- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Pubgda sesli sohbet var bılıyomusun canım? Oyuna girince acıyolar sohbeti kızlarla konusuyolar dikkat etBenim ki bilse ister şifremi nikimi tek tek okur o zamanda kıymeti yok , oda pubg oynuyor sevmiyorum ama oynuyor ilahi adalet tıkır tıkır işliyorfarkında değil şehir isim meslek bilgisi vermeden kimbeni tanıyabilir ki
Sağ ol canım, bir şey canım isterse bunu hatırlatacağım kendineBozma canım sende artık yapanlardan neyimiz eksik ben kafamda bitirdim inan ki yıllardır yedim diyorum tadını biliyorum diyorum Amerikayı defalarca keşfetmeye gerek yok
İşte buSağ ol canım, bir şey canım isterse bunu hatırlatacağım kendine4 gündür hiç bozmuyorum.
Benn benn bennBu gün başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen kızlar ????
Neye arkadaş arıyorsunuz kızlar? Kaçırmışım orayıBenn benn benn
Canım bu ne zamana ait liste? Ben de listede görünüyorum ana liste değil mi?Şu listenin güzelliğine bakar mısınız :)
İp atlama ve squat challangeNeye arkadaş arıyorsunuz kızlar? Kaçırmışım orayı
Bu gün başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen kızlar ????
Canım bu ne zamana ait liste? Ben de listede görünüyorum ana liste değil mi?
Benimki çakar, zaten whatsapp gruplarda bile yazdırmaz eve girince telefonlar kalkar bizde mali nin dediği gibi tutkuyla ooo şehvetle ooo takılırız
Squat belki ama ip atlamayı yapamam canımİp atlama ve squat challange
Pubgda sesli sohbet var bılıyomusun canım? Oyuna girince acıyolar sohbeti kızlarla konusuyolar dikkat et
Yeni evlısıniz galiba
Muhabbetiniz bol olsun.
Ya senin bu uyku bana çok dert oldu ya keşke yakın olsaydıkHepiniz çok iyiydiniz
Bu hafta ben de en az %2 vericem. Uyku yok ama sporu hareketi artıracağım
Canım bu ne zamana ait liste? Ben de listede görünüyorum ana liste değil mi?
Dün bildirim yapanları yazdı kaptan listeye canım , sen yapmışmıydın ?yaptıysan belki gözden kaçmıştır seni de yazarCanım bu ne zamana ait liste? Ben de listede görünüyorum ana liste değil mi?
Yok kız ne yeni evliliği sekiz dokuz yıl olacak çocuksuzluktan vakit bol diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?