Yaa çok sağol canım.Ya senin bu uyku bana çok dert oldu ya keşke yakın olsaydık
Cok sevindim asyam hersey guzel olacak insallah...daha ıyiyim canım. Dün eşim çiçek alıp gelmişti 1 buket. Özür diledi. Bende güzelce konuştum herşeyi. Birçok söylediğimi haklı buldu. Bugün oda bende yeni sayfa açtık. Inşallah herşey güzel olacak. Oğlumla kahvaltı yapıp çarşıya cikacam pasama bayramlık bakacam. Kendimede bakarım biseyler
Menun guzel canimsadece gözüme patates takildi onun yerine peyniri artirsaydin....
Ben yillardir buralarda oldugum icin biliyor esim... hatta onun mail adresini kullaniyorum... ama benim başka hic bir sosyal medyam yok kullanmiyorum... bir tek burasi onada ses etmiyor....
Ilahi gönül saklan saklan
Haftaya düzeltiyorsun kendini tamam mı?
evet çok ağladı sesi gitti ama morarmamış çok fazla lastik gibiler bunlarkıyamam nasıl ağrımıştır o minik parmaklar.
ben istemiştim
hiç yani aynen öyle canım benimBabalara da kızıyorum ama.. kim ana yüreğinden fazla düşünür ki yavruları..
o zaten benim karnem kiTebrik ederim canım.. kalıcı olsun kilon.. karneyi görmeden tebrik etmiyorum ona göre
asyanın galiba
bende istiyorum bunu yapabilirim Yanına bir de göbek eritme için birşey eklermisin canım bunlar pek vakit almaz dediğin gibiBu gün başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen kızlar ????
İşin doğrusunu özetlemişsin zaten. Seninle bu konuda iyi anlaşacağa benziyoruzTeşekkür ederim canım diyetisyen ile başladım 2 ay sonra kendim yaptım kk nin sayesinde 3 ana öğün 2 ara öğün şeklinde spor ile verdim emziriyorum onunda etkisi olmuş olabilir her hafta 1 kilo hedefim vardı ona uymaya çalıştım ama benim tek eksigim sıkılıyorum aylarca yapamadım yoksa şimdi ideal kilomdaydim doğumdan sonra psikolojim bozulmaya başladı aynaya bakmaz oldum şimdi daha iyiyim ben kendi resmimi cekmezdim şimdi kamera ile barıştık hiç çekinmeden resmimi çekiyorum alışveriş yapamadığım mağazalar vardı şimdi giriyorum istediğimi alıyorum bunlar cok güzel cookk mutlu eden insanın özgüvenini yerine getiren şeyler
Ama bu ara cok yedim sistim hantallastim aslında az yemek cok güzel insan kendini daha dinc daha zinde hissediyor
Günaydın kızlar
İsterim ama ip atlayamıyorumBu gün başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen kızlar ????
Squat yap o zaman sadece. Bayrama şekilli popolarımız olsunİsterim ama ip atlayamıyorum
Ben 65 olmadan göbek çalışmayacağım canım. Ama ipin de göbeğe faysası çokbende istiyorum bunu yapabilirim Yanına bir de göbek eritme için birşey eklermisin canım bunlar pek vakit almaz dediğin gibi
İpin yolsa eğer zıpla ya da iyice sağlama al yukarıdakileri :)İsterim ama ip atlayamıyorum
Vayy çok iyi olmuşAnka Bacakları süper toparlar squat yaa çok güzel Sıkılaştırıyor çok güzel uyumlu olmuş ip atlama da öyle
Squat popoyu yuvarlak yapıp üst bacak yağlarını da eritiyor demiSquat yap o zaman sadece. Bayrama şekilli popolarımız olsun
İpin yolsa eğer zıpla ya da iyice sağlama al yukarıdakileri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?