Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben eşimle boşanma kararı aldım. Bu adam olmicak. Dün kendine de söyledim. Birde bacisi gelecek şehir dışından üstüme yıkılacak lar. Üç güne geliyorlarmis defolup gitsinler dilekçeyi verecem

LAydLiNe

Valla evlenince promosyon olarak bir sürü insan da giriyor hayatına. İyi de olsalar kötü de olsalar mecburen kabul ediyoruz. Ramazan ayında neden geliyorlar ki

Herkese günaydın Sahurda çok yedim gibi hissediyorum nedense yürüyerek kargom gelmiş onu almaya gideceğim 7 8 bin adım yürümüş olurum yada otobüste gidip 3 mil Leslie yaparım. Sizler nasılsınız
kolay gelsin canım , bende sabah sporu yaptım 35 dk birazda iftara doğru yaparım şişkinliğim var akşamda rezene çayı içerim gider inşallah...

Daha yeni oturup konuştunuz canım bi sakin ol bakalım zaman ne gösterir. Kaynananlar varken niye size gelsin görümcen

Canim biskuvi ve cornetto disinda menu guzel... regli ataklari icin 3 adet hurma yeseydin daha iyi olurdu canim...
Aslında hurma da vardı bademde
Dayanamadım eşim getirince yedim
Güzelim menümü de ziyan ettim..
Dayanmaya çalışacağım işte..

Canim cornetto yemişsin keşke biskuvileri yemeseydin
Ahh Zeynep yemeseydim Demii
Bunları biliyorum ama uygulayamıyorum

Sana bravo valla güzelmiş menün ben ziyan ettim menümü.Ama tabii ki böyle gitmez canım avansım olsun
Menun gayet güzel canım evt kahveler biraz fazla olmuş
UstaM bak menüde senden önde
Dur Zeynep dur bayrama kadar yarışımız dur...
Sen Sisiyi mi tutuyon yoksa

Azcık uyuyaydın ya
uyumadın mutfak mı temizledin anacım
Bİ kaç bulaşık vardı onları yıkadım. Akşam kızartma yaptım diye ocağı sileyim dedim. Sonra davlumbazı da alayım dedim. Sonra ocağın etrafındaki dolapları da alayım dedim. Elime deterjan geçmişken fırını da sildim. Snra yanındaki dolapları alayım derken bebek uyandı saati farkettim

Yok canım ben seni tutuyorum gruba beraber geldik ya duygusal birlikteligimiz var yüzümü kara çıkarma

Sabah 11.00
1 yumurta
Peynir
Domates salatalik
Ve sınırsız çay

Ben ilk gün ayran aşı detoksu yani soğuk aşla iki gün yapmak istedim ama ikinci gün yolculuk bozdu bakalım

Valla evlenince promosyon olarak bir sürü insan da giriyor hayatına. İyi de olsalar kötü de olsalar mecburen kabul ediyoruz. Ramazan ayında neden geliyorlar ki

Benim favorim eşimin ailesinde , damat ne gereksiz ilgi sevgi görüyorlar ailede hayret ediyorum

İnşallah hakkında hayırlı şeyler olır canım
Herkese günaydın Sahurda çok yedim gibi hissediyorum nedense yürüyerek kargom gelmiş onu almaya gideceğim 7 8 bin adım yürümüş olurum yada otobüste gidip 3 mil Leslie yaparım. Sizler nasılsınız
bende ev işleriyle boğuşuyorum valla
Benim de şişkinliğim var hem regl,hem nohut ve bulgurdan gelen bide ramazanda wc düzenim kalmadı
Ben çok seslenmiyorum ama bu hafta biraz fazla oldu bulgur gibi okuyorum canım . Hepsini bi arada tutma . Ada nın dediği gibi kimyon rezene gibi çaylar iç iyi gelir inşallah

Sabah 11.00
1 yumurta
Peynir
Domates salatalik
Ve sınırsız çay

Ben ilk gün ayran aşı detoksu yani soğuk aşla iki gün yapmak istedim ama ikinci gün yolculuk bozdu bakalım
Canim sadece menu verip cikiyorsun kimsenin menusune yorum yapmiyorsun takima katilimin yok.... boyle motivasyon saglayamazsin...
Ayrica 1. Sayfamizdaki formu doldurup kaptanı etiketlemen lazim...

Seslen tabiki sizin sayenizde düzelttim kendimi evet bulgur kısır çok oldu son 10 gündür artık sebze protein salata ayran yoğurt bunları yetmeyi düşünüyorum uzun süre bulgurlu birşey yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…