Birbirimizden cok sey ogrendik uyguladik ... insallah sende en kisa surede kilolara veda edeceksinBence sen olmuşsun gördüğüm kadarıyla diğer kızlarında nasallahı var
Ellerine saglik canim cok guzel olduKızlar telefonumda sorun var kusura bakmayın yaa çok tatsız oldu böyle ama eklenmiyor çoğu nedense... tebrik ediyorum tekrar herkesi
Teşekkür ederim canim
+ temizlendi bakalim bu hafta ne yapicam :)Teşekkür ederim canimsenin yuzdende cok guzeldi
Bence daha iyi olacak bu hafta vucud oruca hazirladi kendini ...haftaya daha hizli gider insallah... yeterki hergun persembe aksamiymis gibi düşünmek+ temizlendi bakalim bu hafta ne yapicam :)
Günlük yediklerimi paylaşıyorum.
14:15 Kahvaltı:2 haş. Yumurta, 2 kçk salatalık, 5 zeytin, 3 kayısı, yarım Ç.B. Ceviz
16:30 Ara öğün: 2 fincan yeşil çay 1 elma 1 sütlü nescafe 2.5 dilim kıymalı pide
18:00 ara öğün: 2 dilim kıymalı pide
19:30 akşam yemeği: 4 YK mevsim salata 6 YK kıymalı bezelye yemeği 5 dilim kıymalı pide 2 kepçe detoks kabak çorbası
21:00 ara öğün 10 taze çilek 2 sütlü nescafe 5 badem
İlk günümde çok kısamadım. Totalde 1400 kalori almışım. Bu 1400 kalorinin;
150 gr karbonhidrat
56 gr protein
58 gr yağ.
Sadece 3 gr fazla yağ almışım. Kahvaltıda tükettiğim cevizden kaynaklı fazla yağ aldığımı düşünüyorum. Ona da üzülmüyorum çünkü ceviz sağlıktır ❤❤❤
Ve 2.5litre su tükettim
Hayirlisi bakalim genelde oruc yariyor bana 10 gün kadar sonra hasta olucam 81 olsam keske ozamanaBence daha iyi olacak bu hafta vucud oruca hazirladi kendini ...haftaya daha hizli gider insallah... yeterki hergun persembe aksamiymis gibi düşünmek
Insallah olursun canim kimbilir ucundanda olsa 7ler bile gelebilir... ha gayret sen yaparsinHayirlisi bakalim genelde oruc yariyor bana 10 gün kadar sonra hasta olucam 81 olsam keske ozamana
Turan16 canımBakalım hemen neydi kullanıcı adın
Birbirimizden cok sey ogrendik uyguladik ... insallah sende en kisa surede kilolara veda edeceksin
Hem de ne veda hepsi gidecek tıkır tıkırİnşallah valla güzel geldiniz bana enerjiniz sardı edeceğim kilolarıma veda eminim
Ramazan bitsin spor yarislari yaparızİnşallah valla güzel geldiniz bana enerjiniz sardı edeceğim kilolarıma veda eminim
VaaaaaaaaayyyyyyyyyTürk kahvesi içtim şimdi Leslie yapmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?