Benim bacaklarda sorun yok canım bilemiyorum. Popom dümdüz yuvarlak olsun diye yapacağım. Eskiden yapmıştım iyi olmuştu ama hamilelik doğum derken yine dümdüz oldu
Squat popoyu yuvarlak yapıp üst bacak yağlarını da eritiyor demi
Dene dene squat başlangıç seviyesi zaten zorlamazİnşallah canım, deneyeyim. En azından popomu kurtarayım
Başlayalım bakalım sonra zor seviyeye geçerizBenim bacaklarda sorun yok canım bilemiyorum. Popom dümdüz yuvarlak olsun diye yapacağım. Eskiden yapmıştım iyi olmuştu ama hamilelik doğum derken yine dümdüz oldu
Dene dene squat başlangıç seviyesi zaten zorlamaz
inşallah kaptanSeni ben ayrıca tebrik ediyorum duraklamayı kırıp 6 lı rakamları gördüğün için. Bundan sonra eğer o minik kaçamakları da yapmazsan daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah
bende anlayamıyorum ama atlar gibi zıplamaya çalışacağımİsterim ama ip atlayamıyorum
Mezun olan 6 ay listeye giremiyor diye biliyorumBen şimdi bu Cuma günü mezun olduğum kilonun altına inersem hemen girermiyim listeye yoksa benden önce girecek var mıLAydLiNe
eskibilezik Bana ayçayı anımsatıyor dimi oda öyle espriliydi
Açlık sorunu çekmiyor musun bu menüyle10.5 menüm
02:00
3 hurma
3 ceviz
1 kupa sütlü Türk kahvesi
20:15
2 kepçe sebze çorbası
1/2 levrek ızgara
Salata
3 dilim ekmek
1 sade Türk kahvesi
2 lt su
Evet gece 12-1 gibi yatıyorum en erken. Kahvaltıya geç diyenler için de şöyle söyleyeyim sabah 5 te uyumuştum.Kız akşam yemeği saatinde ne var bende normal zmanda bu saatte yiyorum asıl olan yatis saati demekki geç yatıyor arkadas
Menüne bayıldım ben10 05 menü
Sabah 10.15
1 has yumurta 1bucuk bardak ayran
Ara 18
1 kase çilek 17 fındık
Akşam 20 15
1 kepçe mercimek corba
3 yk köfteli patlıcan yemeği
3 yk kıymalı makarna yarım dilim ekmek
Bol salata 2yk yoğurt
Ara 22.30
2 hurma 1 avuca yakın fıstık (tuzsuz )
Şu hiç sayılır 2 3 bardak
Istanbul da havalar çok serin gidiyor şu aklıma bile gelmiyor zaten ramazan dışarda icemiyorsun
Bende eşlik ederimBu gün başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen kızlar ????
Dukan için oldukça iyi duruyorKızlar dün akşam ve gece giremedim, dünkü menümü vereyim;
(10.05)
Sahur (03:00)
Bir tabak kıymalı yumurta
Çokça peynir
İftar
2 kase tavuk çorbası
İftardan sonra
2 bardak sütlü filitre kahve
Su 1 lt, spor yok
Kızlar az diyeceksiniz ama Dukan yapıyorum, protein günlerinde yiyebileceklerim çok sınırlı.
Şöyle ki Ada, Ramazan’da 2 öğün yemek yiyebiliyorum eşimle. Normal zamanda ise kahvaltısını şantiyede yapıyor ve tek yemek masamız akşamları kuruluyor. Oruçlu olmasa dahi akşam 20:00-21:00 arası gelebiliyor ve o saatte sağlığımdan da olsam onunla yemek yemek istiyorum çünkü beraber yediğimiz tek sofra.Gec yatiyorsa olabilir ama yinede erken saatte yemekte fayda var canim...
Ehehehehhe alt tabaka olmakta pek keyifliBu free liste canım , burda kast sistemi var burjuvalar ana listede, biz biraz daha alt tabakayız free listedeyiz :)
Ben ben ben bengulenyuzumsunsen
zeyneppk
aypare ackerman
madamhd
Kızlar challange için unuttuğum yoktur inşallahbu gün başlıyoruz hadi bakalım.
madamhd tek seferde yapamazsan böl canım. Bu sporlar kısa sürüyor oyalamıyor diye seçtim.
Açlık sorunu çekmiyor musun bu menüyle
Evet gece 12-1 gibi yatıyorum en erken. Kahvaltıya geç diyenler için de şöyle söyleyeyim sabah 5 te uyumuştum.Ramazan uyku düzenimi bozuyor. Normalde her gün 8 de uyanırdım.
Menüne bayıldım benbende senin gibi uygulamaya çalışayım
Bende eşlik ederim
Dukan için oldukça iyi duruyor ❤
Şöyle ki Ada, Ramazan’da 2 öğün yemek yiyebiliyorum eşimle. Normal zamanda ise kahvaltısını şantiyede yapıyor ve tek yemek masamız akşamları kuruluyor. Oruçlu olmasa dahi akşam 20:00-21:00 arası gelebiliyor ve o saatte sağlığımdan da olsam onunla yemek yemek istiyorum çünkü beraber yediğimiz tek sofra.oruç tutmasam da onunla sahur yapıyorum. Tek kalmak istemiyor.
Ehehehehhe alt tabaka olmakta pek keyifli
Ben ben ben benbaşlıyorum bende, squatı severim
KesinlikleTitanicteki Rose gibi üst tabaka sıkıcı alt tabaka pek eğlenceliydi
İlk günümü çok kötü bulanlar olduMerhaba Selin. Ben Fatma. Takımımıza hoş geldin.. kilomuz ve boyumuz çok yakın. Ayrıca meslektaşız :) kendime göre bir rakip arıyordum.. geldiğine çok sevindim ☺
Ne şekilde besleniyorsun?
İlk günümü çok kötü bulanlar oldu1 yıldır iş arayışında olup evde oturduğum için beslenme şeklim çoook fena. Tatlı denemeleri, yeni yemek denemeleri ile geçiyordu hep. Tabi yapılınca yeniyordu. Şimdi düzen oturtmaya çalışıyorum. Öncelikle kahvaltı etmeyi tekrar öğrenmeye çalışıyorum.
Meslektaş olmamıza sevindim
Sıkı takipte olacağımpeşinden geleyim de bende bi 7lileri göreyim
Kilo almadan önceki halimi görsen beğenirdin EminimCanım seni tanımıyorum ama kilo versen çok güzel olacakmışsın gibi bir his geçti
10 tane yapacaktık niye sürüden ayrılıyonAz önce 15 squatımı yapmış bulunmaktayımbu gazla ben pilatese geri dönerim belki
Ay canım ağzından bal damlıyor inşallahİşin doğrusunu özetlemişsin zaten. Seninle bu konuda iyi anlaşacağa benziyoruzBir de sıkılma mevzusunu çözersek ki burada bizimle birlikte sıkılacağını düşünmüyorum inşallah seni buradan incecik mezun ederiz
Boyun kaç canım seninAy canım ağzından bal damlıyor inşallah
Kilo almadan önceki halimi görsen beğenirdin Eminimçok zayıf değildim öyle ama gayet iyiydim. Ah ahhhh özledim ben de. 1 yıldır evliyim. Hayatımda çooook şey değişti. Kendi bedenimde
Sen Hiç merak etme menüler oturacak ama yapman gereken şey akşamları buraya gelip bizim menülerimizi görüp birbirimize yaptığımız yorumlara bakmak ben ilk geldiğimde o kadar kötü beslenme düzenim vardı ki şimdi oturdu ve anladım neyin ne olduğunu bizimle olduğun sürece kilo verirsin benki inan günde 2 paket bisküvi, hergün istisnasız çikolata yiyen biriydim ama şimdi ağzıma bile götürmüyorum kendime fit puding yapmaya başladım onu yiyorum canım çook Tatlı çekerse zamanla herşey oturuyor ben 3 haftada iyice düzelttim kendimiİlk günümü çok kötü bulanlar oldu1 yıldır iş arayışında olup evde oturduğum için beslenme şeklim çoook fena. Tatlı 8denemeleri, yeni yemek denemeleri ile geçiyordu hep. Tabi yapılınca yeniyordu. Şimdi düzen oturtmaya çalışıyorum. Öncelikle kahvaltı etmeyi tekrar öğrenmeye çalışıyorum.
Meslektaş olmamıza sevindim
Sıkı takipte olacağımpeşinden geleyim de bende bi 7lileri göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?