Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım diyetisyen ile başladım 2 ay sonra kendim yaptım kk nin sayesinde 3 ana öğün 2 ara öğün şeklinde spor ile verdim emziriyorum onunda etkisi olmuş olabilir her hafta 1 kilo hedefim vardı ona uymaya çalıştım ama benim tek eksigim sıkılıyorum aylarca yapamadım yoksa şimdi ideal kilomdaydim doğumdan sonra psikolojim bozulmaya başladı aynaya bakmaz oldum şimdi daha iyiyim ben kendi resmimi cekmezdim şimdi kamera ile barıştık hiç çekinmeden resmimi çekiyorum alışveriş yapamadığım mağazalar vardı şimdi giriyorum istediğimi alıyorum bunlar cok güzel cookk mutlu eden insanın özgüvenini yerine getiren şeyler
Ama bu ara cok yedim sistim hantallastim aslında az yemek cok güzel insan kendini daha dinc daha zinde hissediyor

Kesinlikle katılıyorum sana..

Harika bir sonuç canım tebrikler. Haftaya 6 lı rakamlara tekrar dönüyorsun ne güzel. Kaç kiloyla izne ayrıldın hatırlıyor musun?
Teşekkürler kaptanım. Haftaya umarım 6'lı rakamlara döneceğim artık :) Şimdi baktım bende unutmuştum. 67,5 ile izne ayrılmışım.

Cok sükürr canim sonunda dogum yani 4.dogum kilolarimi verebildim darisi diger 3 e
Aboooooooo 4 doğum
Allah bağışlasın canım...

1 doğumla nevrı dönen olarak hayranlık ve şaşkınlık içinde kaldım..

Azmine de maşallah bırakayım o kalabalıkta diyet yapmak kendine zaman ayırmak müthiş bisey tebrikler

Yok kız o ilk hedefim dur düzelteyim
Düzelt düzelt bakayım neymiş hedefin
Teşekkür ederim devamı gelir inşallah
Gelir gelir doğru yerdeyiz

Takım birinciliğimiz kutlu olsun kızlarrr

Her hafta böyle güzel sonuçlar alalım inşallah

ada81 diyet serüvenindeki en iyi haftandı sanırım tebrikler canım

gulenyuzumsunsen azmin sonu zafer canım gördün mü ne güzel birden gitti. Tebrikler bundan sonra böyle takır takır gider inşallah

MuMu85 seni de tebrik ederim canım bana 1 hafta kadar yakınsın şimdi ben arayı baya açtım sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…