- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
İnşallah görürsün canım hakediyorsunEn buyuk endisem orucken spor yapamazsam ne olacak ....cok şükür oruckende spor yapmayi öğrendim cokta iyi geldi.... insallah bayramin ilk gunu 56li bi rakam görürüm... 56.900 onada raziyim
Insallah canim suan vucudun oruca ne tepki verecek kestiremiyorumİnşallah görürsün canım hakediyorsun
Mavi bluzu varÜstünde hangi kıyafet var leslienin 45dkmı
Afiyet olsun canım cok guzelBugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu
Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata
2 lt su icmeye calisacam....LAydLiNe
Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Ada darısı bizeEn buyuk endisem orucken spor yapamazsam ne olacak ....cok şükür oruckende spor yapmayi öğrendim cokta iyi geldi.... insallah bayramin ilk gunu 56li bi rakam görürüm... 56.900 onada raziyim
Orası neresi canım çok merak ettim. Bizim burada havalar bugün sıcak gibiydi de birazBurasi bugun 38 dereceydi cook sicakti...
Sağol canim , bu yil bana ne oldu bende bilmiyorum normalde bu kadar istikrarli degildim.Ada darısı bizeistikrarına hayranım
Osmaniye canim...sizin orasi neresi ?Orası neresi canım çok merak ettim. Bizim burada havalar bugün sıcak gibiydi de biraz
4 kaşık bulgur pilavı bir tabak mı ediyor canım? Yoksa sadece 4 kaşık mı yedin?Kızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum
domates biber salatalık çay 8 zeytin
Saat 15 de
4 kaşık yogurta zencefil zerdecal karıştırdım sonra 1 elma yedim
Saat 17.30 da
1 tabak mantar sote
4 kaşık bulgur pilavı
Salata sonrası 2 hurma tatlı krizi üstümde
Su 2 lt
Spor 45 dk leslie
30 dk yürüyüş
Gecmis olsun canim suyu az mi tuketiyorsun ?Bu baş agrısı beni oldurecek en ıyısı karanlık odaya gecıp bıraz uzanayım ılac gecırmedı
Hergun agrırmı ya Bı baş
Oruca girdik gireli hergun agrıyor hergun agrı kesici alıyorum
Canım kilonu yazacaktın hani? Daha yazmadın
Çook iyi 4 4lük afiyet olsunBugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu
Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata
2 lt su icmeye calisacam....LAydLiNe
Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Ay ne güzel olmuştur o tatlı şimdi. Süper 21 gün şekersiz beli çok feci inceltiyorEtimeğe şerbet döküp üzerine muhallebi onun üzerine kremşanti oluyor canım. En üste de ceviz. Ben etimeği sevmiyorum muhallebisin yiyorumbu gün de 1 dilim muhallebi yedim yarın bi arkadaşla şekersiz 21 gün yapacağız inşallah
Tamam yapacamAtıcam ben sana bi ara acele etme ama attıktan sonra ensene binerim yapmazsan yanarsın
Kafada bitirdin canımSağol canim , bu yil bana ne oldu bende bilmiyorum normalde bu kadar istikrarli degildim.
Ankara canım, hep sıcak sıcak diyorsun ya merak ettim. Biraz da kıskandım açıkçası ben çok severim sıcağıOsmaniye canim...sizin orasi neresi ?
4 kaşık yedim canım. Yarım tabak oluyor aşağı yukarı4 kaşık bulgur pilavı bir tabak mı ediyor canım? Yoksa sadece 4 kaşık mı yedin?
Evet artik zayif bi anne olmak istiyorum... kizimla bol bol resim cekiliyorum... eskiden hic fotograf cekilmezdim.... simdi kendime niye bunu yapmisim diyorum... inan insan genclesiyor... birde ben ne kadar zayiflarsam zayiflayayim yuzden kilo vermiyorum buda benim icin avantaj...Kafada bitirdin canım
Osmaniyeyi yazin gorsen sicaktan kacarsin canim feciiiAnkara canım, hep sıcak sıcak diyorsun ya merak ettim. Biraz da kıskandım açıkçası ben çok severim sıcağı
Kız bir sürü tulum peyniri yemişsin, tulum peynirinin kalorisi yüksek. Bak söylüyorum ona göre
Kimya pilavı nasıldı canım? Güzel miydi tadı?14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?