Sağol canim , karbonatli su yaptim aksam ictim iyi geldi sanki..... eger devam ederse giderim dr.... dr gitmeyide pek sevmiyorum.ada81 küçülmeden mi oldu yoksa başka problem mi var acaba canım 1 hafta oldu diyorsun bence bi doktora git için rahatlar çok geçmiş olsun
Yok kız çirkin değil güzel, ben seviyorum o bebekleri:) kızım almıştı bir araCok guzel gule gule kullan canim...benimde koyu mor rujum var sürünce kizim anne monster high bebeğime benzedin diyor.... yani beni gömüyor o bebekler cok cirkin
Bisey yemedigim zaman sorun yok yemek yada buyuk bir bardak su icince başlıyor..... gerci suan iyiyim aksam cok yedim ona ragmen agrimadi üşüttüm bence...Ohhh ne güzel olmuş kabızlık bitmiş
Sürüp sadece dudak kısmını çekip atsana nasıl duruyor
Gecmiş olsun geçici biseydir inşallah..
Az yediğin zaman oluyor mu onu bır ayırt etsen..
Ben çok yiyince o dediklerini yaşıyorum
Ayy bazilari cirkin kızYok kız çirkin değil güzel, ben seviyorum o bebekleri:) kızım almıştı bir ara
Canım menülerin güzel ancak akşamın saati biraz geç, onu da eşinle yediğin için birşey diyemiyorum ama acaba erken yiyip onunla hafif birşeyler mi atıştırsan?
Menü genel olarak ben beğendim @Akkat dediği gibi akşam erken olsa cidden çok faydasını göreceksin. Bide akşam sadece pirinç pilavı olmasa da olurmuş hem pide hem pirinç ikisi de karbonhidrat grubu yani keşke birinden birini tercih etseydin ama bizimle beraber oldukça menüler her gün daha da iyi olacak inanıyorumhurma topları nasıldı? ☺☺
Yeme düzeni oturur o zaman. Çok sevindim beğenmene afiyet olsunGece 1 gibi uyuyorum en erken, deneyeceğim birşeyler. Eşim artık oruç tutamayacağını söyledi bugün. Belki böylece daha erken yiyebilirim ve de yine erken uyanabilirim
Haklısın ama pirinç pilavını özlemişimbu arada hurma toplarına bayıldım. Hatta eşim benden çok yedi artık her hafta bir kere yapacağım. Öyle buyurdu Evimin erkeği ❤ Çok teşekkür ederim aypare ackerman
Yarın daha da dikkatli yapacağım öğünlerimi. Kendimi daha dinç hissetmeye başladım.
Çok teşekkür ederim hepinize. Sizi seviyorum❤❤❤
Aa ne renk?Slm kızlar nadilsiniz kızım şacım için boya almış baktı anasının alacağı yok 4 senedir boyamıyordum sacimi hamilelik emzirme derken zamn geçtİ gitti
İskenderin ekmeği var mıydı canım?Bugunku menem
12.05
Sabah 11
1 has yumurta
10 fındık
Domates salatalık
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek
6yk yoğurt
Ara 15
5 yk yoğurt
3 kayısı
Akşam 20 15
1 kepçe mercimek çorba
1tabak ev yapımı ıskender (mümkün mertebe yağını azaltarak yaptim pilav yoktu az bişey patates kizartmasi vardi)
Ara 22.30
1 sade türk kahvesi
2parmak kalınlığında kokostar pasta (ev yapimi)ilk defa yaptım tadını merak ettim
6.0 yogun koyu kumral on tarafta beyazlarım coktu kapatmis bide kendi sacima yakin bi renk siritmiyor yaniAa ne renk?
Evet malesef onuda az koymaya calistim aslında tam buğday koyacak tim kendime ama eşim hazırlayınca ekmekleri olamadı malesefİskenderin ekmeği var mıydı canım?
Güle güle kullan canım6.0 yogun koyu kumral on tarafta beyazlarım coktu kapatmis bide kendi sacima yakin bi renk siritmiyor yani
Kaç kiloydum canım?Evet malesef onuda az koymaya calistim
62.5Kaç kiloydum canım?
Gecmiş olsun uyuyunca inşallah geçerKızlar yaaaa yine modum düştü sabahtan beri bir baş ağrısı var geçmedi gitti. İlaç aldım yine faydası olmadı. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Biraz uyumaya çalışacağım
Çok sevindim gecmiş olmasınaBisey yemedigim zaman sorun yok yemek yada buyuk bir bardak su icince başlıyor..... gerci suan iyiyim aksam cok yedim ona ragmen agrimadi üşüttüm bence...
Cook sagol canimGecmiş olsun uyuyunca inşallah geçer
Çok sevindim gecmiş olmasınaSpor yaparken farkında olmadan soğuk almış olabılırsın
11 Mayıs
Sabah 10:30
1.5 yumurtadan kaşarlı menemen
Peynir 1 kk
1 ceviz 2 fındık
2 dl tb ekmek
Akşam 18:00
1 porsiyon külbastı
3 yk bulgur pilavı
Bol salata 1 ayran
1 salatalık turşusu
Arada
Çayın yanına
2 hurma 3 badem
Suyum 2.5 lt 2 büyük kupa yeşilçay.
Spor yok..
12 Mayıs
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 kk peynir & 2 ceviz
Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu t.yağlı çörek(Annem yapmıştı günün anlam ve önemi dolayısıyla hayır diyemedim)
Su 2.53 büyük kupa Y.çay
Spor 4 mil Leslie (yapılacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?