Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok sevindim asyam hersey guzel olacak insallah...

Hadi ben kacar carsiya, pazara ve avm ye gidilecek.... eve gelip biraz ev toparliyacam.. malum yarina misafirim var... ugrarim görüşürüz

Ben yillardir buralarda oldugum icin biliyor esim... hatta onun mail adresini kullaniyorum... ama benim başka hic bir sosyal medyam yok kullanmiyorum... bir tek burasi onada ses etmiyor....

Bende öyle twitter, instagram kullanmam canım sadece facebookta var ama ona da az giriyorum burayı daha çok sevdim hastagler komik geliyor kahrolsun Funda Esençler ,Ahmet Kural dövünce hepimiz Sılayız çok boş geliyor sana bişi olsa Sıla nın ruhu duymaz

Ilahi gönül saklan saklan

Haftaya düzeltiyorsun kendini tamam mı?

kıyamam nasıl ağrımıştır o minik parmaklar.
ben istemiştim
evet çok ağladı sesi gitti ama morarmamış çok fazla lastik gibiler bunlar
Babalara da kızıyorum ama.. kim ana yüreğinden fazla düşünür ki yavruları..
hiç yani aynen öyle canım benim
Tebrik ederim canım.. kalıcı olsun kilon.. karneyi görmeden tebrik etmiyorum ona göre
o zaten benim karnem ki
@merryangel senin menünü göremedim.
Başka kimin menüsüne bakacaktım unuttum
asyanın galiba
Bu gün başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen kızlar ????
bende istiyorum bunu yapabilirim Yanına bir de göbek eritme için birşey eklermisin canım bunlar pek vakit almaz dediğin gibi

İşin doğrusunu özetlemişsin zaten. Seninle bu konuda iyi anlaşacağa benziyoruz Bir de sıkılma mevzusunu çözersek ki burada bizimle birlikte sıkılacağını düşünmüyorum inşallah seni buradan incecik mezun ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…