Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oyy çok yoruldum iftara
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Fırında makarna
Çoban salata
Limonata
Etimek tatlısı yaptım

Ve yaparken 1 tane bile bulaşık yıkayamadım mutfak berbat durumda
Ooo ellerine sağlık neler neler yapmuşsın öyle. Kaç saatte yapılıyo 15dkda yeniyo en kötüsüde o bu arada tatlıyı etimeğe şerbet döküp üstüne krem şanti şeklinde. Mi yapıyorsun
Afiyet olsun iyi olmuş
Afiyet olsun Güzel menü

Guzel menu canim , sporlarinida tekrardan menun altina yazarsan iyi olur yediklerin nasil erimiş görelim

Hepinizin menüsü güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım.. Hosafta cok seker yoktur inş.. Hergun yıyorsun sankı ve kılo vermeni engelleyebilir canım dikkat et
Hergün yemiyorum canım . Orucun ilk 2-3 günü yedim sonra yemedim hiç.
Şeker yok içinde .3 kuru kayısı 1 porsiyon meyve hesabına göre meyve hakkımı kullanıyorum .
Bi de oruç açınca çorba ve hoşaf midemi yumuşattığını hissettiğim için yiyorum

Aksamki menu siskinlik yapabilir canim hem pirincli bulgurlu dolma hrm dövme corba hepsi bakliyat.... kilo olmaz ama siskinlik olur...

Aman allahım menü paylaşım sayfasında okudum dünün menüsüymüş hele alıntılamak için burda aradım aradım bulamadım . Etiketleyim de yorum yapıyım dedim . Kusura bakma canım
Tahmin ettim canim menu sayfasina bakmistir dunku menu ) rica ederim canim sen ileri goruslusun menum zaten cok guzel geliyor simdi yazayim

Ooo ellerine sağlık neler neler yapmuşsın öyle. Kaç saatte yapılıyo 15dkda yeniyo en kötüsüde o bu arada tatlıyı etimeğe şerbet döküp üstüne krem şanti şeklinde. Mi yapıyorsun
Etimeğe şerbet döküp üzerine muhallebi onun üzerine kremşanti oluyor canım. En üste de ceviz. Ben etimeği sevmiyorum muhallebisin yiyorum bu gün de 1 dilim muhallebi yedim yarın bi arkadaşla şekersiz 21 gün yapacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…