kullanıcı Adı : eskibilezik
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: MASABAŞI :)
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı :YOK
Yaşadığınız şehir: BİLNMEZ :)
Boyunuz :1,60
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz : SU İÇEMEME VE TATLI
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : ÇOCUK İÇİN POLİKİSTİK OVERLİYİM
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Valla evlenince promosyon olarak bir sürü insan da giriyor hayatına. İyi de olsalar kötü de olsalar mecburen kabul ediyoruz. Ramazan ayında neden geliyorlar kiKızlar ben eşimle boşanma kararı aldım. Bu adam olmicak. Dün kendine de söyledim. Birde bacisi gelecek şehir dışından üstüme yıkılacak lar. Üç güne geliyorlarmis defolup gitsinler dilekçeyi verecem
canım , ne oldu bir anda geçen konuşmuştunuz ?Kızlar ben eşimle boşanma kararı aldım. Bu adam olmicak. Dün kendine de söyledim. Birde bacisi gelecek şehir dışından üstüme yıkılacak lar. Üç güne geliyorlarmis defolup gitsinler dilekçeyi verecem
kolay gelsin canım , bende sabah sporu yaptım 35 dk birazda iftara doğru yaparım şişkinliğim var akşamda rezene çayı içerim gider inşallah...Herkese günaydınSahurda çok yedim gibi hissediyorum nedense yürüyerek kargom gelmiş onu almaya gideceğim 7 8 bin adım yürümüş olurum yada otobüste gidip 3 mil Leslie yaparım. Sizler nasılsınız
Benim de şişkinliğim varkolay gelsin canım , bende sabah sporu yaptım 35 dk birazda iftara doğru yaparım şişkinliğim var akşamda rezene çayı içerim gider inşallah...
Kızlar ben eşimle boşanma kararı aldım. Bu adam olmicak. Dün kendine de söyledim. Birde bacisi gelecek şehir dışından üstüme yıkılacak lar. Üç güne geliyorlarmis defolup gitsinler dilekçeyi verecem
Aslında hurma da vardı bademdeCanim biskuvi ve cornetto disinda menu guzel... regli ataklari icin 3 adet hurma yeseydin daha iyi olurdu canim...
Ahh Zeynep yemeseydim DemiiCanim cornetto yemişsin keşke biskuvileri yemeseydin
Bunları biliyorum ama uygulayamıyorumbak bakalım inşallah bulursun canım bende siyah incir dört gözle bekliyorum
Bana da öğretsene
ben yenidünya hariç bütün meyvelere bayılırım
perşembe yazdığım bugünün tartısı canım , bildirimi yaparken oğlum bacağımda tırmalanıyordu yanlış yazmışım
Tatlı krizin olunca ;
tarçınlı süt
Hurma-fındık
Sütlü tarçınlı Türk kahvesi
Vs tüketirsen en az zararla kurtulursun canım
Bugünkü menüm ise Ustam’a gelsin
Kahvaltı (09:00 gibi)
1 yumurtadan yulaf kepekli, baharatlı krep
Çokça süzme peynir
1 domates, 1 salatalık
Çay
Ara (12:30 gibi)
2-3 küçük dilim hindi füme
Lor peyniri
1 sütlü filitre kahve
Akşam (18:30 gibi)
1 tabak hindi sote
2 kase cacık
Yemekten sonra
1 sütlü filitre kahve
Bugün çayı ve kahveyi çok içtim. Regli olunca canım çok çay istiyorsu 500 ml anca olmuştur, ama yatana kadar içmeye çalışacağım.
Dur Zeynep dur bayrama kadar yarışımız dur...
cumaya kadar atarız inşallah şişkinliğiBenim de şişkinliğim varhem regl,hem nohut ve bulgurdan gelen bide ramazanda wc düzenim kalmadı
Azcık uyuyaydın ya
Bİ kaç bulaşık vardı onları yıkadım. Akşam kızartma yaptım diye ocağı sileyim dedim. Sonra davlumbazı da alayım dedim. Sonra ocağın etrafındaki dolapları da alayım dedim. Elime deterjan geçmişken fırını da sildim. Snra yanındaki dolapları alayım derken bebek uyandı saati farkettimuyumadın mutfak mı temizledin anacım
İnşallahcumaya kadar atarız inşallah şişkinliği
Yok canım ben seni tutuyorum gruba beraber geldik ya duygusal birlikteligimiz varAslında hurma da vardı bademde
Dayanamadım eşim getirince yedim
Güzelim menümü de ziyan ettim..
Dayanmaya çalışacağım işte..
Ahh Zeynep yemeseydim Demii
Bunları biliyorum ama uygulayamıyorum
Sana bravo valla güzelmiş menün ben ziyan ettim menümü.Ama tabii ki böyle gitmez canım avansım olsun
Dur Zeynep dur bayrama kadar yarışımız dur...
Sen Sisiyi mi tutuyon yoksa
Valla evlenince promosyon olarak bir sürü insan da giriyor hayatına. İyi de olsalar kötü de olsalar mecburen kabul ediyoruz. Ramazan ayında neden geliyorlar ki
Kızlar ben eşimle boşanma kararı aldım. Bu adam olmicak. Dün kendine de söyledim. Birde bacisi gelecek şehir dışından üstüme yıkılacak lar. Üç güne geliyorlarmis defolup gitsinler dilekçeyi verecem
bende ev işleriyle boğuşuyorum vallaHerkese günaydınSahurda çok yedim gibi hissediyorum nedense yürüyerek kargom gelmiş onu almaya gideceğim 7 8 bin adım yürümüş olurum yada otobüste gidip 3 mil Leslie yaparım. Sizler nasılsınız
Ben çok seslenmiyorum ama bu hafta biraz fazla oldu bulgur gibi okuyorum canım . Hepsini bi arada tutma . Ada nın dediği gibi kimyon rezene gibi çaylar iç iyi gelir inşallahBenim de şişkinliğim varhem regl,hem nohut ve bulgurdan gelen bide ramazanda wc düzenim kalmadı
Canim sadece menu verip cikiyorsun kimsenin menusune yorum yapmiyorsun takima katilimin yok.... boyle motivasyon saglayamazsin...Sabah 11.00
1 yumurta
Peynir
Domates salatalik
Ve sınırsız çay
Ben ilk gün ayran aşı detoksu yani soğuk aşla iki gün yapmak istedim ama ikinci gün yolculuk bozdu bakalım
Seslen tabiki sizin sayenizde düzelttim kendimi evet bulgur kısır çok oldu son 10 gündür artık sebze protein salata ayran yoğurt bunları yetmeyi düşünüyorum uzun süre bulgurlu birşey yememİnşallah hakkında hayırlı şeyler olır canım
bende ev işleriyle boğuşuyorum valla
Ben çok seslenmiyorum ama bu hafta biraz fazla oldu bulgur gibi okuyorum canım . Hepsini bi arada tutma . Ada nın dediği gibi kimyon rezene gibi çaylar iç iyi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?