Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık 3 kaşık mercimek çorbası çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de
5 badem kefir

Saat 17 de
5 kaşık türlü
Salata ayran

Su 2 ancak
Spor 2 saat aralıksız tempolu yürüdüm
45 dk leslie

Olmamis canim saatler birbirine yakin.. zaten cislarda var

Menude sporda guzel canim afiyet olsun.

Asya abla sen menülere yorum yapmıyor musun?

Evet tekli yemek gerekirmiş peygamber efendimiz de öyle demiş sebebi de tekli yiyince vitamin mineraller daha iyi emilirmis diye biliyorum ben de hep zeytini tekli yerim

Kurabiyeler minik miydi bari
Ben de kurabiyeler güzel miydi bari diye soracaktım

Profilin altina kilonu yazsan bide son hedef koysan... ona ulaşıp showla mezun olsan
öyle yapayım :)
Olmamis canim saatler birbirine yakin.. zaten cislarda var
evet biliyorum bugün hep evdeydik hava kapalı oruç da değilim sıkıntıdan Yedim oruç tutmaya başlasam süper gidecek kilolar biliyorum o zaman pek yiyemiyorum vakitte olmuyor zati

Gönülcüğüm kaç kilodan düşmüştün? Yanlış hatırlamıyorsam 54 civarındaydın şu an. Menünü görünce kıskandım seni Hele sabah uyanır uyanmaz baklava yemek 54 kilo olursam ben de yapacağım

Kızlar menümü vereyim,

Sahur (03:00 gibi)
2 haşlama yumurta
Bolca süzme ve lor peynir

İftar
Bir tabak hindi sote

İftardan sonra
1 bardak sütlü filitre kahve

Su 500 ml anca, canım ne yemek ne de su istiyor. Birincisi iyi de ikincisi çok kötü

Hayırlı akşamlar kızlar
Sahur :
Menemen
Avuç içinden biraz büyük pide
2 çatal peynir
3 zeytin
1 çatal bal
1 ceviz
Salatalık
Şekersiz çay

İftar :
2 lahmacun
Salata
1 kepçe tarhana çorbası
1 yudum ayran :)

Çay faslı:
Şekersiz çay 2 hurma

Spor yapsam mı diye düşünüyorum ama koltukla aşk yaşıyorum :)
ada81

Dukan yaptigini soylemistin ..menulerin guzel ama hep dukan tarzi beslenmek seni zorlamaz mi ?

Afiyet olsun sahurda pide yerine 3 ceviz yeseydin canim... pide seni doyurmuyor aksine ilerleyen saatlerde daha cok aciktiriyor canim...yapabilirsen 1 mil lesli sadece 15 dk yapsan iyi gelecektir...

Afiyet olsun sahurda pide yerine 3 ceviz yeseydin canim... pide seni doyurmuyor aksine ilerleyen saatlerde daha cok aciktiriyor canim...yapabilirsen 1 mil lesli sadece 15 dk yapsan iyi gelecektir...
Ekmek yemiyeyim mi yani
Aslında çavdar ekmeği almak istiyorum da bir türlü alamadım

66 kg ile başladım Akşamdan aklıma koydum onun hayaliyle uyudum :) ne zamandır canım baklava istiyordu. Ben hep kaçamak yaptım beni örnek almayın Metabolizmam belki iyidir neler yemedim ki yediklerimi yazsam burdan Bursa’ya Akkat da burdan selam olsun” yol olur :):):)
çok güZel ama doyurucu değil
Ben beğendim spor yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…