Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10 05 menü
Sabah 10.15
1 has yumurta 1bucuk bardak ayran
Ara 18
1 kase çilek 17 fındık
Akşam 20 15
1 kepçe mercimek corba
3 yk köfteli patlıcan yemeği
3 yk kıymalı makarna yarım dilim ekmek
Bol salata 2yk yoğurt
Ara 22.30
2 hurma 1 avuca yakın fıstık (tuzsuz )
Şu hiç sayılır 2 3 bardak
Istanbul da havalar çok serin gidiyor şu aklıma bile gelmiyor zaten ramazan dışarda icemiyorsun

asya_01
Kızlar menum Sabah 10.30
2has yum
domates biber salatalık çay 2 dil form ekmek

Saat 15.30
Sade sütlü kahve 1 elma

Saat 17.30
1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata
1 bardak ayran

Su 2 ye yakın
Spor 45 dk leslie
Canım yeşilçay falan içmiyor musun sen? Kahveyi mümkünse sütsüz sade yap bu hafta. Hatta sporunu kahveden yarım saat sonra yaparsan yağ yakımın hızlanır. İstersen spordan sonra maden suyu içebilirsin. 1 litre suya da limon, dereotu, salatalık kat onu da iç olur mu? Hadi bu hafta beni dinle 69,9 görelim inşallah

Hiçççç sorun yok afiyet olsun... ama sakın tartılma şişkinlik olduysa beynine yanlış mesaj gidebilir.
bu hafta 67 gelsin miii

Tesekkür ederim canim,birseyler yapabilmek icin debeleniyoruz iste yarim aksakda olsa
Hehehe sana dedim ramazanda yakalarim seni diye

Ben dün sadece 13:30 gibi yufkaya peynir kattım dürüm yaptım. Akşam da 23:00 gibi 2 hurma yedim. Gerisi hep çay kahve su
Hala sindiremedim yufkayı. Bi daha yemicem farkında olmadan yediğim bişey yoktur inşallah kendimden şüphelenmeye başladım

Spor yapıyorum evet yürüyüş veya leslie..
50 olmak istiyorum olduğum dönemlerimde iyi duruyordum
Ben spora başlayamadım canım. Burada pek çok kişi Leslie yapıyor, faydası oluyor mu? Kilo vermeye oluyordur da bacakların incelmesinde etkili mi?

Kızlar dün akşam ve gece giremedim, dünkü menümü vereyim;

(10.05)
Sahur (03:00)
Bir tabak kıymalı yumurta
Çokça peynir

İftar
2 kase tavuk çorbası

İftardan sonra
2 bardak sütlü filitre kahve

Su 1 lt, spor yok
Kızlar az diyeceksiniz ama Dukan yapıyorum, protein günlerinde yiyebileceklerim çok sınırlı.

Kendine özel yemek yaptin yani ben kendime özel yemek yapmıyorum ama salatalarim hep yağsız bu şekilde dengelerim diye düşündüm
Şöyle canim, ev halki makarna , manti , pirinc pilavi yada patates yemegi istediyse ben kendime farkli bisey yaptim.... bulguru haftada iki gün tukettim...
Her pazar 2 lahmacun yedim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…