Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eşimin öyle huyu varki yatmasa hiç yatmaz yatarsa hiç kalkmaz onun için o biraz zor da ,
Çocuklar da yatınca anca namaz kıl biraz evi mutfağı topla derken saat 12 oluyor zaten of ya valla zor beni kınamayın
Niye kınayalım canım. Çözüm bulmaya çalışıyorız ama yok sanırım. Sonuçta uykusuzlukta yağ yapıyor

Tik tok diye bşr uygulama var indirip bakayım dedim neler var bu devirde cidden erkekler edepli kızlar edepsiz her tarafını açıp dans efen kızlar mı dersin ördek gibi dudak büzüp dekolte veren mi dersin hiç bişey anlamadım erkeklerin videoları denk geldi hep komik şeyler kızlar hep dekoltelş danslar

Her şey polyester olmuş durumda. Pamuk, yün ya da karışımlı ipek alma lüksümüz de yok el yakıyor, cep yakıyor. Bu sene 2 parça kıyafet almadım. Girmiyorum bilerek mağazalara. Eskilerim daha kaliteli en azından.

Ben kendime popoyu kapayan tarz tişörtler aldım pamuk çok güzel

Yani seni sıkmak istemiyorum ama yanlışları bulalım diye uğraşıyorum. Sonra veremiyorum diye üzülüyorsun.
Anka rumeysa hanım yağda yumurta yaptigimizda zeytinden kisiyordu gerci ekmegi yok ama 1 dilimde olsa yese daha iyi olmaz mi

Niye kınayalım canım. Çözüm bulmaya çalışıyorız ama yok sanırım. Sonuçta uykusuzlukta yağ yapıyor
yani herşeye bahanem var gibi olmasın
Anka rumeysa hanım yağda yumurta yaptigimizda zeytinden kisiyordu gerci ekmegi yok ama 1 dilimde olsa yese daha iyi olmaz mi
Anka da tereyağlı yapınca zeytin den kıs dedi de yediğim yumurta miktarı az olunca yedim canım

Ben kendime popoyu kapayan tarz tişörtler aldım pamuk çok güzel
Ben şantiyede çalışırken hep öyle giyiniyordum. Artık daha kadın kadın giyinmek istiyorum
Şık dökümlü gömlekler ya çok pahalı ya da kullanılan malzeme kötü. Mesela pantolonlar içinde aynı şey geçerli.

Kesinlikle öyle eskiler daha kaliteli pamuğun alternatifi viskon alıyorum daha çok Mudo da bulabiliyorum

Evet polyester bluz gömlekten geçilmiyor şahsen ben anlıyorum üstündeyken kaliteli mi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…