Hiç söyleme.. ben de aynı dertten muzdaribimKeşke su içtikçe lavaboya gitmesek üşeniyorum valla oraya hortum taksak da lavaboya kendiliğinden gitse
O haftalık hedefi az az yazıyor ki tamamladikcq motive olsun bende 64 yazdım mesela 59 yazıyordu
Ben maydanoz lımon kaynatıp ıcıyorum yesılcayla düşün halimiKeşke su içtikçe lavaboya gitmesek üşeniyorum valla oraya hortum taksak da lavaboya kendiliğinden gitse
Teşekkür ederim canım diyetisyen ile başladım 2 ay sonra kendim yaptım kk nin sayesinde 3 ana öğün 2 ara öğün şeklinde spor ile verdim emziriyorum onunda etkisi olmuş olabilir her hafta 1 kilo hedefim vardı ona uymaya çalıştım ama benim tek eksigim sıkılıyorum aylarca yapamadım yoksa şimdi ideal kilomdaydim doğumdan sonra psikolojim bozulmaya başladı aynaya bakmaz oldum şimdi daha iyiyim ben kendi resmimi cekmezdim şimdi kamera ile barıştık hiç çekinmeden resmimi çekiyorum alışveriş yapamadığım mağazalar vardı şimdi giriyorum istediğimi alıyorum bunlar cok güzel cookk mutlu eden insanın özgüvenini yerine getiren şeylerHoşgeldin Zeynep aramıza. En kısa sürede hedef kilona ulaşman dileğiyle..
tebrik ederim oldukça iyi vermişsin. 67 ye nasıl düştüğünü anlatırsan sevinirim.
Ben de çok hızlı kilo alıyorum. 1 hafta değil, 1 günde 2 kg artı çıkabiliyorum
Kesinlikle katılıyorum sana..Teşekkür ederim canım diyetisyen ile başladım 2 ay sonra kendim yaptım kk nin sayesinde 3 ana öğün 2 ara öğün şeklinde spor ile verdim emziriyorum onunda etkisi olmuş olabilir her hafta 1 kilo hedefim vardı ona uymaya çalıştım ama benim tek eksigim sıkılıyorum aylarca yapamadım yoksa şimdi ideal kilomdaydim doğumdan sonra psikolojim bozulmaya başladı aynaya bakmaz oldum şimdi daha iyiyim ben kendi resmimi cekmezdim şimdi kamera ile barıştık hiç çekinmeden resmimi çekiyorum alışveriş yapamadığım mağazalar vardı şimdi giriyorum istediğimi alıyorum bunlar cok güzel cookk mutlu eden insanın özgüvenini yerine getiren şeyler
Ama bu ara cok yedim sistim hantallastim aslında az yemek cok güzel insan kendini daha dinc daha zinde hissediyor
Yok kız o ilk hedefimSelam zambak sen hedef kilona gelmişsin nerdeyse
Azcık kalmış ne güzel
Tesekkürler canimTakım olarak birinci olmuşuz kızlar.. tebrik ederim hepimizi
ada81 gözlerime inanamadım canım, yüzdeni görünce. Tebrik ederim.
MuMu85 gulenyuzumsunsen sizleri de tebrik ederim sizleri de kızlar.
Ekmek cok mu olmus canim ,diyetisyen listesi mi?10.5 menüm
02:00
3 hurma
3 ceviz
1 kupa sütlü Türk kahvesi
20:15
2 kepçe sebze çorbası
1/2 levrek ızgara
Salata
3 dilim ekmek
1 sade Türk kahvesi
2 lt su
Tesekkürler canim
Teşekkürler kaptanım. Haftaya umarım 6'lı rakamlara döneceğim artık :) Şimdi baktım bende unutmuştum. 67,5 ile izne ayrılmışım.Harika bir sonuç canım tebrikler. Haftaya 6 lı rakamlara tekrar dönüyorsun ne güzel. Kaç kiloyla izne ayrıldın hatırlıyor musun?
Tebrikler canım.Geçen hafta 66.8
Bu hafta 65.6
Fark 1.2 yüzde %1.80
Biri bakabilir mi doğru dimi
LAydLiNe
Teşekkür ederim devamı gelir inşallahTebrikler ne güzel eksiler bunlar
Cok sükürr canim sonunda dogum yani 4.dogum kilolarimi verebildim darisi diger 3 e10 kilo gitmiş ne güzel birinci hedefe 200 gr kalmış ki bence 1.hedef tamamdır
Aboooooooo 4 doğumCok sükürr canim sonunda dogum yani 4.dogum kilolarimi verebildim darisi diger 3 e
Düzelt düzelt bakayım neymiş hedefinYok kız o ilk hedefimdur düzelteyim
Gelir gelir doğru yerdeyizTeşekkür ederim devamı gelir inşallah
Bana da öyle geldi, yazarkenEkmek cok mu olmus canim ,diyetisyen listesi mi?
Kızlar herkesi tebrik ederim tek tek ınş ramazan boyunca bu böyle devam ederKızlar bu haftanın biricisi bizim takımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
@Anka gelsin havai fişekleri patlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?