Canım 69.7 ile ayrılmıştım şuan 68.5 imO free liste canım. Sen aldığın kiloyu verene kadar ana listeye giremiyorsun
Yok yapamadımDün bildirim yapanları yazdı kaptan listeye canım , sen yapmışmıydın ?yaptıysan belki gözden kaçmıştır seni de yazar
Parfum almadim ama farmasinin goz kalemi ve rujlari mukemmel... farmasi disinda goz kalemi kullanmiyorum ..digerleri gözümü yakiyor...
Canım ben daha önce ana listedeydim izne ayrılmıştımBu free liste canım , burda kast sistemi var burjuvalar ana listede, biz biraz daha alt tabakayız free listedeyiz :)
Benim de evde giymek için bişeyler almam lazım paspal paspal dolaşıyorum evde
Bende evin icinde bi esofmanla dolasmayi ogrenemedim hep elbise giyorum yaz kış farketmiyor... diz kapagimin hemen altinda kışın corapta giymem komsuma kapiyi acmistim usumuyormusun demistiBenim de evde giymek için bişeyler almam lazım paspal paspal dolaşıyorum evde
Az kaldi bence bu hafta sıkı tutarsan kesin listedesinCanım 69.7 ile ayrılmıştım şuan 68.5 im
eğer mezun olduğun kilonun altındaysan girebiliyorsun diye demişti kaptan ama şimdi çok bekleyen var bana sıra gelir mi bilmeminşallah kaptan ❤
bende anlayamıyorum ama atlar gibi zıplamaya çalışacağım
Mezun olan 6 ay listeye giremiyor diye biliyorum
ya eskiden yani 2 ay önce falan gelmişti gruba biraz bizden yaşta da büyüktü ablamız çok tatlı esprili idi ama sonra rahatsızlandı annesi ameliyat falan oldu gitti hiç gelmiyor attık o varken çok gülüyorduk senin mesajlarına da evde kıs kıs gülüyorum bazen :)Kim o canım
Basla bariBende bu akşam menü vermeye başlayayım bari :)
Ay Ada çok tatlısın yaBende evin icinde bi esofmanla dolasmayi ogrenemedim hep elbise giyorum yaz kış farketmiyor... diz kapagimin hemen altinda kışın corapta giymem komsuma kapiyi acmistim usumuyormusun demisti
Giymek te isterim bence güzel ama yapı itibariyle rahatıma düşkünüm evde teksem mutlaka eşofman giyerimAy Ada çok tatlısın yaBoşuna demiyoruz kokoş diye Ben gezmede bile zor giyerim elbiseyi eve girer girmez o pijama giyilecek
Başım çok şiddetli ağrıyor, yemek yetiştirmeye çalışıyorum, çocukların ikisi ağlıyor, eşim hala gelemedi, oynatmaya az kaldı doktorum nerdeKimse yok yaaa nerdesşniz
pastadan galiba baş ağrın. Allah kolaylık versinBaşım çok şiddetli ağrıyor, yemek yetiştirmeye çalışıyorum, çocukların ikisi ağlıyor, eşim hala gelemedi, oynatmaya az kaldı doktorum nerde
Evet öyle tahmin ediyorum. İftardan sonra banyoya atıcam kendimi
pastadan galiba baş ağrın. Allah kolaylık versin
Ilık bir duş alırsın misss gibiEvet öyle tahmin ediyorum. İftardan sonra banyoya atıcam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?