Yaa yok ada bu adam olmicak. Anlatıyorum kendini yerime köy. Kayinbabam ın diğerlerinde sorun var 10 yıldır şu ara halsiz düşmüş. Bizimkine dramatize yapıyorlar. Ses etmedim 10 gündür hergun git gel yapıyor. Anneler gününde annemin mezarına götür dedim yorgunum dedi yattı dün gunduzden saçımı yaptım duzlestirdim aradım akşam dışarı çıkalım dedim. Eve geldiki sürat kırk karış iki lokma yedi çekildi noldu dedim babam i aradım kötüydü. Ee hep kötüyum diyor dedim.gidip 1 saat durup gelim çıkarız dedi saat 6 bucuk ta çıktı gece 12 10 geçe geldi. Çocuğum hasta kusuyor arıyorum babama serum takmaya getirdim diyor. 3 kat kıyafet degistim çocuğa ne yese çıkardı. Ama bu böyle olurmu ada Allah için şöyle. Bide gelmiş diyor enişte dediki senin misafirin olacam. Babasını görmeye geliyor bacisi bende kalıyor hikaye yaa tatile geliyor.canım , ne oldu bir anda geçen konuşmuştunuz ?
Ben çok seviyorumsizde kabak çok pişiyor ne güzel eşinde seviyor mu kabak ? benim eşim hiç sevmiyor
Hihhh dimi dimiDaha yeni oturup konuştunuz canım bi sakin ol bakalım zaman ne gösterir. Kaynananlar varken niye size gelsin görümcen
Eltim gil dalga geçiyor dur şimdi. Gorumcem kırık. Asya uğraşsın dursun demistir büyüğü. Böyle sacmalikmi olur yaa. Babası hasta bende kalıyor kii yıne ses etmezdim kabul etmezdim ama eşimin yaptıkları çileden çıkarıyor insani. Ben boşanmak istiyorum dedimBenim kaynanamda damadini görünce ayaga kalkiyor hazir ola geciyor..... bana cok komik geliyor...ogullarinada aman ablaniza iyi davranin el kapisinda diyor... bi gun sinirlendim anne ogullarinda el kapisinda unutma dedim...
Ne zaman inek sütü tuketsem kabiz oluyorum ben bana hiç yaramıyor bundan sonra süt hiç bi şekilde tuketmicem ancak keçi sütü belki oda nadır
Bak işte bu eşinden kaynaklı bizimki olsa dünyası yıkılırYok hic anasından konusmuyoruz onlarin teli bile yok bende
Herkesin bünyesi farklı o yüzden insan deneyeyerek öğrenmesi iyi oluyor kırıfasulye bende hiç ödem yapmıyo ama kimini şişiriyoBende de aksine ishal yapar inek sütü
Herkesin bünyesi farklı o yüzden insan deneyeyerek öğrenmesi iyi oluyor kırıfasulye bende hiç ödem yapmıyo ama kimini şişiriyo
Evet canım çok haklısın, dediğin gibi oldu bugün tartıda artı gördümMenün çok güzel afiyet olsun ama
Su oranın çok az . Çayla kahve de çok diyorsun ödem olabilir tartıda canın sıkılabilir canım .. bence önce suyunu iç belki çay-kahve isteğinde kesilir
aman sen maşallah de
Çok güzel
hatalarını biliyorsun , alışma dönemindesin ama bi an önce silkelenmen gerekiyo bınlar seni hep geri götürüyor canım ..
Bence kahve 2-3 den fazla olmamalı , çay zaten vücutta demir bırakmıyor . Amacımız kilo vermekten önce sağlıklı beslenmek olmalı ve kendimize bunu yapmamalıyız .
Misafirliklere giderken kendi yemeğini yiyip gidersen en az zararla eve dönersin aklında bulunsunİ
İnşallah herşey daha güzel olur
Senin dediğin gibi olmamış canım diğer günler düzeltirsin inşallah
Keşke gündüzleri uyuyabilsemayyy herkes nerde uyudunuz mu ? bende gidip azcık yatsam
Bence menün güzel, gayet sağlıklı görünüyor. Kabızlık için bence ara öğünde kuru incir gün kurusu kayısı tüketebilirsin. Ya da salata yap içinde yeşillikler de olsun lif içerikli, zeytinyağını dök mis gibi ye.Al benden de o kadar ama aklıma bişeyler geldi
1 kase tarhana çorba
1 bardak ayran 1 porsiyon tavuk ciğeri
Domates salatalık sizce nasıl olur
Beni çok şişiriyor canım, ne zaman yesem ertesi gün artı görüyorumBulgur kötü mü ben öğlen yedim 5 6 kaşık
TamamdırKeşke gündüzleri uyuyabilsemev işinden sıkıldım
Bence menün güzel, gayet sağlıklı görünüyor. Kabızlık için bence ara öğünde kuru incir gün kurusu kayısı tüketebilirsin. Ya da salata yap içinde yeşillikler de olsun lif içerikli, zeytinyağını dök mis gibi ye.
Kızlar bütün eski tıp kitaplarında da iki öğün yenmesinin sağlıklı olduğu söyleniyor. Üçüncü öğün vücudu zayıf düşürüyormuş (güçsüzleştiriyor anlamında
bu videodan sonra ben iki öğüne daha çok düşünür olmuştum ....
ben kimseye boşan boşanma demem korkarım böyle bi vebalden onun için söylemiyorum ama demeden de geçemedim ..Yaa yok ada bu adam olmicak. Anlatıyorum kendini yerime köy. Kayinbabam ın diğerlerinde sorun var 10 yıldır şu ara halsiz düşmüş. Bizimkine dramatize yapıyorlar. Ses etmedim 10 gündür hergun git gel yapıyor. Anneler gününde annemin mezarına götür dedim yorgunum dedi yattı dün gunduzden saçımı yaptım duzlestirdim aradım akşam dışarı çıkalım dedim. Eve geldiki sürat kırk karış iki lokma yedi çekildi noldu dedim babam i aradım kötüydü. Ee hep kötüyum diyor dedim.gidip 1 saat durup gelim çıkarız dedi saat 6 bucuk ta çıktı gece 12 10 geçe geldi. Çocuğum hasta kusuyor arıyorum babama serum takmaya getirdim diyor. 3 kat kıyafet degistim çocuğa ne yese çıkardı. Ama bu böyle olurmu ada Allah için şöyle. Bide gelmiş diyor enişte dediki senin misafirin olacam. Babasını görmeye geliyor bacisi bende kalıyor hikaye yaa tatile geliyor.
bence daha sağlıklı canımEvet canım çok haklısın, dediğin gibi oldu bugün tartıda artı gördümÇok üzgünüm, oysa bozmamıştım. Ama suyu çok içmem gerekiyor, bükün bunu deneyeceğim. Bir de yeşil çay içmeye çalışacağım
Damat kim kııııızAçtım şom ağzımı damat geliyor
@ ismin önüne bu isareti koymalisin canimKızlar bir şey soracağım, gülmeyin ama, etiketleme nasıl yapılıyor? Bir türlü yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?