Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

BENim uykum var ama çocuklar uyumuyor akşama yemek yok ne yapsam fikrim yok
kolay gelsin canım , sen bi güzel uyusan eminim eksi 2 ile uyanacaksın... uykusuzluk sende ödem yapıyor....

yemek ben kendime kıymalı yumurta yapacam , kızıma makarna yoğurtlayacam , eşimede misafirden kalan yemekler var oda onu yiyecek.... yemek ramazanda ciddi sorun ne yapsam ne yapsam

Al benden de o kadar ama aklıma bişeyler geldi

1 kase tarhana çorba
1 bardak ayran 1 porsiyon tavuk ciğeri
Domates salatalık sizce nasıl olur
Cİğer hakkında hiç fikrim yok diğerleri iyi. Domates salatalık yerine onları salata yap zeytinyağı kat kabızlık için

*** 13. Takım 621. Etap Free Liste ***

sisyphos (68.6/66.1//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 06.05.2019 Başlama Kilosu: 68.6 Hedef: 55

candy_candy (130.2/128.2//%) 3. Takımdan transfer olmak istiyor. 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye
Mavikus_ (68.4/66.8//%) Turan16 isimli üye kullanıcı adını değiştirdi. 575. Etapta 68.4 kilo ile izne ayrılan üye
merve4416 (58.1/57.6//%) 618. Etapta 53.5 kilo ile mezun olan üye
eskibilezik(63/62//%) Yeni üye Başlama Tarihi: 03.05.2019 Başlama Kilosu:63 Hedef: 56
zeyneppk(///%)
LAydLiNe (///%) 615. etapta 64.8 kilo ile izne ayrılan üye
U_M_T_Y_R_D_N_M (///%)
Gonul83 (///%)
janine (///%)
merryangel (///%)
Neredeyimben (///%)
latiska (///%)
zambak86 (///%)

13. Takım Free Liste ortalama: %

Aynen yaa bi de kalabalık bizim ev herkes ayrı telden

sizde kabak çok pişiyor ne güzel eşinde seviyor mu kabak ? benim eşim hiç sevmiyor

Dün bizde de kabak vardı. Çocuklar önce mırın kırın etti yemeyiz diye. Evde sadece eşim oruçtu dün. Sırf çocuklar için iftarda sadece kabak yaptım. Yanına başka bir şey yaparsam kabağı yemeyeceklerdi Salata yoğurt ve kabak olunca paşa paşa yediler İşin ilginç tarafı önce istemedikleri yemeği bayılarak yediler

Afiyet olsun canim..
Aslinda pisirsem koysam yer ama boyle mirin kırın eder bendeboyle yediğinde icime sinmiyor mecbur ona kabak pişirmiyorum... kizim sever o yer biz ana kiz yiyoruz...

Ciğer yerine ne yapabilirim sağlıksız mı ki.. Tamamdır öyle yapayım
Ciger tam bir demir deposudur... ama orucken yenilmesi agir gelir mi bilemedim... birde kabizlik varsa ciger tuketme derim ciger kabizlik yapar...
Tavuk sote yap pratik biber domates tavuk missss ...

Sakatat hiç yemiyorum ben hiç bilmiyorum sağlıklı mı nasıl canım
Ben cigeri sevmezdim ama demir icin ara ara yiyordum bi dönem.. evde yapmiyorum izgara seklinde disardan yiyordum... ve ilacsiz demirim yukselmisti ....
Ama ağır sindirimi zor ve kabiz yapiyor....
Bumbarda mi yemiyorsun ayyy ben bumbara bayılıyorum...

Ciger tam bir demir deposudur... ama orucken yenilmesi agir gelir mi bilemedim... birde kabizlik varsa ciger tuketme derim ciger kabizlik yapar...
Tavuk sote yap pratik biber domates tavuk missss ...
Ne zaman inek sütü tuketsem kabiz oluyorum ben bana hiç yaramıyor bundan sonra süt hiç bi şekilde tuketmicem ancak keçi sütü belki oda nadır

Valla evlenince promosyon olarak bir sürü insan da giriyor hayatına. İyi de olsalar kötü de olsalar mecburen kabul ediyoruz. Ramazan ayında neden geliyorlar ki
Kayınbabam hasta ki bu hastalık öyle çok abartılacak bisey değil.. babası hasta diye geliyor benim evimde kalacak miş. Tatile geliyoruz demiyorlarda. Suç kocamda ınsanlara kul gibi davranirsan ilk fırsatta seni enayi yerine koyarlar kii o bacisi eşim askerdeyken Kayinbabam çocuğuma meyve suyu almış ilgilenmiş diye dedikodu sunu yapmış utanmadan evimde kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…