- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aynen oyle sadece menü yaz çık olmuyor motivasyon ve takım ruhu için karşılıklı iletişim olması sartCanim sadece menu verip cikiyorsun kimsenin menusune yorum yapmiyorsun takima katilimin yok.... boyle motivasyon saglayamazsin...
Ayrica 1. Sayfamizdaki formu doldurup kaptanı etiketlemen lazim...
Benim kaynanamda damadini görünce ayaga kalkiyor hazir ola geciyor..... bana cok komik geliyor...ogullarinada aman ablaniza iyi davranin el kapisinda diyor... bi gun sinirlendim anne ogullarinda el kapisinda unutma dedim...Benim favorim eşimin ailesinde , damatne gereksiz ilgi sevgi görüyorlar ailede hayret ediyorum
Valla ben artik karar aldim sadece menu verip menulere yorum yapmayanlarin menulerini yorumlamiyacam....Aynen oyle sadece menü yaz çık olmuyor motivasyon ve takım ruhu için karşılıklı iletişim olması sart
Seslen tabiki sizin sayenizde düzelttim kendimi evet bulgur kısır çok oldu son 10 gündür artık sebze protein salata ayran yoğurt bunları yetmeyi düşünüyorum uzun süre bulgurlu birşey yemem
Benim kaynanamda damadini görünce ayaga kalkiyor hazir ola geciyor..... bana cok komik geliyor...ogullarinada aman ablaniza iyi davranin el kapisinda diyor... bi gun sinirlendim anne ogullarinda el kapisinda unutma dedim...
Valla ben artik karar aldim sadece menu verip menulere yorum yapmayanlarin menulerini yorumlamiyacam....
Yok canim senin katilimin cok iyi... ama aksama ugrayip bir menu verip çıkanları hic anlamiyorum niye takimda olmak isterlerBen öğrenme aşamasındayım beni es geçyoksa sürekli burdayım
Kizlarinin yeri iyi olsun mantığı kizlarina iyi davranilsin....ben 4 yildir görüşmuyorum kv ile... gorumcemde kendi kv ile 12 yildir görüşmüyor... beni elestirmesinler dönüp kizlarina baksinlar diye haber yolluyorum..Aynen ne saçma sapan hareketler bizimki damatcım diyordamat öteki tarafa bakıyor kızını seven her türlü sever sen ne diye kendini parçalıyorsun , nerdeyse on yıllık evli olucam anlamadım anlamıcam
Bende öyle yapayimValla ben artik karar aldim sadece menu verip menulere yorum yapmayanlarin menulerini yorumlamiyacam....
Aaa ama o kızı sen gelinisinBenim kaynanamda damadini görünce ayaga kalkiyor hazir ola geciyor..... bana cok komik geliyor...ogullarinada aman ablaniza iyi davranin el kapisinda diyor... bi gun sinirlendim anne ogullarinda el kapisinda unutma dedim...
Yok canim senin katilimin cok iyi... ama aksama ugrayip bir menu verip çıkanları hic anlamiyorum niye takimda olmak isterlerbunuda anlamiyorum.
Aaa ama o kızı sen gelinisin
Kizlarinin yeri iyi olsun mantığı kizlarina iyi davranilsin....ben 4 yildir görüşmuyorum kv ile... gorumcemde kendi kv ile 12 yildir görüşmüyor... beni elestirmesinler dönüp kizlarina baksinlar diye haber yolluyorum..
Kv gelinlerine 4 cocuk dogurun deyip duruyordu... kizi 3. Dogurmayi düşündü sacmalama ne gerek var diyor ona.... anne cok alemsin dedim bize dogur ha doğur kizinada yazik kizim canina diyorsun dedim....guluyor oyyy ada oyyyDimi sen taş kaynatıp içsen de olur
Yok hic anasından konusmuyoruz onlarin teli bile yok bende
Zor olmuyor mu kayınvalide ile görüşmeyip kızıyla aranın iyi olması
Yok hic anasından konusmuyoruz onlarin teli bile yok bende
Seslen tabiki sizin sayenizde düzelttim kendimi evet bulgur kısır çok oldu son 10 gündür artık sebze protein salata ayran yoğurt bunları yetmeyi düşünüyorum uzun süre bulgurlu birşey yemem
en güzeli buymuş kafam çook rahat ohhhh , zaten bu saatten sonra benden size gelin sizden de bana anne baba olmaz dedim.... yaşanılanlar farklı öyle çıt kırıldım değilim ama silincede bitiyor benim için....Sen çit çekmemiş duvar örmüşsün resmen
en güzeli buymuş kafam çook rahat ohhhh , zaten bu saatten sonra benden size gelin sizden de bana anne baba olmaz dedim.... yaşanılanlar farklı öyle çıt kırıldım değilim ama silincede bitiyor benim için....
Ben üst üste geçen hafta kısır dünde çiğköfte yedim ondanBulgur kötü mü ben öğlen yedim 5 6 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?