Evettttt 1. Oldul kızlar herkesi tebrik ederimmmmm yaşasınnnnn
Insallah canimAynen canım silindi ama bu hafta performans haftasının son günüydü zaten. Haftaya yeni döneme geçiliyor. Nazar boncuğumuz yeniden geliyor. Bir daha ki dönemi nazar boncuklu bitirelim lütfen olur mu?
Ramazan dolayısıyla düzenim bozuldu. Eşime sahur hazırlıyorum. Ve bugün erken yedim. Normalde 20.05 te yiyoruz.Canim neden kahvalti saatin bu kadar gec ? Aksam yemeginide bu saate birakma bence...
Hareket etme fırsatım olmadı bugünKalori hesabı yapmışsın iyi hoş güzel ama güne çok geç başlamışsın. Totalde sütlü nescafe çok olmuş. Akşam yediğin 5 dilim kıymalı pide hiç olmamış. Su güzel. Peki hareket ne kadar?
Ayyy cok guzel ellerine sağlıkEvettttt 1. Oldul kızlar herkesi tebrik ederimmmmm yaşasınnnnn
Ben göremiyorum kiBüyük yüklesene bu küçük kaldı
10 dilim kıymalı pidemiGünlük yediklerimi paylaşıyorum.
14:15 Kahvaltı:2 haş. Yumurta, 2 kçk salatalık, 5 zeytin, 3 kayısı, yarım Ç.B. Ceviz
16:30 Ara öğün: 2 fincan yeşil çay 1 elma 1 sütlü nescafe 2.5 dilim kıymalı pide
18:00 ara öğün: 2 dilim kıymalı pide
19:30 akşam yemeği: 4 YK mevsim salata 6 YK kıymalı bezelye yemeği 5 dilim kıymalı pide 2 kepçe detoks kabak çorbası
21:00 ara öğün 10 taze çilek 2 sütlü nescafe 5 badem
İlk günümde çok kısamadım. Totalde 1400 kalori almışım. Bu 1400 kalorinin;
150 gr karbonhidrat
56 gr protein
58 gr yağ.
Sadece 3 gr fazla yağ almışım. Kahvaltıda tükettiğim cevizden kaynaklı fazla yağ aldığımı düşünüyorum. Ona da üzülmüyorum çünkü ceviz sağlıktır ❤❤❤
Ve 2.5litre su tükettim
Bende etiketlerken bide hitap ederken zorlandim... mesala gonul kolay ada kolay
Tebrikler kızlarEvettttt 1. Oldul kızlar herkesi tebrik ederimmmmm yaşasınnnnn
Bide diyet ustasi olduk mu tamamdir
Aynı zamanda yazmışız...
Rahmetli Tuncel Kurtizin okuduğu şiirden..
"Tut yüreğimden Ustam "
Tutunuz yüreğimden Ustalarımm
LAydLiNe
Bide diyet ustasi olduk mu tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?