Bu free liste canım , burda kast sistemi var burjuvalar ana listede, biz biraz daha alt tabakayız free listedeyiz :)
O free liste canım. Sen aldığın kiloyu verene kadar ana listeye giremiyorsunCanım bu ne zamana ait liste? Ben de listede görünüyorum ana liste değil mi?
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
Yeşilçay akşam 7 gibi içtim dee yazmıyorum onları. Dereotu aldıktan sonra yapim o söylediğini. Salı günü pazara cikacam. Kefir alacam bugün. Kabızlık sıkıntı. Canımı sıkıyor. Tamam söylediklerini harfiyen yapacam sozasya_01
Canım yeşilçay falan içmiyor musun sen? Kahveyi mümkünse sütsüz sade yap bu hafta. Hatta sporunu kahveden yarım saat sonra yaparsan yağ yakımın hızlanır. İstersen spordan sonra maden suyu içebilirsin. 1 litre suya da limon, dereotu, salatalık kat onu da iç olur mu? Hadi bu hafta beni dinle 69,9 görelim inşallah
Günaydın kızlar
Nasılsın bakalım Asya ?
Aklıma Cemşit le İlyas arasında sıkışan Asya geldi sevgi neydi emekti
daha ıyiyim canım. Dün eşim çiçek alıp gelmişti 1 buket. Özür diledi. Bende güzelce konuştum herşeyi. Birçok söylediğimi haklı buldu. Bugün oda bende yeni sayfa açtık. Inşallah herşey güzel olacak. Oğlumla kahvaltı yapıp çarşıya cikacam pasama bayramlık bakacam. Kendimede bakarım biseyler
Ay çok sevindim maşallah hep böyle olun inşallahdaha ıyiyim canım. Dün eşim çiçek alıp gelmişti 1 buket. Özür diledi. Bende güzelce konuştum herşeyi. Birçok söylediğimi haklı buldu. Bugün oda bende yeni sayfa açtık. Inşallah herşey güzel olacak. Oğlumla kahvaltı yapıp çarşıya cikacam pasama bayramlık bakacam. Kendimede bakarım biseyler
gulenyuzumsunsen
zeyneppk
aypare ackerman
madamhd
Kızlar challange için unuttuğum yoktur inşallahbu gün başlıyoruz hadi bakalım.
madamhd tek seferde yapamazsan böl canım. Bu sporlar kısa sürüyor oyalamıyor diye seçtim.
Kabızlık için verdiği kuru erik hurma marmelatından başla benceYeşilçay akşam 7 gibi içtim dee yazmıyorum onları. Dereotu aldıktan sonra yapim o söylediğini. Salı günü pazara cikacam. Kefir alacam bugün. Kabızlık sıkıntı. Canımı sıkıyor. Tamam söylediklerini harfiyen yapacam soz
Evet canim prolar degistirebiliyor... pro olmsyanlarda her msjda rengini secmek zorundasin..Kızlar yazı rengi boyutu değiştirmeyi yapamıyorum pro üye olmayanlar yapamiyormu
Eger farkli zamanlarda yenilen 3 dilim keki saymazsak bozmadim ... biri zaten kizimin dogum gunuydu o zaman yedim... biri bahar temizligi yapmistim cok yorulmustum canim istedi..Hiç bozmadın mı canım? Hiç tatlı falan yemedin mi? Ben de 75 kiloyla Ocak’ta başlamıştım. Şubat’ta 70-71’dim. Ama ben çok bozdum aralarda. Demek bozmasam şu an ben de 59’larda olabilecektim
daha ıyiyim canım. Dün eşim çiçek alıp gelmişti 1 buket. Özür diledi. Bende güzelce konuştum herşeyi. Birçok söylediğimi haklı buldu. Bugün oda bende yeni sayfa açtık. Inşallah herşey güzel olacak. Oğlumla kahvaltı yapıp çarşıya cikacam pasama bayramlık bakacam. Kendimede bakarım biseyler
Menun guzel canimSahur
2 yemek kaşığı çorba
1 yemek kaşığı patates yemeği
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
salatalık (herşeyden az aztattım)
İftar
Tavuk yemeği 4 5 parça kimi küçüktü (Canan Karatay görse 10 puan verirdi full organik tavuk:))
Salatalık
ara
hurma
şekersiz çay
su 1 litre vardır
Almanyadan çikolata getirmişler yemedim dünada81 hiç kaçamak yapmadım deyince bende sıktım kendimi yemedim
Bu aradada tavuk yumurta salça organiktir benim, eve margarin girmez tereyağ kullanırız salatada zeytinyağı
Ben yillardir buralarda oldugum icin biliyor esim... hatta onun mail adresini kullaniyorum... ama benim başka hic bir sosyal medyam yok kullanmiyorum... bir tek burasi onada ses etmiyor....Yok bende üye olduğumu söylemedim Allahtan baksa da anlamıyor üyemiyim değil miyim
Çok yaxarsam işte sıkıntı kime yazıyorsun bu kadar der vs..
Çaktırmadan yada o yokken yazıyorum şimdilık
Cok sevindim canım ne güzel Rabbim muhabbetinizi arttirsin daim etsin inşallahdaha ıyiyim canım. Dün eşim çiçek alıp gelmişti 1 buket. Özür diledi. Bende güzelce konuştum herşeyi. Birçok söylediğimi haklı buldu. Bugün oda bende yeni sayfa açtık. Inşallah herşey güzel olacak. Oğlumla kahvaltı yapıp çarşıya cikacam pasama bayramlık bakacam. Kendimede bakarım biseyler
Hadi insallah canimGunaydın kızlar
Şu oruc bitseydi hızlıca bende eski duzenlı dıyetıme donebılseydım
Orucu kılo almadan bitirebılırsem bir ay kendime verdım 1 ayda 59.9 u gorcem
Seni ben ayrıca tebrik ediyorum duraklamayı kırıp 6 lı rakamları gördüğün için. Bundan sonra eğer o minik kaçamakları da yapmazsan daha güzel sonuçlar alacaksın inşallahTebrikler kızlar
Ellerine sağlık ankacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?