Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canim evet en iyi haftamdi daha once bir kere 1.800 vermişligim oldu...

Ben spora başlayamadım canım. Burada pek çok kişi Leslie yapıyor, faydası oluyor mu? Kilo vermeye oluyordur da bacakların incelmesinde etkili mi?
Lesliyi duzenli yaparsan cok faydali gobege kola bacağa popoya ...hergun yap 15 gun sonra gobegin indiğini goreceksin...

Lesliyi duzenli yaparsan cok faydali gobege kola bacağa popoya ...hergun yap 15 gun sonra gobegin indiğini goreceksin...
Benim sorunum basen ve bacaklar canım. Videodaki kadının bacakları ince değil gibi geldi de Yaparsam bacaklarım kalınlaşır mı diye sordum

Kızlar yazı rengi boyutu değiştirmeyi yapamıyorum pro üye olmayanlar yapamiyormu

Şöyle canim, ev halki makarna , manti , pirinc pilavi yada patates yemegi istediyse ben kendime farkli bisey yaptim.... bulguru haftada iki gün tukettim...
Her pazar 2 lahmacun yedim ))
Hiç bozmadın mı canım? Hiç tatlı falan yemedin mi? Ben de 75 kiloyla Ocak’ta başlamıştım. Şubat’ta 70-71’dim. Ama ben çok bozdum aralarda. Demek bozmasam şu an ben de 59’larda olabilecektim

Şu listenin güzelliğine bakar mısınız :)

Sahur
2 yemek kaşığı çorba
1 yemek kaşığı patates yemeği
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
salatalık (herşeyden az aztattım)

İftar
Tavuk yemeği 4 5 parça kimi küçüktü (Canan Karatay görse 10 puan verirdi full organik tavuk:))
Salatalık

ara
hurma
şekersiz çay

su 1 litre vardır

Almanyadan çikolata getirmişler yemedim dün ada81 hiç kaçamak yapmadım deyince bende sıktım kendimi yemedim
Bu aradada tavuk yumurta salça organiktir benim, eve margarin girmez tereyağ kullanırız salatada zeytinyağı

Hiç bozmadın mı canım? Hiç tatlı falan yemedin mi? Ben de 75 kiloyla Ocak’ta başlamıştım. Şubat’ta 70-71’dim. Ama ben çok bozdum aralarda. Demek bozmasam şu an ben de 59’larda olabilecektim

Bozma canım sende artık yapanlardan neyimiz eksik ben kafamda bitirdim inan ki yıllardır yedim diyorum tadını biliyorum diyorum Amerikayı defalarca keşfetmeye gerek yok

Benim eşimde bilmiyor arada soruyor zayıflama gruplarını okuyorum diyorum tabi yazma kısmı sıkıntılı oluyor arada

Benim ki bilse ister şifremi nikimi tek tek okur o zamanda kıymeti yok , oda pubg oynuyor sevmiyorum ama oynuyor ilahi adalet tıkır tıkır işliyor farkında değil şehir isim meslek bilgisi vermeden kimbeni tanıyabilir ki

Tesekkür ederim canim,birseyler yapabilmek icin debeleniyoruz iste yarim aksakda olsa
Mütevazi olma canım gayette basarılısın
Yufka gerçekten zor ve daha geç sındırılıyor bende yedığimde mıdemde durduğunu hissediyorum.
Ben spora başlayamadım canım. Burada pek çok kişi Leslie yapıyor, faydası oluyor mu? Kilo vermeye oluyordur da bacakların incelmesinde etkili mi?
Yeni basladım bende zamanla anlarım

Benim sorunum basen ve bacaklar canım. Videodaki kadının bacakları ince değil gibi geldi de Yaparsam bacaklarım kalınlaşır mı diye sordum
Yaa evet kadının bacakları kalın ve basenı var bazı videolarında..Başka videoları var onlarda daha ince..Aman onunki kadar olsam da yeter benimde kalın bacak basen..
Kızlar yazı rengi boyutu değiştirmeyi yapamıyorum pro üye olmayanlar yapamiyormu
Yok canım yapılmıyor bende akkıma geldikçe düzenliyorum

Yok bende üye olduğumu söylemedim Allahtan baksa da anlamıyor üyemiyim değil miyim
Çok yaxarsam işte sıkıntı kime yazıyorsun bu kadar der vs..
Çaktırmadan yada o yokken yazıyorum şimdilık

Yok bende üye olduğumu söylemedim Allahtan baksa da anlamıyor üyemiyim değil miyim
Çok yaxarsam işte sıkıntı kime yazıyorsun bu kadar der vs..
Çaktırmadan yada o yokken yazıyorum şimdilık

Benimki çakar, zaten whatsapp gruplarda bile yazdırmaz eve girince telefonlar kalkar bizde mali nin dediği gibi tutkuyla ooo şehvetle ooo takılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…