Di mi ya liste birincisi olmasa da olurOlsun kaptanim... sizlerin gönlünde birinci olmam yeter bana
Kız akşam yemeği saatinde ne var bende normal zmanda bu saatte yiyorum asıl olan yatis saati demekki geç yatıyor arkadasCanim neden kahvalti saatin bu kadar gec ? Aksam yemeginide bu saate birakma bence...
Duyduk kaptanimYalnız ne zaman birinci olsak ertesi hafta kötü sonuçlar alıyoruz. Bu kez öyle olursa terlikle kovalarım hepinizi haberiniz olsun. Duydu mu herkes?
Veee bunlar da %2 yi geçengulenyuzumsunsen ve MuMu85 için
[/QUOTEbunların havası fişekleri daha havalı
Yaaa çok özür diliyorum senin de %2 yi geçmişti bunlar aynı zamanda senin için canımmm tebrik ederimmmmbunların havası fişekleri daha havalı
Sagol canim dusunmen bile yeter ben yeniyim benim kilolar kolay gider asıl arkadaşların kiYaaa çok özür diliyorum senin de %2 yi geçmişti bunlar aynı zamanda senin için canımmm tebrik ederimmmm
Canım yeşilçay falan içmiyor musun sen? Kahveyi mümkünse sütsüz sade yap bu hafta. Hatta sporunu kahveden yarım saat sonra yaparsan yağ yakımın hızlanır. İstersen spordan sonra maden suyu içebilirsin. 1 litre suya da limon, dereotu, salatalık kat onu da iç olur mu? Hadi bu hafta beni dinle 69,9 görelim inşallahKızlar menum Sabah 10.30
2has yum
domates biber salatalık çay 2 dil form ekmek
Saat 15.30
Sade sütlü kahve 1 elma
Saat 17.30
1 tabak yeşil fasulye
1 tabak salata
1 bardak ayran
Su 2 ye yakın
Spor 45 dk leslie
Hepiniz çok iyiydinizSagol canim dusunmen bile yeter ben yeniyim benim kilolar kolay gider asıl arkadaşların ki
basari☺☺☺
Hiçççç sorun yok afiyet olsun... ama sakın tartılma şişkinlik olduysa beynine yanlış mesaj gidebilir.Sahur 00:30
Yeşillik -domates-salatalık-1 kk peynir-2 cevizle salata+5 çilek
1 bardak Yeşilçay
İftar 19:45
1 kepçe yayla çorbası
9 yk barbunya yemeği
Yarım yk yeşil fasulye
Salata
Yarım halka tatlısı
2,5 lt su içeceğim
Tesekkür ederim canim,birseyler yapabilmek icin debeleniyoruz iste yarim aksakda olsaAboooooooo 4 doğum
Allah bağışlasın canım...
1 doğumla nevrı dönen olarak hayranlık ve şaşkınlık içinde kaldım..
Azmine de maşallah bırakayımo kalabalıkta diyet yapmak kendine zaman ayırmak müthiş bisey tebrikler
Düzelt düzelt bakayım neymiş hedefin
Gelir gelir doğru yerdeyiz
Hehehe sana dedim ramazanda yakalarim seni diyemadamhd .!.:Takım birinciliğimiz kutlu olsun kızlarrr
Her hafta böyle güzel sonuçlar alalım inşallah
ada81 diyet serüvenindeki en iyi haftandı sanırım tebrikler canım
gulenyuzumsunsen azmin sonu zafer canım gördün mü ne güzel birden gitti. Tebrikler bundan sonra böyle takır takır gider inşallah
MuMu85 seni de tebrik ederim canım bana 1 hafta kadar yakınsın şimdi ben arayı baya açtım sanıyordum
gelsiin inşallahHiçççç sorun yok afiyet olsun... ama sakın tartılma şişkinlik olduysa beynine yanlış mesaj gidebilir.
bu hafta 67 gelsin miii
Ben yapabilirim aslındaBu gün başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen kızlar ????
Ben spora başlayamadım canım. Burada pek çok kişi Leslie yapıyor, faydası oluyor mu? Kilo vermeye oluyordur da bacakların incelmesinde etkili mi?Spor yapıyorum evet yürüyüş veya leslie..
50 olmak istiyorum olduğum dönemlerimde iyi duruyordum
Şöyle canim, ev halki makarna , manti , pirinc pilavi yada patates yemegi istediyse ben kendime farkli bisey yaptim.... bulguru haftada iki gün tukettim...Kendine özel yemek yaptin yani ben kendime özel yemek yapmıyorum ama salatalarim hep yağsız bu şekilde dengelerim diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?