Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menim güzel canım, bugün akşam için diyecek birşey yok, anneciğini kurmamakta iyi etmişsin. Leslie ile telafi edersin.

11 mayıs menüsü gayet beğendim bugün çörek için dengelemek isteyip bişey yememişsin sanırım bu saatlerde bir bardak tarçınlı süt içebilirsin :)

Kuru fasulyeyi pişirit pişirmez kavanoza kat kapağını kapat ters çevir soğuyana kadar beklesin soğuyunca dolaba kaldır. Bütün sulu yemekleri bu şekilde 3-4 ay saklayabilirsin.

Evet böylede saklıyorlar benim dolabın altta yer olmadığı için dondurucuyu kullanıyorum.

11 mayıs menüsü gayet beğendim bugün çörek için dengelemek isteyip bişey yememişsin sanırım bu saatlerde bir bardak tarçınlı süt içebilirsin :)
O çok tutan bısey o mümkün değil yarına kadar açıkmam

Menim güzel canım, bugün akşam için diyecek birşey yok, anneciğini kurmamakta iyi etmişsin. Leslie ile telafi edersin.
Evet kıramazdım çünkü bizim için yapmıştı telafi edilecek

Ohhh ne güzel olmuş kabızlık bitmiş
Rengi nasıl. Ama kahverengi olan da jel far yeni çıkmış
Sürüp sadece dudak kısmını çekip atsana nasıl duruyor
Kizlar bi haftadir midemde sıkınti var ne yesem hemen tikaniyorum midem sisiyor sindirene kadar zor nefes aliyorum sanki top gibi bisey vae midemde sıkıyor.... 1 bardak su bile etkiliyor ....midesi kuculenler sizde de oldu mu ??
Gecmiş olsun geçici biseydir inşallah..
Az yediğin zaman oluyor mu onu bır ayırt etsen..
Ben çok yiyince o dediklerini yaşıyorum

O zaman artmış yemek olmuyor dimi taZe yapılmış yemek olması laızm

Taze olacak canım piştiği gibi sıcakken koyacan kavanoza

Kizlar bi haftadir midemde sıkınti var ne yesem hemen tikaniyorum midem sisiyor sindirene kadar zor nefes aliyorum sanki top gibi bisey vae midemde sıkıyor.... 1 bardak su bile etkiliyor ....midesi kuculenler sizde de oldu mu ??

Midem küçülmediği için bilemiyorum

BEnde de aynısı var. Sabahtan beri 5 hurma 1 kase yoğurt 1 salatalık yedim. Dünyaları yemiş gibiyim. Acayip de bulanıyor.

O zaman üşüttünüz mü ki acaba

Inşallah canım

Aynen ben bir basladimmi ipin ucunu kaciriyorum kaptiriyorum temizliğe. Su an belimin agrisindan oturamiyorum
Ağrır tabi ikiside zor iş aynı günde yapınca ağır gelmiştir..
Bız kadınlar niyeyse böyleyiz bilmiyoruz canımızın kıymetini geçer inşallah ağrın yarına

Benimki menüm de şöyle

Sahur 03:30 (eşime eşlik etmek için)
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı avokadolu közbiberli karışık ezme
Biraz domates salatalık
2 parmak pide

Sabah kahvaltısı 14:00
3 dilim peynir
Domates salatalık
Birer tutam Roka maydonoz
4 ceviz

Akşam yemeği 20:10
1.5 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
2 yk pirinç pilavı
6 yk yeşil fasülye
1 tatlı kaşığı semizotu yoğurtlama
2 tatlı kaşığı közbiberli yoğurtlama
3 parmak kadar pide

Kaçamak: aypare ackerman in hurma topu tarifinden 2 hurma topu

1.5 tl su

Canım menülerin güzel ancak akşamın saati biraz geç, onu da eşinle yediğin için birşey diyemiyorum ama acaba erken yiyip onunla hafif birşeyler mi atıştırsan?

Menü genel olarak ben beğendim Akkat dediği gibi akşam erken olsa cidden çok faydasını göreceksin. Bide akşam sadece pirinç pilavı olmasa da olurmuş hem pide hem pirinç ikisi de karbonhidrat grubu yani keşke birinden birini tercih etseydin ama bizimle beraber oldukça menüler her gün daha da iyi olacak inanıyorum hurma topları nasıldı? ☺☺

Kızlar yaaaa yine modum düştü sabahtan beri bir baş ağrısı var geçmedi gitti. İlaç aldım yine faydası olmadı. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Biraz uyumaya çalışacağım
Geçmiş olsun kaptanım sebebi ne acaba bu baş ağrısının. Anneler günün kutlu olsun

Mutfağı topladım
Evin içindeki oyuncak selini topladım çocuklarla .
2 gündür süpürmediğim evi süpürdüm
Balkonu yıkadım
Şimdi çocukları uyutmaya çalışıyorum
Bi makine çamaşır var katlanacak onu da katlarsam direk yatcam. Kendimi şarjı %3 kalmış telefonlar gibi hissediyorum .

Pili yok ama çalışmak zorunda gibi niye böyle oldum ya

Bugün menü
Sabah 10.20
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 parca peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
1c.bardagi
2 kuru kayisi

Aksam 19.40
1 kepçe tarhana çorbası
Kucuk güveçte et sote ( kac kasik bilmiyorum)
Kozlenmis patlican salatasi.
1 minik dilim pasta
1 ısırik borek ( mecbur yedim yedigimi kadin gorsunde oda yesin diye..ev sahibi yemeyince misafir de elini uzatmiyor )

2 lt su içildi.. LAydLiNe

Sabah spor
70 dk eliptik yapıldı..
Butun gun temizlik ve yemek telaşı...

Cislarimin farkindayim yarin hem sabah spor hemde ogleden sonra yaparak bu cisları yakacam söz... ..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…