Masallah zeynebineEvet haklı olabilir diyetisyenin
Ayy ne güzel bir duyguuu
ada81 yı gönderdik peşine o korksun şimdi
Benim kızım da Zeynep
Aaa cok guzelBende ortalarını sadece Beren Saat kaşı benimkiler
Annem babam ölünce kimsesiz kaldım. Kardeşe ne dert anlatacaksin boos. Şu an bende mecburiyetten o söylediğini yapıyorum tek yapamadigim kendimi üzmemek. Çok zoruma gidiyor yaptıkları. Çekip oturacam yapacak hicbirseyim yok
evet canımoruçlu musun
Evet ben buna katılıyorum tabiki affı olmayan konular yoksa arada, biraz gevşek bırakmalı hayatı. Hele birde çocuğun varsa ailen seni bala da batırsa yaşam olmuyor .Evetttttt harikasın yaaa
@asya_01 de yapcak bu gün Leslie
Ya sende şu an bu var. Ailem yok gidemiyorum düşüncesiyle çıkmazda hissediyorsun. Hayır ailen olsa da olmuyor canım. İnan ben 10 günlüğüne giderdim eskiden pişman olurdum gittiğime. En azından kendi evin canım şimdi. Çek kapını otur. Bırak ailesiyle ilgilensin naparsa yapsın sen kendine odaklan sadece. Sen kendine değer vermedikten sonra kimse vermiyor.
Gel beraber yiyelim canimAy Ada çok tatlısın
ayyy
Bende bugün Cuma diye barbunya yapayım diyordum , dolapta fasülye vardı pişirmesem bozulacaktı o yüzden onu yaptım şimdi ama canım çok barbunya istiyor
AnaaHepimiz Zeyneb anası olduk
Canim , 2 subatta 72.5 ile baslamistim suan 59.700Tebrikler canımKaç kiloyla başlamıştın, ne kadar sürede verdin acaba?
Olursun yeterki devam69 muhayal bile edemiyorum
Benimkilerin hepsi hayatta. Hani ne faydası varAnnem babam ölünce kimsesiz kaldım. Kardeşe ne dert anlatacaksin boos. Şu an bende mecburiyetten o söylediğini yapıyorum tek yapamadigim kendimi üzmemek. Çok zoruma gidiyor yaptıkları. Çekip oturacam yapacak hicbirseyim yok
Canim menülerini bu aksam bekliyoruz ...[QUOTE="gulenyuzumsunsen, post: 59877830, member:
tünaydın canımKısa bir süre içinde 7 li rakamları görürsün inşallah Bende 86 ydım bir buçuk yıl önce rakamlar düştükçe ,
Bedenler küçüldükçe hoşuna gidecekŞimdiden Kolay gelsin
UmarımBugün çok dikkat etmeye başladım. 7liler çok yakın, hissediyorum. Hatta her yediğimi içtiğimi not defterime yazıyorum unutmamak için. Bebek istiyoruz bir de. Bu kiloyla hamile kalmak çok sakıncalı. Ve sağlıklı olmayı çok istiyorum ❤❤❤
Tırnağın varsa başını kaşı demiş atalar demiBenimkilerin hepsi hayatta. Hani ne faydası var12 saatlik yolu bahane ediyor. İstese gelemez mi şuraya 1 hafta ben çocuklara bakayım sen bi uyu diye. Kimsenin kimseye faydası yok canım
Canim , 2 subatta 72.5 ile baslamistim suan 59.700)
Yemek pisirdim .. gorumcecigimi aradim azcik onunla konuştum. Birazdan kizim gelir yemek telaşı başlar...hu huuuuu kızlar nerdesiniz
TAbii ki burda aldatma yok, şiddet yok. O yüzden söylüyorum.evet canım
Evet ben buna katılıyorum tabiki affı olmayan konular yoksa arada, biraz gevşek bırakmalı hayatı. Hele birde çocuğun varsa ailen seni bala da batırsa yaşam olmuyor .
Yemek pisirdim .. gorumcecigimi aradim azcik onunla konuştum. Birazdan kizim gelir yemek telaşı başlar...
Her zaman anlat canim icine atma....Bugün ise gomdum kendimi. Müzik son ses kafa sesimi duymak istemiyorum. Başım çook ağrıyor şimdi bir kahve yapıyorum. Bayram a kadar ev işlerini halledip bayram sonu hem spora ağırlık verip hemde gezip tozacam. Kendimi uzdugume yiprattigima degmiyor hiçbirşey. Annem babam hayatta olsa cekmezdim herşey farklı olurdu. Kime ne dert anlatim kim anlar kardeşlerim için söylüyorum. Sizede içimi dokuyorum kızlar ıdare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?