Yaaaa süpersin gelsin 69 lar
Arada kefir, ayran ya da ceviz yoğurt falan ye canım kas kaybın olmasın.(buraya bira tokuşturan smile koycaktım ama bulamadım Ramazan diye kaldırmışlar galiba)
Bayrama 66-67 olursan alırsın canım. Daha oruca başlamadın altın vuruşu o zaman yaparsınKızlar ıyiki varsınız hepinizkendimede baktım eşim de ne istiyorsan al kendine dedi de hiç içime sinmedi bisey taki aldım sadece
Tamam ayran 2 ceviz ya da 5 badem.inşallah ankam acikinca ayran yaparım kahve yerine
Kızlar ıyiki varsınız hepinizkendimede baktım eşim de ne istiyorsan al kendine dedi de hiç içime sinmedi bisey taki aldım sadece
Tamam ayran 2 ceviz ya da 5 badem.
Akşama ne yemek var. Ben köfte yapıcam kendime evdekilere sulu köfte yapıcam.
Pazar gününden bu yana lekelenme oldu bugün daha adet oldum. Ilk defa böyle oldu. Oruca başlarım inşallah bitinceBayrama 66-67 olursan alırsın canım. Daha oruca başlamadın altın vuruşu o zaman yaparsın
Yaa bide diyete asildim yaa bayram a yakın alacam ki tam üstüme otursun.Sanki artık hiç güzel birşey üretilmiyor kıyafetler daha askıda eski gibi, kalite çok düşük eskidenmiş o yıllarca al giy
Etsiz türlü Salata ayranTamam ayran 2 ceviz ya da 5 badem.
Akşama ne yemek var. Ben köfte yapıcam kendime evdekilere sulu köfte yapıcam.
Eski gibi miSanki artık hiç güzel birşey üretilmiyor kıyafetler daha askıda eski gibi, kalite çok düşük eskidenmiş o yıllarca al giy
Yok sana bişi demiyorum da sorun benim kafadaYani seni sıkmak istemiyorum ama yanlışları bulalım diye uğraşıyorum. Sonra veremiyorum diye üzülüyorsun.
Beğendiğim kot 150 liraydiEski gibi mi
Eski resmen
O yırtık kotları hala anlayamadım. Bir de pahalı ki
Eşin de sahura kalksın çocuklar uyuyunca uyu sen de hemen.Yok sana bişi demiyorum da sorun benim kafada
valla bi ömür böyle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum
resmen kilo almak çok kolay vermek çok zor
Keşke verirken de kolay olsa..
Çocuklar sabah 7 de kalkıyorlar diye bana yiyip yatmak çok kolay olmuştu biraz uykumu alıyorum . Namaza kalkıyorum ama ezandan sonra kılıp hemen yatıyorum .
Eşimle yemesem ona ayrı hazırlıyacam yedik yattık derken 1:30 da uyucaz 3 gibi kalkıp ben yicem namazı bekliycem Kıldım yattım uykuya daldım derken geri 7 de kalkmak beni çok zorlayacak . Onu değiştiremeyeceğim sanırım
Eski gibi mi
Eski resmen
O yırtık kotları hala anlayamadım. Bir de pahalı ki
Eşimin öyle huyu varki yatmasa hiç yatmaz yatarsa hiç kalkmaz onun için o biraz zor da ,Eşin de sahura kalksın çocuklar uyuyunca uyu sen de hemen.
Yumurta hiç yemiyorum canım ben. Poğacaların üstündeki yumurta kalıntısını bile temizlerim :)Sahura yumurta koyamaz mısın canım. Ya da ayran yerine peynir falan proteini çoğltsak
Canım sporları yapınca ankayi etiketliycez demigulenyuzumsunsen
zeyneppk
@MrsParanoid
madamhd
Neredeyimben
merryangel
Kızlar challange için adınızı ekleyin lütfen
Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?