Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben de yüzden veremiyorum hiç. Yüzüm dolgun benim, ama hiç memnun değilim. Zayıflasam bile kilolu duruyorum, herkes yüzden değerlendiriyor

Kafama bitirmek nasıl bir şey kızlar bana da anlatsanıza. Herkes zayıflayıp güzel kıyafetler giyeceğini hayal ediyor ben de bruncha falan gittiğimi hayal ediyorum
Ben hele ben
Bugün iftardan önce bi tepsi sultan sarması yaptığımı ve tepsiyi önüme alıp yediğimi hayal ettim

Canım ben de yüzden veremiyorum hiç. Yüzüm dolgun benim, ama hiç memnun değilim. Zayıflasam bile kilolu duruyorum, herkes yüzden değerlendiriyor
Ya aslinda oyle fotolarda yuzum yine tombis ama çökmuyor yuz boyle daha iyi bence

Sağlıklı beslenmek gibisi yok
.eskiden her gece midem bulanır sabah çok aç uyanır ve hep midem yanardı
Haklısın canım, benim aslında çok hassas bir midem var, yağlı veya tatlı yediğimde hemen midem bulanır. Çok yediğimde uyuyamam. Ama gel gör ki gözüm aç, artık genetik bir sorun olduğunu düşünüyorum

İnan öyle değil ben buraya gelmeden önce abartmıyorum her gün çikolata yerdim sabah kahvaltısına ek bir paket bisküvi sütle karıştırıp yerdim şekerli içecekler fast foodlar abur cuburlar havada uçuyordu, günde istisnasız 1 2 çikolatam vardı yerdim hep akşamları da öyle bakınca obez olmadığıma şükrediyorum

gulenyuzumsunsen kız seni çok sevdim, demek tek ben değilmişim Arada hayallerini paylaş benimle lütfen
sonra ikimizi de burdan kovsunlar millet hep kilo vermeye çalışıyor anacım bizi canlı bomba diye patlatırlar valla
bence güzel değil ya
Ben de yüzünün tombişliği gitsin istiyorum. Yok ya hep aynı, kaç kilo verirsem vereyim hep aynı
Ay keşke benim ki de gitmese

Bende bi tepsi sultan sarması yerdim ,
250 gr sade dondurmayı yerdim ,
Cipsler fındıklı fıstıklı çikolatalar
4-5 dilim su börekleri
İşin garip tarafı bunları yemekten uzak kaldığım için mutsuzum .
Mutluluğu bunlara bağladığım için de ayrı yeten bi hüznüm var

Sen yine 250 gr ben haftada 2 3 kez büyük bir kutuyuntek başıma 1 gecede yiyordumbunları yemek beni mutlu etsede görsel Olarak bedenime yaptığı etkiden memnun değildim

Kızlar bugünkü menümü veriyorum;

Sabah (08:00)
1 bardak sütlü filitre kahve

Ara (16:30 gibi)
1 bardak sütlü filitre kahve
Biraz yarım yağlı peynir

Akşam (18:30 gibi)
4 köfte (yağlı kağıtta fırında yaptım, yağsız)
1 büyük kase yulaf kepekli, baharatlı yoğurt

Birkaç bardak çay içtim, 1 lt su, daha da içeceğim. Bugün işe geç kalacağım diye kahvaltı yapamadım, ama oruç alışkanlığı acıkmadım da.
UstaM ve taraftarları bakın bakayım menüme

Vaaaayyy menü bi Harika . Kahvaltı olmaması kötü gibi ama aman be ya bugün de böyle olsun

Aynen canım, ben de öğle yemeklerinde dışarıda yiyordum genellikle. Ayy gün içinde neler neler yemezdim. Ben de nasıl obez değilim şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…