Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ada81 canım ramazanda spor yapamıyorum
Anladim haklisin canim... tamam spor yapma once su yeme duzenini oturtalim.... beynine surekli su msj ver zambakcim diyet degil ben saglikli besleniyorum diye msj gonder....
Inan saglikli beslendikce o tatli krizler vs bitiyor... benim regli yaklaşınca tutuyor kriz 2 hurma yetiyor...

Aslında sağlık açısından yememek lazım şekerli hamur işi ekmek vs fibromiyaljiyi tetikliyormuş bunlar ve ben de fibromiyalji var 2-3 gündür tatlı ve pasta yedim ama asıl beni porsiyonlarım etkiledi sanırım iyice şişene kadar yiyince kontrolsüzce

Kendine özel yemek yaptin yani ben kendime özel yemek yapmıyorum ama salatalarim hep yağsız bu şekilde dengelerim diye düşündüm

kıyamam nasıl ağrımıştır o minik parmaklar.
ben istemiştim

Tebrik ederim canım.. kalıcı olsun kilon.. karneyi görmeden tebrik etmiyorum ona göre

Merhaba Selin. Ben Fatma. Takımımıza hoş geldin.. kilomuz ve boyumuz çok yakın. Ayrıca meslektaşız :) kendime göre bir rakip arıyordum.. geldiğine çok sevindim
Ne şekilde besleniyorsun?

Hoşgeldin Zeynep aramıza. En kısa sürede hedef kilona ulaşman dileğiyle..
tebrik ederim oldukça iyi vermişsin. 67 ye nasıl düştüğünü anlatırsan sevinirim.
Ben de çok hızlı kilo alıyorum. 1 hafta değil, 1 günde 2 kg artı çıkabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…