- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
BenCanlar Squat ve ip challange de 3. günü yapan var mı
Al benden de o kadar ama aklıma bişeyler geldiBENim uykum var ama çocuklar uyumuyor akşama yemek yok ne yapsam fikrim yok
Yaptım ama bacaklarım acıyor yürürken yaşlı nineler gibi yürüyorum ilk baştaYAAA yaptın mııı harika
kolay gelsin canım , sen bi güzel uyusan eminim eksi 2 ile uyanacaksın... uykusuzluk sende ödem yapıyor....BENim uykum var ama çocuklar uyumuyor akşama yemek yok ne yapsam fikrim yok
Cİğer hakkında hiç fikrim yok diğerleri iyi. Domates salatalık yerine onları salata yap zeytinyağı kat kabızlık içinAl benden de o kadar ama aklıma bişeyler geldi
1 kase tarhana çorba
1 bardak ayran 1 porsiyon tavuk ciğeri
Domates salatalık sizce nasıl olur
sizde kabak çok pişiyor ne güzel eşinde seviyor mu kabak ? benim eşim hiç sevmiyorBen biraz çocukların gardırobunu düzelttim ,
Ocağa kabak yemeği koydum
Namaz kılcam hiç halim yok yine bugün
Aynen yaa bi de kalabalık bizim ev herkes ayrı teldenkolay gelsin canım , sen bi güzel uyusan eminim eksi 2 ile uyanacaksın... uykusuzluk sende ödem yapıyor....
yemek ben kendime kıymalı yumurta yapacam , kızıma makarna yoğurtlayacam , eşimede misafirden kalan yemekler var oda onu yiyecek.... yemek ramazanda ciddi sorun ne yapsam ne yapsam
sizde kabak çok pişiyor ne güzel eşinde seviyor mu kabak ? benim eşim hiç sevmiyor
Afiyet olsun canim..Dün bizde de kabak vardı. Çocuklar önce mırın kırın etti yemeyiz diye. Evde sadece eşim oruçtu dün. Sırf çocuklar için iftarda sadece kabak yaptım. Yanına başka bir şey yaparsam kabağı yemeyeceklerdiSalata yoğurt ve kabak olunca paşa paşa yediler İşin ilginç tarafı önce istemedikleri yemeği bayılarak yediler
Ciğer yerine ne yapabilirim sağlıksız mı ki.. Tamamdır öyle yapayımCİğer hakkında hiç fikrim yok diğerleri iyi. Domates salatalık yerine onları salata yap zeytinyağı kat kabızlık için
Sakatat hiç yemiyorum ben hiç bilmiyorum sağlıklı mı nasıl canımCiğer yerine ne yapabilirim sağlıksız mı ki.. Tamamdır öyle yapayım
Ciger tam bir demir deposudur... ama orucken yenilmesi agir gelir mi bilemedim... birde kabizlik varsa ciger tuketme derim ciger kabizlik yapar...Ciğer yerine ne yapabilirim sağlıksız mı ki.. Tamamdır öyle yapayım
Ben cigeri sevmezdim ama demir icin ara ara yiyordum bi dönem.. evde yapmiyorum izgara seklinde disardan yiyordum... ve ilacsiz demirim yukselmisti ....Sakatat hiç yemiyorum ben hiç bilmiyorum sağlıklı mı nasıl canım
Ciğer yerine ne yapabilirim sağlıksız mı ki.. Tamamdır öyle yapayım
Hiç biriBen cigeri sevmezdim ama demir icin ara ara yiyordum bi dönem.. evde yapmiyorum izgara seklinde disardan yiyordum... ve ilacsiz demirim yukselmisti ....
Ama ağır sindirimi zor ve kabiz yapiyor....
Bumbarda mi yemiyorsun ayyy ben bumbara bayılıyorum...
Ne zaman inek sütü tuketsem kabiz oluyorum ben bana hiç yaramıyor bundan sonra süt hiç bi şekilde tuketmicem ancak keçi sütü belki oda nadırCiger tam bir demir deposudur... ama orucken yenilmesi agir gelir mi bilemedim... birde kabizlik varsa ciger tuketme derim ciger kabizlik yapar...
Tavuk sote yap pratik biber domates tavuk missss ...
Kayınbabam hasta ki bu hastalık öyle çok abartılacak bisey değil.. babası hasta diye geliyor benim evimde kalacak miş. Tatile geliyoruz demiyorlarda. Suç kocamda ınsanlara kul gibi davranirsan ilk fırsatta seni enayi yerine koyarlar kii o bacisi eşim askerdeyken Kayinbabam çocuğuma meyve suyu almış ilgilenmiş diye dedikodu sunu yapmış utanmadan evimde kalacak.Valla evlenince promosyon olarak bir sürü insan da giriyor hayatına. İyi de olsalar kötü de olsalar mecburen kabul ediyoruz. Ramazan ayında neden geliyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?