Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeşilçay akşam 7 gibi içtim dee yazmıyorum onları. Dereotu aldıktan sonra yapim o söylediğini. Salı günü pazara cikacam. Kefir alacam bugün. Kabızlık sıkıntı. Canımı sıkıyor. Tamam söylediklerini harfiyen yapacam soz

Nasılsın bakalım Asya ?
Aklıma Cemşit le İlyas arasında sıkışan Asya geldi sevgi neydi emekti
daha ıyiyim canım. Dün eşim çiçek alıp gelmişti 1 buket. Özür diledi. Bende güzelce konuştum herşeyi. Birçok söylediğimi haklı buldu. Bugün oda bende yeni sayfa açtık. Inşallah herşey güzel olacak. Oğlumla kahvaltı yapıp çarşıya cikacam pasama bayramlık bakacam. Kendimede bakarım biseyler

Çok sevindim canım olacak olacak güzel günler gelecek inşAllah , Biraz sabır biraz mücadele kimin hayatı dört dörtlük ki

Anka Bacakları süper toparlar squat yaa çok güzel Sıkılaştırıyor çok güzel uyumlu olmuş ip atlama da öyle

Eklentiler

• P90511-102303.webp
    22 KB · Görüntüleme: 32
  • P90511-102321.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 32
Ay çok sevindim maşallah hep böyle olun inşallah

Kabızlık için verdiği kuru erik hurma marmelatından başla bence

Hiç bozmadın mı canım? Hiç tatlı falan yemedin mi? Ben de 75 kiloyla Ocak’ta başlamıştım. Şubat’ta 70-71’dim. Ama ben çok bozdum aralarda. Demek bozmasam şu an ben de 59’larda olabilecektim
Eger farkli zamanlarda yenilen 3 dilim keki saymazsak bozmadim ... biri zaten kizimin dogum gunuydu o zaman yedim... biri bahar temizligi yapmistim cok yorulmustum canim istedi..
Biride diyetimin ilk 1 ayinda bir dilim kucuk kek yemistim...

Çok sevindim canım kendine de bisey al lütfen ihmal etme.

Menun guzel canim sadece gözüme patates takildi onun yerine peyniri artirsaydin....

Yok bende üye olduğumu söylemedim Allahtan baksa da anlamıyor üyemiyim değil miyim
Çok yaxarsam işte sıkıntı kime yazıyorsun bu kadar der vs..
Çaktırmadan yada o yokken yazıyorum şimdilık
Ben yillardir buralarda oldugum icin biliyor esim... hatta onun mail adresini kullaniyorum... ama benim başka hic bir sosyal medyam yok kullanmiyorum... bir tek burasi onada ses etmiyor....

Cok sevindim canım ne güzel Rabbim muhabbetinizi arttirsin daim etsin inşallah

Tebrikler kızlar

Ellerine sağlık ankacım
Seni ben ayrıca tebrik ediyorum duraklamayı kırıp 6 lı rakamları gördüğün için. Bundan sonra eğer o minik kaçamakları da yapmazsan daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…