Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaaaa süpersin gelsin 69 lar
Arada kefir, ayran ya da ceviz yoğurt falan ye canım kas kaybın olmasın.(buraya bira tokuşturan smile koycaktım ama bulamadım Ramazan diye kaldırmışlar galiba )
inşallah ankam acikinca ayran yaparım kahve yerine

Bir kotum vardı bugün giydim belimden kaydı sürekli. Önceki giydigimde düğme zor yetisirdi. Hatta sinirlenipde çıkartıp atmıştım dolaba. Çok mutlu oldum. Çok güzel bir his. Inşallah 6 li rakamı görürsem eminim çok daha mutlu olacam

Yani seni sıkmak istemiyorum ama yanlışları bulalım diye uğraşıyorum. Sonra veremiyorum diye üzülüyorsun.
Yok sana bişi demiyorum da sorun benim kafada
valla bi ömür böyle nasıl yaşayacağımı bilmiyorum
resmen kilo almak çok kolay vermek çok zor
Keşke verirken de kolay olsa..
Çocuklar sabah 7 de kalkıyorlar diye bana yiyip yatmak çok kolay olmuştu biraz uykumu alıyorum . Namaza kalkıyorum ama ezandan sonra kılıp hemen yatıyorum .
Eşimle yemesem ona ayrı hazırlıyacam yedik yattık derken 1:30 da uyucaz 3 gibi kalkıp ben yicem namazı bekliycem Kıldım yattım uykuya daldım derken geri 7 de kalkmak beni çok zorlayacak . Onu değiştiremeyeceğim sanırım

merryangel senin menünü göremedim.
Başka kimin menüsüne bakacaktım unuttum
Unutmuşum canım özür dilerim.

İftar
5 yemek kaşığı kavurma et
salata
3 yemek kaşığı semiz otu salatası

İftardan 2 saat sonra
sütlü kahve
2 hurma

Sahur
Bir bardak ayran
5-6 zeytin
2 hurma

2 litre su

LAydLiNe
Anka

Eşin de sahura kalksın çocuklar uyuyunca uyu sen de hemen.

Eski gibi mi
Eski resmen
O yırtık kotları hala anlayamadım. Bir de pahalı ki

Ben mesela polyester giymeyi hiç sevmem.Hatta tv8 Gülse Birsel in dizisi var jet Sosyete ordaki zengin kız İlayda diyor ya fakirlerin düğününe katılıp yanık polyester kokusunu hiç çekemem diye aha dedim polyesterden nefret eden tek değilmişim..Benim ilk kriterim pamuklu olacak onuda bulmak çok zor artık herşeye polyester katıyorlar

Sahura yumurta koyamaz mısın canım. Ya da ayran yerine peynir falan proteini çoğltsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…