Normal kısımda dondurucu değil.Dolabın alt tarafında dimi canım
Çünkü cam kavanoz patlar buzlukta onun için sordumKuru fasulyeyi pişirit pişirmez kavanoza kat kapağını kapat ters çevir soğuyana kadar beklesin soğuyunca dolaba kaldır. Bütün sulu yemekleri bu şekilde 3-4 ay saklayabilirsin.
Tamam canım çook teşekkür ederim. Isime yaricak bu bilgiNormal kısımda dondurucu değil.
Şimdi dolapların çoğunda dondurucu altta yanlış anlaşılmasın
10 da uyuyorlar 7 de kalkıyorlar çocuklar ,erken yatırmasam dayanamıyorum erken kalksalar dayanamıyorum . Herzaman alışkınım aslında erken kalktıklarına seviniyorum ama ben biraz oruç olduğum için fazla etkileniyorum sanırım canım
Kuru fasulyeyi pişirit pişirmez kavanoza kat kapağını kapat ters çevir soğuyana kadar beklesin soğuyunca dolaba kaldır. Bütün sulu yemekleri bu şekilde 3-4 ay saklayabilirsin.
çok sevindim bu bilgiye teşekkür ederimKuru fasulyeyi pişirit pişirmez kavanoza kat kapağını kapat ters çevir soğuyana kadar beklesin soğuyunca dolaba kaldır. Bütün sulu yemekleri bu şekilde 3-4 ay saklayabilirsin.
dün yapmamıştım önceki gün yaptın
yok şikayet etmiyorum tek gece uyusunlar da erken kalkma problem değil10 da uyuyan çocuktan mı şikayet ediyorsun
daha dışarı çok çıkmadık canım bez hiç takmıyorum . Külot kullanıyoruz batınca değiştiriyorummeeela kuru fasulyeyi etli biber dolmasını dondurucuya atabilirmiydim eğer sulu yemekler dondurucuya atılıyorsa çok iyi birşey
hım ama küçük tuvaletini hallettiniz anladığım kadarıyla evde bezli mi dolaşıyor dışarıda ne yapıyorsunuz
Yok canım uykularına birşey yapmam böyle iyiBence düzenleri gayet iyi canım hiç karıştırma. Okula gidecekleri zaman hiç zorlanmazsın
Annem uzun süreli bir yere gideceği zaman yapıyor böyle babam için rahat oluyor
Artık gün aşırı yapacağımçok sevindim bu bilgiye teşekkür ederimama nasıl bozulmuyor ki sebzeleri koyduğumuz bölüm dimi
dün yapmamıştım önceki gün yaptın
Salı günü de yap tamam bence
Rujun rengi mor mu
çok sevindim bu bilgiye teşekkür ederimama nasıl bozulmuyor ki sebzeleri koyduğumuz bölüm dimi
wc yapacağı zamanı kollasan hemen oturtsan olmuyor muyok şikayet etmiyorum tek gece uyusunlar da erken kalkma problem değil
daha dışarı çok çıkmadık canım bez hiç takmıyorum . Külot kullanıyoruz batınca değiştiriyorumgünde bi kez yapıyo onu da altına yapıyo.
Yok canım uykularına birşey yapmam böyle iyi
Ay çok çılgın bir renk yahu allah aşkına sür çeksene merak ettim nasıl duruyor dudağında :)Artık gün aşırı yapacağım
Evet mor
O zaman artmış yemek olmuyor dimi taZe yapılmış yemek olması laızmSıcakken kavanoza koyup kapatıyorsun ya konserve oluyor canım o yüzden bozulmuyor
Canim , hosgeldin aramiza keyifle kilo vermeler... bu aksam menünu bekliyoruz saatleri ile birlikte yazman gerekliOruca ara verdim bu dönemde vücut su tutar kilo veremezsin derler doğrumu sabah az yedimya kendimi bir hafif bir hafif hissediyom sanki on kilo verdim
Türkiye’den kayınvalidem geliyor sanırım birkaç gün kalır umarım iyi geçer günlerimizgulenyuzumsunsen tuvalet eğitimi ne oldu
Bugünki menüm
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Çoban salata
Patates borani
Ben kurufasulye yiyeceğim hala bitmedi
Öksüz doyuran gibi öyle çok yapmışım ki kazanla:)
Sen öyle san hıhhhwc yapacağı zamanı kollasan hemen oturtsan olmuyor mu
Ay çok çılgın bir renk yahu allah aşkına sür çeksene merak ettim nasıl duruyor dudağında :)
Sen gün aşırı diye niyetlen
Nasılsa yapamayacaksın :kk70
Cok guzel gule gule kullan canim...Rengi nasıl. Amakahverengi olan da jel far yeni çıkmış
Sesli güldünm yaaCok guzel gule gule kullan canim...benimde koyu mor rujum var sürünce kizim anne monster high bebeğime benzedin diyor.... yani beni gömüyor o bebekler cok cirkin
Allah Allah başka bişe olmasın? Gerçi miden çok mu küçüldü acabaKizlar bi haftadir midemde sıkınti var ne yesem hemen tikaniyorum midem sisiyor sindirene kadar zor nefes aliyorum sanki top gibi bisey vae midemde sıkıyor.... 1 bardak su bile etkiliyor ....midesi kuculenler sizde de oldu mu ??
oo ağır misafirin var desene. Çocuklar için çok iyi olur.. ben bölüp direk dondurucuya atıyorum, vakumlamadan. Çorbayı bile atıyorum, çok rahat oluyor öyle.Türkiye’den kayınvalidem geliyor sanırım birkaç gün kalır umarım iyi geçer günlerimizgulenyuzumsunsen tuvalet eğitimi ne oldu
Bugünki menüm
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Çoban salata
Patates borani
Ben kurufasulye yiyeceğim hala bitmedi
Öksüz doyuran gibi öyle çok yapmışım ki kazanla:)
o kadar rahatsız etmesi normal mi acaba?Kizlar bi haftadir midemde sıkınti var ne yesem hemen tikaniyorum midem sisiyor sindirene kadar zor nefes aliyorum sanki top gibi bisey vae midemde sıkıyor.... 1 bardak su bile etkiliyor ....midesi kuculenler sizde de oldu mu ??
ben pek makyaj yapmam ama yaparsam rujumun rengi kırmızıdır. Senin ki de çok güzel duruyor, iyi günlerde kullan canım.Sesli güldünm yaabence çok güzel oluyor ben pek kırmızı ruj pembe ruj sevmem moru seviyorum ama bu da tam mor oldu
Allah Allah başka bişe olmasın? Gerçi miden çok mu küçüldü acaba
Evet kizimin bebeği bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?