- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ooo ellerine sağlık neler neler yapmuşsın öyle. Kaç saatte yapılıyo 15dkda yeniyo en kötüsüde oOyy çok yoruldum iftara
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Fırında makarna
Çoban salata
Limonata
Etimek tatlısı yaptım
Ve yaparken 1 tane bile bulaşık yıkayamadımmutfak berbat durumda
Afiyet olsun iyi olmuşBugunku menüm
Sahur 1 dilim ekmek az bısey peynir pısmıs biber salata domates bırazcık
Iftar 5 yaprak sarma 2 kabak dolma pırınc lı bulgurlu karısık, yarım kase dovme corbası
Yarım saat sonra 1 top beyaz dondurma
2 litre su tamamlarım inşallah
Afiyet olsun Güzel menüSahur 01:00
1 kk peynir -domates -1 dilim kızarmış form ekmek
İftar 19:45
1 bardak su
1 kepçe mercimek çorba
boool salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm)
3 kanat 3 küçük baget(patatesli tavuklu yemeğin Eti'nden
2 lt su
Guzel menu canim , sporlarinida tekrardan menun altina yazarsan iyi olur yediklerin nasil erimiş görelim14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
14 Mayıs
Sabah 9:00
1 parça ekmek
Tulum Peynir 1 ceviz
Çay
Öğlen 13:00
4 yk kurufasulye
1 kase cacık
Aksam 18:00
1 büyük domates
1 kk tulum peynir
4 zeytin 1 parça ramazan pidesi
3 badem
Çay
Su 3 lt 2 büyük kupa yeşilçay.
Spor 6000 adımım var..
@sisyphosSana ithafendir menüm
14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
Hepinizin menüsü güzel afiyet olsunBugunku menüm
Iftar 5 yaprak sarma 2 kabak dolma pırınc lı bulgurlu karısık, yarım kase dovme corbası
Hergün yemiyorum canım . Orucun ilk 2-3 günü yedim sonra yemedim hiç.Afiyet olsun canım.. Hosafta cok seker yoktur inş.. Hergun yıyorsun sankı ve kılo vermeni engelleyebilir canım dikkat et
Ooo menu harikaOyy çok yoruldum iftara
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Fırında makarna
Çoban salata
Limonata
Etimek tatlısı yaptım
Ve yaparken 1 tane bile bulaşık yıkayamadımmutfak berbat durumda
Adacım senin menünde her zamanki gibi çok güzelGuzel menu canim , sporlarinida tekrardan menun altina yazarsan iyi olur yediklerin nasil erimiş görelim
Aksamki menu siskinlik yapabilir canim hem pirincli bulgurlu dolma hrm dövme corba hepsi bakliyat.... kilo olmaz ama siskinlik olur...Bugunku menüm
Ben daha menu vermedim kiAdacım senin menünde her zamanki gibi çok güzel
aa doğru yarından sonra beraber her akşam yapacağız eklerim düzenliGuzel menu canim , sporlarinida tekrardan menun altina yazarsan iyi olur yediklerin nasil erimiş görelim
Hahaha bende diyorum ne menüsüBen daha menu vermedim ki
Afiyet olsun canimSahur 01:00
1 kk peynir -domates -1 dilim kızarmış form ekmek
İftar 19:45
1 bardak su
1 kepçe mercimek çorba
boool salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm)
3 kanat 3 küçük baget(patatesli tavuklu yemeğin Eti'nden
2 lt su
Ben daha menu vermedim ki
Ama ben biliyorum kesin iyidir senin menün geleceği görüyorum benAman allahım menü paylaşım sayfasında okudum dünün menüsüymüş hele alıntılamak için burda aradım aradım bulamadım . Etiketleyim de yorum yapıyım dedim . Kusura bakma canım
Tahmin ettim canim menu sayfasina bakmistir dunku menuAman allahım menü paylaşım sayfasında okudum dünün menüsüymüş hele alıntılamak için burda aradım aradım bulamadım . Etiketleyim de yorum yapıyım dedim . Kusura bakma canım
Anka attı canım video şeklinde detayı yazmıyor amaasya_01 abla senin yaptığın leslie hangisi
Üstünde hangi kıyafet var leslienin 45dkmıAnka attı canım video şeklinde detayı yazmıyor ama
Etimeğe şerbet döküp üzerine muhallebi onun üzerine kremşanti oluyor canım. En üste de ceviz. Ben etimeği sevmiyorum muhallebisin yiyorumOoo ellerine sağlık neler neler yapmuşsın öyle. Kaç saatte yapılıyo 15dkda yeniyo en kötüsüde obu arada tatlıyı etimeğe şerbet döküp üstüne krem şanti şeklinde. Mi yapıyorsun
Atıcam ben sana bi ara acele etme ama attıktan sonra ensene binerim yapmazsan yanarsınÜstünde hangi kıyafet var leslienin 45dkmı
Canım orda indirme yeri var ordan pc ye indiri flash diske at ordan televizyona tak. Gümbür gümbür çok zevkli oluyor yapması spor salonunda gibiAnka attı canım video şeklinde detayı yazmıyor ama
Ben biliyorum yaaBugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu
Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata
2 lt su icmeye calisacam....LAydLiNe
Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
En buyuk endisem orucken spor yapamazsam ne olacak ....cok şükür oruckende spor yapmayi öğrendim cokta iyi geldi.... insallah bayramin ilk gunu 56li bi rakam görürüm... 56.900 onada raziyimBen biliyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?