Niye kınayalım canım. Çözüm bulmaya çalışıyorız ama yok sanırım. Sonuçta uykusuzlukta yağ yapıyorEşimin öyle huyu varki yatmasa hiç yatmaz yatarsa hiç kalkmaz onun için o biraz zor da ,
Çocuklar da yatınca anca namaz kıl biraz evi mutfağı topla derken saat 12 oluyor zatenof ya valla zor beni kınamayın
Yaa tüh. O zaman başka şeyler düşünelim yumurtaya alternatif.Yumurta hiç yemiyorum canım ben. Poğacaların üstündeki yumurta kalıntısını bile temizlerim :)
Ama peyniri çoğaltabilirim.
Her şey polyester olmuş durumda. Pamuk, yün ya da karışımlı ipek alma lüksümüz de yokBen mesela polyester giymeyi hiç sevmem.Hatta tv8 Gülse Birsel in dizisi var jet Sosyete ordaki zengin kız İlayda diyor ya fakirlerin düğününe katılıp yanık polyester kokusunu hiç çekemem diyeaha dedim polyesterden nefret eden tek değilmişim..Benim ilk kriterim pamuklu olacak onuda bulmak çok zor artık herşeye polyester katıyorlar
Ben kendime popoyu kapayan tarz tişörtler aldım pamuk çok güzelHer şey polyester olmuş durumda. Pamuk, yün ya da karışımlı ipek alma lüksümüz de yokel yakıyor, cep yakıyor. Bu sene 2 parça kıyafet almadım. Girmiyorum bilerek mağazalara. Eskilerim daha kaliteli en azından.
Anka rumeysa hanım yağda yumurta yaptigimizda zeytinden kisiyordu gerci ekmegi yok ama 1 dilimde olsa yese daha iyi olmaz miYani seni sıkmak istemiyorum ama yanlışları bulalım diye uğraşıyorum. Sonra veremiyorum diye üzülüyorsun.
yani herşeye bahanem var gibi olmasınNiye kınayalım canım. Çözüm bulmaya çalışıyorız ama yok sanırım. Sonuçta uykusuzlukta yağ yapıyor
Anka da tereyağlı yapınca zeytin den kıs dedi de yediğim yumurta miktarı az olunca yedim canımAnka rumeysa hanım yağda yumurta yaptigimizda zeytinden kisiyordu gerci ekmegi yok ama 1 dilimde olsa yese daha iyi olmaz mi
Ben şantiyede çalışırken hep öyle giyiniyordum. Artık daha kadın kadın giyinmek istiyorumBen kendime popoyu kapayan tarz tişörtler aldım pamuk çok güzel
O zamn peynir elle 1 dilimde olsayani herşeye bahanem var gibi olmasın
Anka da tereyağlı yapınca zeytin den kıs dedi de yediğim yumurta miktarı az olunca yedim canım
normalde yiyordum daO zamn peynir elle 1 dilimde olsa
Her şey polyester olmuş durumda. Pamuk, yün ya da karışımlı ipek alma lüksümüz de yokel yakıyor, cep yakıyor. Bu sene 2 parça kıyafet almadım. Girmiyorum bilerek mağazalara. Eskilerim daha kaliteli en azından.
Ben kendime popoyu kapayan tarz tişörtler aldım pamuk çok güzel
Ben şantiyede çalışırken hep öyle giyiniyordum. Artık daha kadın kadın giyinmek istiyorum
Şık dökümlü gömlekler ya çok pahalı ya da kullanılan malzeme kötü. Mesela pantolonlar içinde aynı şey geçerli.
Kadehle işim hic olmadı..
Tut yüreğimden Ustam şiirinden
Ben ekmeğe hiç karışmıyorum canım. Yiyene de yemeyeyene deAnka rumeysa hanım yağda yumurta yaptigimizda zeytinden kisiyordu gerci ekmegi yok ama 1 dilimde olsa yese daha iyi olmaz mi
Evde yok diye yemiyorum birgün olursa yiyimBen ekmeğe hiç karışmıyorum canım. Yiyene de yemeyeyene denormalde de yemiyor diye bişey demedim. gulenyuzumsunsen eklemek istersen ekleyebilirsin.
AddaxHangi marka canım
Benim de işim yok kadehle ama şarkıyı seviyorum.
Kadehle işim hic olmadı..
Tut yüreğimden Ustam şiirinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?