Canim menu gordum bizim menuleri bi incele istersen sabah ogle aksam saatler ne kadar su ictiysen onu yaziyorsun.. birde gun icerisinde yaptigimiz sporu yaziyoruz... bi gecmis menuleri incele istersen..Yapılacak hareketleri bulamadım
Cook sagol canimOlabilir spor yaptigim odanin balkon kapisini aciyorum terleyince oldu sanirim..
Menu harika ve cok renkliydi cıvıl cıvıl...Menüme ek ;
1 sade soda
1 fincan Türk kahvesi
4 mil Leslie yapıldı
Bende giremedimBütün gece KK ya giremedim sinir oldum
Sabaha kadar temizlik yaptım. Demek ki KK olmazsa benim evim tertemiz olacak
Canlar dün 2. günü yapamadım ben. Bu gün 2 yi yapacağım geri kalanlar yetişti
Günaydın canlar bende cok şükür yeni girdim kkya sonunda düzeldi dünkü orucum rahat geçti inşallah bugünde öyle olur hiç kaçamaksiz güzel bir ramazan geçiririm şöyle bayrama 4-5 kilo vermiş olsam güzel olmaz mı bir ayda 5 kilo güzel diyetisyenimde haftada 1-1.5 kilo verilebilir derdi bakalım kısmet 3 haftada inşallah gider
her ramazan kilo verebiliyormusun canım ? benim çok değişken kilo almam ama bazen çok bazen çok az kilo veririm....Günaydın canlar bende cok şükür yeni girdim kkya sonunda düzeldi dünkü orucum rahat geçti inşallah bugünde öyle olur hiç kaçamaksiz güzel bir ramazan geçiririm şöyle bayrama 4-5 kilo vermiş olsam güzel olmaz mı bir ayda 5 kilo güzel diyetisyenimde haftada 1-1.5 kilo verilebilir derdi bakalım kısmet 3 haftada inşallah gider
Dikkat edersem veriyorum canımher ramazan kilo verebiliyormusun canım ? benim çok değişken kilo almam ama bazen çok bazen çok az kilo veririm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?