Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Squat popoyu yuvarlak yapıp üst bacak yağlarını da eritiyor demi
Benim bacaklarda sorun yok canım bilemiyorum. Popom dümdüz yuvarlak olsun diye yapacağım. Eskiden yapmıştım iyi olmuştu ama hamilelik doğum derken yine dümdüz oldu
İnşallah canım, deneyeyim. En azından popomu kurtarayım
Dene dene squat başlangıç seviyesi zaten zorlamaz

Seni ben ayrıca tebrik ediyorum duraklamayı kırıp 6 lı rakamları gördüğün için. Bundan sonra eğer o minik kaçamakları da yapmazsan daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah
inşallah kaptan
İsterim ama ip atlayamıyorum
bende anlayamıyorum ama atlar gibi zıplamaya çalışacağım
Ben şimdi bu Cuma günü mezun olduğum kilonun altına inersem hemen girermiyim listeye yoksa benden önce girecek var mı LAydLiNe
Mezun olan 6 ay listeye giremiyor diye biliyorum

10.5 menüm

02:00
3 hurma
3 ceviz
1 kupa sütlü Türk kahvesi

20:15
2 kepçe sebze çorbası
1/2 levrek ızgara
Salata
3 dilim ekmek

1 sade Türk kahvesi

2 lt su
Açlık sorunu çekmiyor musun bu menüyle
Kız akşam yemeği saatinde ne var bende normal zmanda bu saatte yiyorum asıl olan yatis saati demekki geç yatıyor arkadas
Evet gece 12-1 gibi yatıyorum en erken. Kahvaltıya geç diyenler için de şöyle söyleyeyim sabah 5 te uyumuştum. Ramazan uyku düzenimi bozuyor. Normalde her gün 8 de uyanırdım.
Menüne bayıldım ben bende senin gibi uygulamaya çalışayım
Bu gün başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen kızlar ????
Bende eşlik ederim
Dukan için oldukça iyi duruyor
Gec yatiyorsa olabilir ama yinede erken saatte yemekte fayda var canim...
Şöyle ki Ada, Ramazan’da 2 öğün yemek yiyebiliyorum eşimle. Normal zamanda ise kahvaltısını şantiyede yapıyor ve tek yemek masamız akşamları kuruluyor. Oruçlu olmasa dahi akşam 20:00-21:00 arası gelebiliyor ve o saatte sağlığımdan da olsam onunla yemek yemek istiyorum çünkü beraber yediğimiz tek sofra. oruç tutmasam da onunla sahur yapıyorum. Tek kalmak istemiyor.
Bu free liste canım , burda kast sistemi var burjuvalar ana listede, biz biraz daha alt tabakayız free listedeyiz :)
Ehehehehhe alt tabaka olmakta pek keyifli
Ben ben ben ben başlıyorum bende, squatı severim

Titanicteki Rose gibi üst tabaka sıkıcı alt tabaka pek eğlenceliydi

Merhaba Selin. Ben Fatma. Takımımıza hoş geldin.. kilomuz ve boyumuz çok yakın. Ayrıca meslektaşız :) kendime göre bir rakip arıyordum.. geldiğine çok sevindim ☺
Ne şekilde besleniyorsun?
İlk günümü çok kötü bulanlar oldu 1 yıldır iş arayışında olup evde oturduğum için beslenme şeklim çoook fena. Tatlı denemeleri, yeni yemek denemeleri ile geçiyordu hep. Tabi yapılınca yeniyordu. Şimdi düzen oturtmaya çalışıyorum. Öncelikle kahvaltı etmeyi tekrar öğrenmeye çalışıyorum.
Meslektaş olmamıza sevindim
Sıkı takipte olacağım peşinden geleyim de bende bi 7lileri göreyim

Canım seni tanımıyorum ama kilo versen çok güzel olacakmışsın gibi bir his geçti

Canım seni tanımıyorum ama kilo versen çok güzel olacakmışsın gibi bir his geçti
Kilo almadan önceki halimi görsen beğenirdin Eminim çok zayıf değildim öyle ama gayet iyiydim. Ah ahhhh özledim ben de. 1 yıldır evliyim. Hayatımda çooook şey değişti. Kendi bedenimde

Ay canım ağzından bal damlıyor inşallah

Kilo almadan önceki halimi görsen beğenirdin Eminim çok zayıf değildim öyle ama gayet iyiydim. Ah ahhhh özledim ben de. 1 yıldır evliyim. Hayatımda çooook şey değişti. Kendi bedenimde

Evlendiysen hayatının değişmemesi mümkün mü kayınvalide pamuk olup raftan düşmüş gelin başım yarıldı demiş : D

Sen Hiç merak etme menüler oturacak ama yapman gereken şey akşamları buraya gelip bizim menülerimizi görüp birbirimize yaptığımız yorumlara bakmak ben ilk geldiğimde o kadar kötü beslenme düzenim vardı ki şimdi oturdu ve anladım neyin ne olduğunu bizimle olduğun sürece kilo verirsin benki inan günde 2 paket bisküvi, hergün istisnasız çikolata yiyen biriydim ama şimdi ağzıma bile götürmüyorum kendime fit puding yapmaya başladım onu yiyorum canım çook Tatlı çekerse zamanla herşey oturuyor ben 3 haftada iyice düzelttim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…