Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo almadan önceki halimi görsen beğenirdin Eminim çok zayıf değildim öyle ama gayet iyiydim. Ah ahhhh özledim ben de. 1 yıldır evliyim. Hayatımda çooook şey değişti. Kendi bedenimde
Zaten o kilolar o 1 yıllık evlilikte alınıyor deneyimle sabit sonra çocuklar da gelince oohh yumos yumos bir hatun ama sen benden 1-0 ondesin çünkü burdasın inşallah en kısa sürede kilolarını verirsin

10 tane yapacaktık niye sürüden ayrılıyon
Aslında daha fazla yapacaktım bıraktım. 10 kararını kaçırmışım ben
Evlendiysen hayatının değişmemesi mümkün mü kayınvalide pamuk olup raftan düşmüş gelin başım yarıldı demiş : D
Ayyyy bu lafa bayıldım
Haklısın evet, biraz dikkat etmek gerek. Ancak evde boş boş oturunca insanın aklına sadece yemek geliyor. Ben günde 10 filtre kahve 3-4 tane Türk kahvesi içen bir insandım. Şantiyeciydim ve başka türlü geçmiyordu hayatım. Yorgunluk yoğunluk, hep kahve içerdim. Kilo almıyor aksine veriyordum ama sonra bir sevgili yapıp gece yarıları tatlı yemeye başladım.9 10 da geç akşam yemekleri yedim onunla vakit geçirmek için. Eskiden olsa 10 da direkt uyurdum oysa ki. Şimdi de 1 yıllık evliyim ve yine kaçışım yok

Canım öyleyse arada tariflerini bekleriz aslında alternatif üretmek lazım yoksa insan kacamaklardan kurtaramiyor kendini

Zaten o kilolar o 1 yıllık evlilikte alınıyor deneyimle sabit sonra çocuklar da gelince oohh yumos yumos bir hatun ama sen benden 1-0 ondesin çünkü burdasın inşallah en kısa sürede kilolarını verirsin
Aslında evlendiğimden beri 1 kilo aşağıdayım. Gelinliğe 84 kiloyla girdim ben. Kilo vermek için uğraşacak vaktim yoktu. Ben kiloyu 2 yıllık sevgililik döneminde aldım. İlk yıl kiloyu aldım. Sonra almamak için alkolü azalttım. Sabit kaldım.

Canım öyleyse arada tariflerini bekleriz aslında alternatif üretmek lazım yoksa insan kacamaklardan kurtaramiyor kendini
Tabiii mesela şu sıra puding yapıyorum chiadan çok güzel oluyo bide hurmalı cevizli kakaolu top yapmıştım em güzeli de oydu. Pankek de yaptım kakaolu oda iyi hepsi de sağlıklı

Tabiii mesela şu sıra puding yapıyorum chiadan çok güzel oluyo bide hurmalı cevizli kakaolu top yapmıştım em güzeli de oydu. Pankek de yaptım kakaolu oda iyi hepsi de sağlıklı
O zamannnnnnn hurmalı cevizli kakaolu tarifi alalım elimde o malzemeler hazır varken. Ve kaç kaloriye denk geliyor, biliyor musun?

O zamannnnnnn hurmalı cevizli kakaolu tarifi alalım elimde o malzemeler hazır varken. Ve kaç kaloriye denk geliyor, biliyor musun?
Onu ben şöyle yapıyorum 15 hurmaya 1 Çay bardağı ceviz ,3 yk kakao birazcık da göz kararı süt olabilir isteğe bağlı. Hurmaları biraz ılık suda beklet ki yumuşasın sonra çekirdeğini çıkarıp rondodan geçiyoruz içine cevizleri diğer malzemeleri de atarak çıkarıp top haline getiriyorum diyetisyenler 2 tanesi 1 adet meyveye denk geldiğini söylüyor 1 tanesi 40 kalori civarı ve tatlı isteğini bastırmaya birebir

Ayyy beğendim bu tarifi. İstanbuldan rondomu getirtmemiştim. Olmazsa komşulardan bulup yapayım. Güzel bir tatlı

Bu tarif nefis oluyor ama yinede porsiyon kontrolü önemli tabi

Bu tarif nefis oluyor ama yinede porsiyon kontrolü önemli tabi
Aynen öyle ben max 3 yiyorum oda her gün değil eğer tatlı krizim geiyorsa ve mutlaka tatlı bişey yemem gerekiyorsa o zaman Doğal sağlıklı da olsa şeker her gün tüketilmemeli fikrimce kilo verme dönemimde

Bende dizide duymuştum ilk anlamadım bir iki dakika sonra aydınlanma yaşadım :)

Aynen öyle ben max 3 yiyorum oda her gün değil eğer tatlı krizim geiyorsa ve mutlaka tatlı bişey yemem gerekiyorsa o zaman Doğal sağlıklı da olsa şeker her gün tüketilmemeli fikrimce kilo verme dönemimde

Seninle de kilomuz hemen hemen aynı ben şuan 62 yim, kaç kilodan bu kiloya indin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…