn
Alllah Allah aAllah çekilin seferoğulları geliyor
Ay hele iftardan sonra bir ağırlık çöküyor insana. Ramazandan sonra çok daha daha olur spor ve serin bir dus mis gibi inşallah incecik oluruz
senden bunu çok duyuyorum bir türlü spor konusunda istikrar sağlayamadın
Rote bete mi bir kere aldım aldi den haşlanmış satılıyordu nasıl yapacağımı bilemedim turşu gibi Sandım tattız tuzsuz bişeydi sen hangisi aldın

evet sağlayamadım şimdiye kadar

Tartılalım inşallah

30 dk lesliemi gördün demi

Evetttttt harikasın yaaa
asya_01 de yapcak bu gün Leslie

Ya sende şu an bu var. Ailem yok gidemiyorum düşüncesiyle çıkmazda hissediyorsun. Hayır ailen olsa da olmuyor canım. İnan ben 10 günlüğüne giderdim eskiden pişman olurdum gittiğime. En azından kendi evin canım şimdi. Çek kapını otur. Bırak ailesiyle ilgilensin naparsa yapsın sen kendine odaklan sadece. Sen kendine değer vermedikten sonra kimse vermiyor.

Benim arkadaşımda öyle diyor boşanma aşamasında ailesi çok iyi ama kendimi sığıntı gibi hissediyorum diyor.Çocuğum şımarık yetişti diyor kötü eşi mumla arıyor şuan

Annem babam ölünce kimsesiz kaldım. Kardeşe ne dert anlatacaksin boos. Şu an bende mecburiyetten o söylediğini yapıyorum tek yapamadigim kendimi üzmemek. Çok zoruma gidiyor yaptıkları. Çekip oturacam yapacak hicbirseyim yok

Benim arkadaşımda öyle diyor boşanma aşamasında ailesi çok iyi ama kendimi sığıntı gibi hissediyorum diyor.Çocuğum şımarık yetişti diyor kötü eşi mumla arıyor şuan
Aynen diyorum ya ben gezmeye gittiğime pişman oluyordum gitmiyorum artık. Dünyanın en iyi anne babası bile olsa evden çıktıktan sonra olmuyor eskisi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…