Sağol canım, 2.doğumdan sonra platese erken başladım, ebru şallının göbek savar dvd sini yaptım ondan sonra oldu :)Gecmis olsun canım.. o zaman hic zorlama sadece yürüyüş yap..... lesli yapmaya çalış kilo verdikce o bolgelerde incelecek zaten...
Anladim haklisin canim... tamam spor yapma once su yeme duzenini oturtalim.... beynine surekli su msj ver zambakcim diyet degil ben saglikli besleniyorum diye msj gonder....ada81 canım ramazanda spor yapamıyorum
Aslında sağlık açısından yememek lazım şekerli hamur işi ekmek vs fibromiyaljiyi tetikliyormuş bunlar ve ben de fibromiyalji var 2-3 gündür tatlı ve pasta yedim ama asıl beni porsiyonlarım etkiledi sanırım iyice şişene kadar yiyince kontrolsüzceAnladim haklisin canim... tamam spor yapma once su yeme duzenini oturtalim.... beynine surekli su msj ver zambakcim diyet degil ben saglikli besleniyorum diye msj gonder....
Inan saglikli beslendikce o tatli krizler vs bitiyor... benim regli yaklaşınca tutuyor kriz 2 hurma yetiyor...
Kendine özel yemek yaptin yani ben kendime özel yemek yapmıyorum ama salatalarim hep yağsız bu şekilde dengelerim diye düşündümCanim , sabah sporu yaptigim için kahvaltim hep 10.30 gibi yapıyorum.... 2 ana öğün bir minik ara yaptim evet hep bu sekilde beslendim...aksam yemegide hep bu saatlerde ev halki bub saatlerde geliyorlar onlarla birlikte yedim....
Kuruyemisler cok masum degil canim sayi onemli ... eger yiyeceksem ara ogunumde tercih ettim....
Birde zeynepcim kendi yemeklerimi 1 yk z. Yagi ile yaptim ....daha fazla yağ tuketmedim...
Ramazan bitsin spor yarislari yaparız) buda cok guzel motivasyon veriyor... iyiki geldin
kıyamam nasıl ağrımıştır o minik parmaklar.planladığını yedin mi menün güzelmiş afiyet olsun 900 gr da iyi vermişsin tebrik ederim ben regl oldum ve yedim yoksa sanırım yüzdemle herkesi tokatlamıştım
ben listede değilim biliyorsun değil mi :)
Teşekkürler kızlar uyurken baktım çok morarmamış ama o an çok korktum çünkü kapı çok ağır kopabilirdi narin küçük çubuk kraker parmakları
ben istemiştimKim istemişti hatırlamıyorum amaCuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar:@Ucmelekannesi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (626. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (743. Etap) : 64,85 Verilen Toplam Kilo : 14,15 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,91% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Babalara da kızıyorum ama.. kim ana yüreğinden fazla düşünür ki yavruları..Evet hareket ettirebiliyor Allah’a şükür yoksa babası beni mahvetmişti bir çocuğa göz kulak olamadın diye
Yaptım hemde tam 70 dk
Vaaaaaaaaayyyyyyyyy
Evet evet gidecek burdaki enerjiyi alıpta göndermeyen yoktur herhaldeHem de ne veda hepsi gidecek tıkır tıkır
Tebrik ederim canım.. kalıcı olsun kilon.. karneyi görmeden tebrik etmiyorum ona göreKim istemişti hatırlamıyorum amaCuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar:@Ucmelekannesi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (626. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (743. Etap) : 64,85 Verilen Toplam Kilo : 14,15 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,91% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
Vappvv nasıl yaptın o kadar. Ölcülerini biliyor musun1 saat 10 dk yaptım Leslie
Evet iyi ki geldim
Zayıflama koçum olsan olur mu
Kendine özel yemek yaptin yani ben kendime özel yemek yapmıyorum ama salatalarim hep yağsız bu şekilde dengelerim diye düşündüm
Merhaba Selin. Ben Fatma. Takımımıza hoş geldin.. kilomuz ve boyumuz çok yakın. Ayrıca meslektaşız :) kendime göre bir rakip arıyordum.. geldiğine çok sevindimİsim (İsteğe Bağlı ):Selin
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Muğla
Boyunuz : 167
Kilonuz: 83
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Eşimle tanıştıktan sonra çok kaçırınca yemeyi de içmeyi de haliyle kilo aldım. Kilo almaya gayet meyilli bir yapım var.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Eski halime dönmek ve sağlıklı olmak istiyorum. Ve tabi ki güzel kıyafetlere kimse hayır diyemez
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Bir kere denedim fakat 2 hafta aşamasını geçemedim. Çok yoğun bir dönemimdi.
O haftalık hedefi az az yazıyor ki tamamladikcq motive olsun bende 64 yazdım mesela 59 yazıyorduSelam zambak sen hedef kilona gelmişsin nerdeyse
Azcık kalmış ne güzel
Hoşgeldin Zeynep aramıza. En kısa sürede hedef kilona ulaşman dileğiyle..Artık bende baslayayim dedim gün geçtikçe sisiyorum çünkü inşallah ideal kiloma sizinle ulaşır buradan mezun olurum
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Zeyneppk
İsim (İsteğe Bağlı ):Zeynep
Mesleginiz: Ev hanımı
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 3
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 67.9
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : Doğum , abur cubur tatlı yeme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı olmak fit olmak istediğim kıyafetleri giymek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evt 10.takimdan ayrıldım
82 kilodan bu kiloya geldim ama 1 haftada 2.5 kilo alma potansiyelim var görüldüğü üzere
diger grupta 65.2 idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?