Misafir mi vardı canım? Menün çok zengin geldi banaOyy çok yoruldum iftara
Mercimek çorbası
Bezelye yemeği
Fırında makarna
Çoban salata
Limonata
Etimek tatlısı yaptım
Ve yaparken 1 tane bile bulaşık yıkayamadımmutfak berbat durumda
Evet ben baya beğendimmKimya pilavı nasıldı canım? Güzel miydi tadı?
Yine de soğuktansa sıcağı tercih ederim canımOsmaniyeyi yazin gorsen sicaktan kacarsin canim feciiiablam gecen yaz geldi 1 hafta zor kaldi delirecem bu ne yaaa diyor ...nasil kaliyorsunuz diyor... eee mecbur esimden dolayi insallah seneye tayin olur diyoruz...
Kalorisi ne kadar acaba?Evet ben baya beğendimm
Patates yemedin değil miSahur 01:00
1 kk peynir -domates -1 dilim kızarmış form ekmek
İftar 19:45
1 bardak su
1 kepçe mercimek çorba
boool salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm)
3 kanat 3 küçük baget(patatesli tavuklu yemeğin Eti'nden
2 lt su
Geçmiş olsun baş ağrısı çok zor canımBu baş agrısı beni oldurecek en ıyısı karanlık odaya gecıp bıraz uzanayım ılac gecırmedı
Hergun agrırmı ya Bı baş
Oruca girdik gireli hergun agrıyor hergun agrı kesici alıyorum
Yok canım yemedim biberlerini tavuklarını yedim .Patates yemedin değil mi
Canım bir şey soracağım hep semizotu yiyorsun ya özel bir nedeni var mı? Zayıflamada etkili mi? Kız gizli sırrın buysa söyle de biz de yapalımBugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu
Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata
2 lt su icmeye calisacam....LAydLiNe
Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
1 kaşık 27 kaloriKalorisi ne kadar acaba?
Yaaa çokk özür dilerim ben unuttum kiiCanım kilonu yazacaktın hani? Daha yazmadın
Evet ya tulum yağlıydı ama çok yemedım kızKız bir sürü tulum peyniri yemişsin, tulum peynirinin kalorisi yüksek. Bak söylüyorum ona göreCuma seni geçersem üzülme diye
Protein candırYok canım yemedim biberlerini tavuklarını yedim .
Aslında kabak da yapmıştım ama geri canım et istedi
İyiymiş epey az kalorisi1 kaşık 27 kalori
Canim semizotu kabizliga cok iyi geliyor... benim makat catlakligim var ve kronik maalesef bir gun wc ye cikmamak bile mahvediyor... bu yuzden semiz otu yazin cok tüketiyorum tabii ayni zamanda cok faydalı...Canım bir şey soracağım hep semizotu yiyorsun ya özel bir nedeni var mı? Zayıflamada etkili mi? Kız gizli sırrın buysa söyle de biz de yapalım
55,6 diyorum bakalım tutacak mıEn buyuk endisem orucken spor yapamazsam ne olacak ....cok şükür oruckende spor yapmayi öğrendim cokta iyi geldi.... insallah bayramin ilk gunu 56li bi rakam görürüm... 56.900 onada raziyim
Misafire lüzum yok biz kalabalık aileyizMisafir mi vardı canım? Menün çok zengin geldi bana
Neyse üzülme canım, ben bugün artı gördüm tartıdaYaaa çokk özür dilerim ben unuttum kii
Cumadan umudum yok gibi kendimi bayrama saklıyorumpaket yapcam sana hediye olarak
Evet ya tulum yağlıydı ama çok yemedım kız
Regl olcam zaten Cumaya mucize olur seni geçmem amma ben mucizelere inanırım
Kafama bitirmek nasıl bir şey kızlar bana da anlatsanıza. Herkes zayıflayıp güzel kıyafetler giyeceğini hayal ediyor ben de bruncha falan gittiğimi hayal ediyorumKafada bitirdin canım
Aynen bende etçiyim eşim alıştırdı Eti kabağa tercih ettim vallaProtein candırİyi yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?