Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim sadece menu verip cikiyorsun kimsenin menusune yorum yapmiyorsun takima katilimin yok.... boyle motivasyon saglayamazsin...
Ayrica 1. Sayfamizdaki formu doldurup kaptanı etiketlemen lazim...
Aynen oyle sadece menü yaz çık olmuyor motivasyon ve takım ruhu için karşılıklı iletişim olması sart

Benim favorim eşimin ailesinde , damat ne gereksiz ilgi sevgi görüyorlar ailede hayret ediyorum
Benim kaynanamda damadini görünce ayaga kalkiyor hazir ola geciyor..... bana cok komik geliyor...ogullarinada aman ablaniza iyi davranin el kapisinda diyor... bi gun sinirlendim anne ogullarinda el kapisinda unutma dedim...

Benim kaynanamda damadini görünce ayaga kalkiyor hazir ola geciyor..... bana cok komik geliyor...ogullarinada aman ablaniza iyi davranin el kapisinda diyor... bi gun sinirlendim anne ogullarinda el kapisinda unutma dedim...

Aynen ne saçma sapan hareketler bizimki damatcım diyor damat öteki tarafa bakıyor kızını seven her türlü sever sen ne diye kendini parçalıyorsun , nerdeyse on yıllık evli olucam anlamadım anlamıcam

Aynen ne saçma sapan hareketler bizimki damatcım diyor damat öteki tarafa bakıyor kızını seven her türlü sever sen ne diye kendini parçalıyorsun , nerdeyse on yıllık evli olucam anlamadım anlamıcam
Kizlarinin yeri iyi olsun mantığı kizlarina iyi davranilsin....ben 4 yildir görüşmuyorum kv ile... gorumcemde kendi kv ile 12 yildir görüşmüyor... beni elestirmesinler dönüp kizlarina baksinlar diye haber yolluyorum..

Aaa ama o kızı sen gelinisin

Yok canim senin katilimin cok iyi... ama aksama ugrayip bir menu verip çıkanları hic anlamiyorum niye takimda olmak isterler bunuda anlamiyorum.

Ben zaten akşamdan akşama girsem çoktan koparım burdan yorumları okuyorum etkileniyorum, daha istikrar oluyor.Kaçamak yaparsam nasıl yazarım yarın ada81 in yüzüne nasıl bakarım diyorum yemiyorum

Zor olmuyor mu kayınvalide ile görüşmeyip kızıyla aranın iyi olması

Sen çit çekmemiş duvar örmüşsün resmen
en güzeli buymuş kafam çook rahat ohhhh , zaten bu saatten sonra benden size gelin sizden de bana anne baba olmaz dedim.... yaşanılanlar farklı öyle çıt kırıldım değilim ama silincede bitiyor benim için....

en güzeli buymuş kafam çook rahat ohhhh , zaten bu saatten sonra benden size gelin sizden de bana anne baba olmaz dedim.... yaşanılanlar farklı öyle çıt kırıldım değilim ama silincede bitiyor benim için....

En iyisini yapmışsın canım olmayınca olmuyor , oğlunu aldın diye bütün derdi çileyi de alacak halin yok..Anne baban gibi olması imkansız öyle olsa boşanmalarda herkes kendi ailesine gitmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…