Kucuk hedefler beni daha cok motive etti canim..insallah seninde motivasyonu olumlu etkilerada81 bende 59u kaldirip haftalık hedef yapacam senin gibi az az yani şimdi güncellemeyim
Teşekkür ederim canimTakım olarak birinci olmuşuz kızlar.. tebrik ederim hepimizi
ada81 gözlerime inanamadım canım, yüzdeni görünce. Tebrik ederim.
@MuMu85 @gulenyuzumsunsen sizleri de tebrik ederim sizleri de kızlar.
Sağol canim evet en iyi haftamdi daha once bir kere 1.800 vermişligim oldu...Takım birinciliğimiz kutlu olsun kızlarrr
Her hafta böyle güzel sonuçlar alalım inşallah
ada81 diyet serüvenindeki en iyi haftandı sanırım tebrikler canım
@gulenyuzumsunsen azmin sonu zafer canım gördün mü ne güzel birden gitti. Tebriklerbundan sonra böyle takır takır gider inşallah
@MuMu85 seni de tebrik ederim canımbana 1 hafta kadar yakınsın şimdi ben arayı baya açtım sanıyordum
Gec yatiyorsa olabilir ama yinede erken saatte yemekte fayda var canim...Kız akşam yemeği saatinde ne var bende normal zmanda bu saatte yiyorum asıl olan yatis saati demekki geç yatıyor arkadas
Lesliyi duzenli yaparsan cok faydali gobege kola bacağa popoya ...hergun yap 15 gun sonra gobegin indiğini goreceksin...Ben spora başlayamadım canım. Burada pek çok kişi Leslie yapıyor, faydası oluyor mu? Kilo vermeye oluyordur da bacakların incelmesinde etkili mi?
Benim sorunum basen ve bacaklar canım. Videodaki kadının bacakları ince değil gibi geldi deLesliyi duzenli yaparsan cok faydali gobege kola bacağa popoya ...hergun yap 15 gun sonra gobegin indiğini goreceksin...
Hiç bozmadın mı canım? Hiç tatlı falan yemedin mi? Ben de 75 kiloyla Ocak’ta başlamıştım. Şubat’ta 70-71’dim. Ama ben çok bozdum aralarda. Demek bozmasam şu an ben de 59’larda olabilecektimŞöyle canim, ev halki makarna , manti , pirinc pilavi yada patates yemegi istediyse ben kendime farkli bisey yaptim.... bulguru haftada iki gün tukettim...
Her pazar 2 lahmacun yedim))
*** 13. Takım 621. Etap Free Liste ***
sisyphos (///%)
candy_candy (///%)
Mavikus_ (///%)
merve4416 (///%)
eskibilezik(///%)
zeyneppk(///%)
LAydLiNe (///%)
U_M_T_Y_R_D_N_M (///%)
Gonul83 (///%)
janine (///%)
merryangel (///%)
Neredeyimben (///%)
latiska (///%)
zambak86 (///%)
13. Takım Free Liste ortalama: %
Hiç bozmadın mı canım? Hiç tatlı falan yemedin mi? Ben de 75 kiloyla Ocak’ta başlamıştım. Şubat’ta 70-71’dim. Ama ben çok bozdum aralarda. Demek bozmasam şu an ben de 59’larda olabilecektim
Ben o saatlerde burada olamam canım eşim bilmiyor ya üyeliğimi
Benim eşimde bilmiyor arada soruyor zayıflama gruplarını okuyorum diyorum tabi yazma kısmı sıkıntılı oluyor arada
Mütevazi olma canım gayette basarılısınTesekkür ederim canim,birseyler yapabilmek icin debeleniyoruz iste yarim aksakda olsa
Yufka gerçekten zor ve daha geç sındırılıyor bende yedığimde mıdemde durduğunu hissediyorum.Ben dün sadece 13:30 gibi yufkaya peynir kattım dürüm yaptım. Akşam da 23:00 gibi 2 hurma yedim. Gerisi hep çay kahve su
Hala sindiremedim yufkayı. Bi daha yemicem farkında olmadan yediğim bişey yoktur inşallah kendimden şüphelenmeye başladım
Yeni basladım bende zamanla anlarımBen spora başlayamadım canım. Burada pek çok kişi Leslie yapıyor, faydası oluyor mu? Kilo vermeye oluyordur da bacakların incelmesinde etkili mi?
Oooo harikasin
Yaa evet kadının bacakları kalın ve basenı var bazı videolarında..Başka videoları var onlarda daha ince..Aman onunki kadar olsam da yeter benimde kalın bacak basen..Benim sorunum basen ve bacaklar canım. Videodaki kadının bacakları ince değil gibi geldi deYaparsam bacaklarım kalınlaşır mı diye sordum
Yok canım yapılmıyor bende akkıma geldikçe düzenliyorumKızlar yazı rengi boyutu değiştirmeyi yapamıyorum pro üye olmayanlar yapamiyormu
Benim ki bilse ister şifremi nikimi tek tek okur o zamanda kıymeti yok , oda pubg oynuyor sevmiyorum ama oynuyor ilahi adalet tıkır tıkır işliyorfarkında değil şehir isim meslek bilgisi vermeden kimbeni tanıyabilir ki
Yok bende üye olduğumu söylemedim Allahtan baksa da anlamıyor üyemiyim değil miyim
Çok yaxarsam işte sıkıntı kime yazıyorsun bu kadar der vs..
Çaktırmadan yada o yokken yazıyorum şimdilık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?