Cok tesekkur ederim canimHayırlı akşamlar kızlar, Geçmişe çok bakamadımada81 tebrik ederim canım, senin adına seviniyorum kendi adıma üzülüyorum çünkü bir ara aynı kilodaydık
Zayıflama koçum olsan olur muCok tesekkur ederim canim
Canim , istikrarli bi sekilde basla buradan kopma... hergun menu ver motivasyonun artikca kilo verme isteğide artıyor....
Olurum elbette ama hergun duzenli gelmen lazımZayıflama koçum olsan olur mu
Çok teşekkür ederim canım, o zaman seni etiketliyeyim miOlurum elbette ama hergun duzenli gelmen lazımzaten hergun duzenli gelsen burada herkes kocluk yapar sana.....
Hedefimi de mi değiştireyim her defasındazambak86 canim hadi ilk isin yarin sabah tartil... sonra profiline guncel kilon ve hedef kilonu yaz.... her hafta kilo verdikce orayi guncelle inan cok motive ediyor..
Hedefini hep kucuk tut mesala 70 kilosun ilk hedefin 67 olsun ...68 oldugun zaman cek hedefi 66 ya ben hep oyle yaptim... cok motive etti beni...Hedefimi de mi değiştireyim her defasında
Etiketle canimÇok teşekkür ederim canım, o zaman seni etiketliyeyim mi
Gayet iyiBugün menü
Sabah 10.40
1 yumurta yağda
5 yeşil zeytin
1 parca beyaz peynir
Salatalik
Semizotu
1 kızarmis form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir
Yarim avuc tuzsuz kabak cekirdegi
Aksam 17.30
9 yk barbunya
Semizotu salatası
1 sade soda (barbunya cok sisirdi )
2.5 lt su içildiLAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
35 dk cardio yürüyüş yapildi ...
Kacamaklara ragmen iyi gitmis canim... iftara dogru yarin bi tartil canim ? Oruc tutuyormusun ? Yoksa sabah tartil ... yarin yeni bir gun yeni bir diyet seruveni başlasınAkşam üzeri 68.5 gelmiştim, geçen hafta 69.5 dim, 2-3 gündür kaçamak yapıyorum maaleseföncesinde iyi gidiyordum, neredeyse günlük 400 gr gidiyordu, kaçamak sonucu sadece 1 kg verebildim
Evet oruç tutuyorum ama 3-4 güne regl olabilir, bu profilin altına yazıyı nereden yazıyorduk, kk da değişiklik yapıldı ya bilemedimKacamaklara ragmen iyi gitmis canim... iftara dogru yarin bi tartil canim ? Oruc tutuyormusun ? Yoksa sabah tartil ... yarin yeni bir gun yeni bir diyet seruveni başlasın
Hesap detaylarina gir canim oradan yapiliyor...Evet oruç tutuyorum ama 3-4 güne regl olabilir, bu profilin altına yazıyı nereden yazıyorduk, kk da değişiklik yapıldı ya bilemedim
Canim , sabah sporu yaptigim için kahvaltim hep 10.30 gibi yapıyorum.... 2 ana öğün bir minik ara yaptim evet hep bu sekilde beslendim...aksam yemegide hep bu saatlerde ev halki bub saatlerde geliyorlar onlarla birlikte yedim....
Bel bolgesini calistir bir sopa ile twist hareti yap canim.. bele iyi geliyor.. birde mekik cekmeye calis canim...ada81 canım ben bel bölgeden veremiyorum bu ara neden acaba popodan gidiyor nedense? Bekarken fiziki yapım ince belli ama popoluydum şimdi göbeğim var
Mekik önceleri çok çekiyordum ama artık çok çekemiyorum hatta hiç çekmemem lazım, göbek fıtığım var canımBel bolgesini calistir bir sopa ile twist hareti yap canim.. bele iyi geliyor.. birde mekik cekmeye calis canim...
Gecmis olsun canım.. o zaman hic zorlama sadece yürüyüş yap..... lesli yapmaya çalış kilo verdikce o bolgelerde incelecek zaten...Mekik önceleri çok çekiyordum ama artık çok çekemiyorum hatta hiç çekmemem lazım, göbek fıtığım var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?