Aynn bizdede öyle demekki bunların mantığı buKv gelinlerine 4 cocuk dogurun deyip duruyordu... kizi 3. Dogurmayi düşündü sacmalama ne gerek var diyor ona.... anne cok alemsin dedim bize dogur ha doğur kizinada yazik kizim canina diyorsun dedim....guluyor oyyy ada oyyy
Aynen ne saçma sapan hareketler bizimki damatcım diyordamat öteki tarafa bakıyor kızını seven her türlü sever sen ne diye kendini parçalıyorsun , nerdeyse on yıllık evli olucam anlamadım anlamıcam
Yaaaa biz acemiyizYok canim senin katilimin cok iyi... ama aksama ugrayip bir menu verip çıkanları hic anlamiyorum niye takimda olmak isterlerbunuda anlamiyorum.
O azim istikrar bana da gelsin.Ben zaten akşamdan akşama girsem çoktan koparım burdan yorumları okuyorum etkileniyorum, daha istikrar oluyor.Kaçamak yaparsam nasıl yazarım yarın ada81 in yüzüne nasıl bakarım diyorum yemiyorum
Ahahaha, benimki daha birinciyi doğur bile demedi. Kb yapın diyor, kv bu onların kararı bizim yorum yapmamız doğru olmaz diyor.Kv gelinlerine 4 cocuk dogurun deyip duruyordu... kizi 3. Dogurmayi düşündü sacmalama ne gerek var diyor ona.... anne cok alemsin dedim bize dogur ha doğur kizinada yazik kizim canina diyorsun dedim....guluyor oyyy ada oyyy
en güzeli buymuş kafam çook rahat ohhhh , zaten bu saatten sonra benden size gelin sizden de bana anne baba olmaz dedim.... yaşanılanlar farklı öyle çıt kırıldım değilim ama silincede bitiyor benim için....
Ben üst üste geçen hafta kısır dünde çiğköfte yedim ondan
Bunlardan birisi de ben olabilirim galiba aslında yorum yapmaya çalışıyorum ama benim biraz zaman sıkıntım var yetisemiyorumValla ben artik karar aldim sadece menu verip menulere yorum yapmayanlarin menulerini yorumlamiyacam....
Kısır tehlikeli bişey değil bence hattâ sağlıklı ama kontrollü yemek lazımBenim annem eşim ilk damat olduğu için çok düşkündür ona. Amaaaaa asla yalakalık yapmaz. Gülelim diye beni gömerler hep beraber kız kardeşim bile gömer beniannem hep uyarır. Bak, biz gidiciyiz sen kalıcısın. Selin’e fazla bulaşma der kimi aileler ayarını kaçırıyor ama.
Yaaaa biz acemiyizada81 ben yeni öğreniyorum yorum yapmayı. Ve öğrenmek için oturup okuyorum .
O azim istikrar bana da gelsin.Bugün kaçamak yapmayacağım, kendime söz verdim.
Ahahaha, benimki daha birinciyi doğur bile demedi. Kb yapın diyor, kv bu onların kararı bizim yorum yapmamız doğru olmaz diyor.
aypare ackerman seni ve bulgur kelimesini aynı anda görünce aklıma kısır geliyor. Çok tehlikeli sularda yüzüyorum
sadece menü yorumlamak meselesi değil de canım ... hiç gelmiyorlar ben ona kızıyorum bir menü verip kaçıyorlar eee ben diyorum kii eee ne bekliyorsun şimdiBenim annem eşim ilk damat olduğu için çok düşkündür ona. Amaaaaa asla yalakalık yapmaz. Gülelim diye beni gömerler hep beraber kız kardeşim bile gömer beniannem hep uyarır. Bak, biz gidiciyiz sen kalıcısın. Selin’e fazla bulaşma der kimi aileler ayarını kaçırıyor ama.
Yaaaa biz acemiyizada81 ben yeni öğreniyorum yorum yapmayı. Ve öğrenmek için oturup okuyorum .
Ahahaha, benimki daha birinciyi doğur bile demedi. Kb yapın diyor, kv bu onların kararı bizim yorum yapmamız doğru olmaz diyor.
aypare ackerman seni ve bulgur kelimesini aynı anda görünce aklıma kısır geliyor. Çok tehlikeli sularda yüzüyorum
okullar tatil olunca senden güzel motivasyon bekliyoruzBunlardan birisi de ben olabilirim galiba aslında yorum yapmaya çalışıyorum ama benim biraz zaman sıkıntım var yetisemiyorum
Ayy insallah canım bitseydi Biokullar tatil olunca senden güzel motivasyon bekliyoruzaz kaldı
kaynanalar hep aynı sanırım .. elbet içinde çook iyi olanlarda vardır ama demek bize denk gelmemişAynn bizdede öyle demekki bunların mantığı bu
Kontrolümü kaybetmekten kooooorkuyorumKısır tehlikeli bişey değil bence hattâ sağlıklı ama kontrollü yemek lazım
Buna bile şükür diyorum şu an... çok vakit alıyor. Birazda tembelim diyelimsadece menü yorumlamak meselesi değil de canım ... hiç gelmiyorlar ben ona kızıyorum bir menü verip kaçıyorlar eee ben diyorum kii eee ne bekliyorsun şimdi
seninde katılımın güzel zamanla daha iyi olacak...
Bulgur kötü değil canım seviyeli olduktan sonra iyi ,sağlıklı..Bulgur kötü mü ben öğlen yedim 5 6 kaşık
Benim annem eşim ilk damat olduğu için çok düşkündür ona. Amaaaaa asla yalakalık yapmaz. Gülelim diye beni gömerler hep beraber kız kardeşim bile gömer beniannem hep uyarır. Bak, biz gidiciyiz sen kalıcısın. Selin’e fazla bulaşma der kimi aileler ayarını kaçırıyor ama.
Ekleniyor mu göremiyorumAnka canım bana da atsana ne kadar ne yapılacak. Ben de başlayayım.
BENim uykum var ama çocuklar uyumuyor akşama yemek yok ne yapsam fikrim yokayyy herkes nerde uyudunuz mu ? bende gidip azcık yatsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?