Iyi geceler canimÇocuklar Şükür uyudular bende yatıyorum kızlarhepinize iyi geceler
Hedef koyulmuş harika66 kg ile başladım Akşamdan aklıma koydum onun hayaliyle uyudum :) ne zamandır canım baklava istiyordu. Ben hep kaçamak yaptım beni örnek almayın Metabolizmam belki iyidir neler yemedim ki yediklerimi yazsam burdan Bursa’ya @Akkat da burdan selam olsun” yol olur :):):)
çok güZel ama doyurucu değil
Ben beğendim spor yap bence
Oruç olunca acıkırsam diye korkuyorum, ama koçumun sözünü dinlemem lazım, denemekten bir şey kaybetmem sanırımYeme canim ozellikle beyaz ekmek hic yeme...ceviz, badem yiyebilirsin...
Ben kızarmış form ekmek tercih ettim bir dilim... diyetisyene gitmistim 2 tanesi 1 dilim tb ekmeğine eş demisti....
Bu ekmegi alabilirsin canim....
Dukan’ı normal beslenme tarzıma uygun olduğu için seçtim canım. Ben protein ve sebzeyi çok severim (tabii hamur işi ve tatlıyı daha çok severimDukan yaptigini soylemistin ..menulerin guzel ama hep dukan tarzi beslenmek seni zorlamaz mi ?
Bende eskiden sen gibiydim ya acikirsam diye yerdim...Oruç olunca acıkırsam diye korkuyorum, ama koçumun sözünü dinlemem lazım, denemekten bir şey kaybetmem sanırım
Canim sende profilinin altina kilonu hedef kilonu yazabilirmisin.. arada unutuyorum kim kac kiloyduDukan’ı normal beslenme tarzıma uygun olduğu için seçtim canım. Ben protein ve sebzeyi çok severim (tabii hamur işi ve tatlıyı daha çok severim), meyve pek yemem. Ama birinci aşama olan saf protein iki gündür zorluyor beni. Bir günüm kaldı, Pazartesi gelsin sebzeler Ondan sonra daha kolay olacak inşallah. Bir de ben ölçüsüz bir insanım, bir şey yersem sınır koyamıyorum kendime. Ya hep ya hiç olmalı benim için.
Şanslıymışsın o zaman canım, ben senin gibi yesem o kiloda duramazdım. Ben de umutla bekliyordum şu kadar ay ağzıma tatlı sürmedim falan demeni66 kg ile başladım Akşamdan aklıma koydum onun hayaliyle uyudum :) ne zamandır canım baklava istiyordu. Ben hep kaçamak yaptım beni örnek almayın Metabolizmam belki iyidir neler yemedim ki yediklerimi yazsam burdan Bursa’ya @Akkat da burdan selam olsun” yol olur :):):)
çok güZel ama doyurucu değil
Ben beğendim spor yap bence
Yapabilirsem yapmaya çalışacağım inşallahBen beğendim spor yap bence
Durumunuz kısmına mı yazacağım canım? Bir de hedeflerimi küçük küçük tutsam nasıl olur? 1 kilo 1 kilo mesela. Ben zor veriyorum çünküCanim sende profilinin altina kilonu hedef kilonu yazabilirmisin.. arada unutuyorum kim kac kiloydu
Evet evet oruç değilken denedim öyle oluyor gerçekten, ama oruç da hiç denememiştim, deneyelim bakalımBende eskiden sen gibiydim ya acikirsam diye yerdim...) seni iyi anliyorum ekmek tarzi yemedigin gunlerde daha az acikacaksin....
Birlikte deniyerek gorelim canım ...
Canim , profilinden hesap detaylarina gir ..orada ozel başlık yaziyor oraya yazabilirsin...Durumunuz kısmına mı yazacağım canım? Bir de hedeflerimi küçük küçük tutsam nasıl olur? 1 kilo 1 kilo mesela. Ben zor veriyorum çünkü
Oldu mu canım?Canim , profilinden hesap detaylarina gir ..orada ozel başlık yaziyor oraya yazabilirsin...
Her hafta cuma orayi guncellemek insani cok motive ediyorOldu mu canım?
Sence hedefi küçük tutmak mı daha iyi yoksa daha büyük mü olmalı?Her hafta cuma orayi guncellemek insani cok motive ediyor
Ben hep küçük hedefler koyarak ilerledim bu beni motive etti... tavsiye ederim..tabii yine sen nasil istersen...Sence hedefi küçük tutmak mı daha iyi yoksa daha büyük mü olmalı?
Küçük hedefler koyacağım canım, birer kilo şeklinde. 75’le başlamıştım, şimdiki hedefim 65. O yüzden bu hedefe “10. Hedef” dedim. Böylece kaç kilo verdiğimi de görebileceğim her zamanBen hep küçük hedefler koyarak ilerledim bu beni motive etti... tavsiye ederim..tabii yine sen nasil istersen...
Ben de öyle yaptım 2şer kilo koyarak giderim en güzeli ☺Küçük hedefler koyacağım canım, birer kilo şeklinde. 75’le başlamıştım, şimdiki hedefim 65. O yüzden bu hedefe “10. Hedef” dedim. Böylece kaç kilo verdiğimi de görebileceğim her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?