Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim de evde giymek için bişeyler almam lazım paspal paspal dolaşıyorum evde
Bende evin icinde bi esofmanla dolasmayi ogrenemedim hep elbise giyorum yaz kış farketmiyor... diz kapagimin hemen altinda kışın corapta giymem komsuma kapiyi acmistim usumuyormusun demisti

inşallah kaptan ❤
bende anlayamıyorum ama atlar gibi zıplamaya çalışacağım

Mezun olan 6 ay listeye giremiyor diye biliyorum
eğer mezun olduğun kilonun altındaysan girebiliyorsun diye demişti kaptan ama şimdi çok bekleyen var bana sıra gelir mi bilmem
ya eskiden yani 2 ay önce falan gelmişti gruba biraz bizden yaşta da büyüktü ablamız çok tatlı esprili idi ama sonra rahatsızlandı annesi ameliyat falan oldu gitti hiç gelmiyor attık o varken çok gülüyorduk senin mesajlarına da evde kıs kıs gülüyorum bazen :)

Bende evin icinde bi esofmanla dolasmayi ogrenemedim hep elbise giyorum yaz kış farketmiyor... diz kapagimin hemen altinda kışın corapta giymem komsuma kapiyi acmistim usumuyormusun demisti
Ay Ada çok tatlısın ya Boşuna demiyoruz kokoş diye Ben gezmede bile zor giyerim elbiseyi eve girer girmez o pijama giyilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…