Bende ayakkabi aldimAlışveriş demeyin canım çekiyor
hayırlı olsun canımBende ayakkabi aldim)
Yorgan altında yatanlar için de bi video istiyoruzSeda Meriç on Instagram: "Koltukta oturup yarı uyanık bir sekilde kendimi stalklarken 😂denk geldiğim bu videom ile kendime geldim ☺ Hemen ayağa kalktım, Sadece 20 dk mı aldı arkasından plank ve wall sit egzersizlerini de yaptım 😄 içim rahat 🤩 Etkisin
1,769 likes, 56 comments - sedans.meric on May 10, 2019: "Koltukta oturup yarı uyanık bir sekilde kendimi stalklarken 😂denk geldiğim bu videom ile kendime geldim ☺ Hemen ayağa kalktım, Sadece 20 dk mı aldı arkasından plank ve wall sit egzersizlerini de yaptım 😄 içim rahat 🤩 Etkisini anlatmama...www.instagram.com
Koltuğa yığılıp kalanlar için
Benim de çok başım ağrıyor bu gün. Sabah oğlana pata almıştım 1 çatal aldım o dokundu galibaOruç başladığından beri 2,5 -3 lt su içiyordum
Dün barbunyadan şişince suyu içemedim 1,5 oldu . Ve bugün ilk defa başım ağrıyo
Tesadüf mü ?
Bence değil
Ne almıştın canım patates miBenim de çok başım ağrıyor bu gün. Sabah oğlana pata almıştım 1 çatal aldım o dokundu galiba
PastaNe almıştın canım patates mi
Pasta değil oo,, pasta
1 çatal kendi küçük zaten. Taze mi bayat mı çocuğa dokunmasın diye yoksa canım çektiğinden falan değilPasta değil oo,, pasta
1 çatal kendi küçük zaten. Taze mi bayat mı çocuğa dokunmasın diye yoksa canım çektiğinden falan değil
Benim pijama altlarım da bol gelmeye başladı oluyor bana ama bollaştılar ben de alsam iyi olacak bi 5 kg daha verinceBenim de evde giymek için bişeyler almam lazım paspal paspal dolaşıyorum evde
ah bu annelik1 çatal kendi küçük zaten. Taze mi bayat mı çocuğa dokunmasın diye yoksa canım çektiğinden falan değil
Ben kış boyu hiç bi yere gitmiyorum , evde sıcaktı bütün gömleklerimi günlük yaptım oh ettimBenim de evde giymek için bişeyler almam lazım paspal paspal dolaşıyorum evde
Parfum almadim ama farmasinin goz kalemi ve rujlari mukemmel... farmasi disinda goz kalemi kullanmiyorum ..digerleri gözümü yakiyor...Arkadaşım farmasiye üye olmuş bende destek amaçlı erkek parfümü alcam bildiğiniz sportif ferah kokan parfümü hangisi, bildiğiniz güzel erkek parfümü varsa güzel oda olur tavsiye bekliyorum
Teşekkür ederim canim.. daha guzelleri senin olsunhayırlı olsun canımgüle güle giy Bende istiyorum ya
Yorgan altında yatanlar için de bi video istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?