Ben bi tam kare bitter cikolata yer üstüne yarim ekmek peynir domates onun ustune bir cikolata daha sonra yine ekmek peynir kısır döngü yaniiiİnan öyle değil ben buraya gelmeden önce abartmıyorum her gün çikolata yerdim sabah kahvaltısına ek bir paket bisküvi sütle karıştırıp yerdim şekerli içecekler fast foodlar abur cuburlar havada uçuyordu, günde istisnasız 1 2 çikolatam vardı yerdim hep akşamları da öyle bakınca obez olmadığıma şükrediyorum
Hayal kurmak da mı yasak canımsonra ikimizi de burdan kovsunlarmillet hep kilo vermeye çalışıyor anacım bizi canlı bomba diye patlatırlar valla
bence güzel değil ya
Ay keşke benim ki de gitmese
Gayet guzel canim afiyet olsun...Kızlar bugünkü menümü veriyorum;
Sabah (08:00)
1 bardak sütlü filitre kahve
Ara (16:30 gibi)
Biraz yarım yağlı peynir
Akşam (18:30 gibi)
4 köfte (yağlı kağıtta fırında yaptım, yağsız)
1 büyük kase yulaf kepekli, baharatlı yoğurt
Birkaç bardak çay içtim, 1 lt su, daha da içeceğim. Bugün işe geç kalacağım diye kahvaltı yapamadım, ama oruç alışkanlığı acıkmadım da.
@UstaM ve taraftarları bakın bakayım menüme
Ben de hep böyle düşündüm canım. Biz aslında psikolojik bağımlıyız. Mutluluğu yemeklerde arıyoruzBende bi tepsi sultan sarması yerdim ,
250 gr sade dondurmayı yerdim ,
Cipsler fındıklı fıstıklı çikolatalar
4-5 dilim su börekleri
İşin garip tarafı bunları yemekten uzak kaldığım için mutsuzum .
Mutluluğu bunlara bağladığım için de ayrı yeten bi hüznüm var
Size bir ruyami anlatayim hic unutmam.. seneler once yine diyetteydim o donemde gordum... bulasik sungerlerini tek tek tepsiye dizmisler ustune serbeti dökmusler bende elimde tabak siraya girmisim heyecanla sira bana gelecek tatli yiyecem diye seviniyorum oyle uyandimHayal kurmak da mı yasak canımzaten hiçbir şey yemiyoruz bari hayal kuralım, sen gizli gizli söyle bana
O bir dilim olan ne canım? AnlamadımMenüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı kepek ekmekli tost
Domates salatalık
2 ceviz
İftar : 1 kase yoğurt çorbası buğdaylı nohutlu
5 yk mantar kavurması
3 yk cigerli bulgur (tavuk ciğeri )
4 ykhavuc tarator
Bir dilim- yemeseydim iyiydi
Su 2 lt spor yok
Bir dilim ne yedin de hele canimMenüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 ceviz
5 yk mantar kavurması
4 ykhavuc tarator
Su 2 lt spor yok
Bizimkiler beğenmiş ama çok az olmamış mı yaKızlar bugünkü menümü veriyorum;
Sabah (08:00)
Ara (16:30 gibi)
Biraz yarım yağlı peynir
Akşam (18:30 gibi)
4 köfte (yağlı kağıtta fırında yaptım, yağsız)
1 büyük kase yulaf kepekli, baharatlı yoğurt
Birkaç bardak çay içtim, 1 lt su, daha da içeceğim. Bugün işe geç kalacağım diye kahvaltı yapamadım, ama oruç alışkanlığı acıkmadım da.
@UstaM ve taraftarları bakın bakayım menüme
Benim anlattığım pasta lahmacun arkasına puding olayı gibiBen bi tam kare bitter cikolata yer üstüne yarim ekmek peynir domates onun ustune bir cikolata daha sonra yine ekmek peynir kısır döngü yaniii
Ne yedin 1 dilimMenüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 ceviz
5 yk mantar kavurması
4 ykhavuc tarator
Su 2 lt spor yok
Bakın kızlar hepimiz içten içe bir özlem yaşıyoruzSize bir ruyami anlatayim hic unutmam.. seneler once yine diyetteydim o donemde gordum... bulasik sungerlerini tek tek tepsiye dizmisler ustune serbeti dökmusler bende elimde tabak siraya girmisim heyecanla sira bana gelecek tatli yiyecem diye seviniyorum oyle uyandim
Ben de hep böyle düşündüm canım. Biz aslında psikolojik bağımlıyız. Mutluluğu yemeklerde arıyoruzAma yemekten bize yar olmaz, bunu anlamamız lazım
Ahahahahahahahahahbiz değil bizi bu hale getirenler utansınSize bir ruyami anlatayim hic unutmam.. seneler once yine diyetteydim o donemde gordum... bulasik sungerlerini tek tek tepsiye dizmisler ustune serbeti dökmusler bende elimde tabak siraya girmisim heyecanla sira bana gelecek tatli yiyecem diye seviniyorum oyle uyandim
Evet ya bi tuzlu bi şekerli o bende de var aynı anda hepsini canım ister o neden acabaBen bi tam kare bitter cikolata yer üstüne yarim ekmek peynir domates onun ustune bir cikolata daha sonra yine ekmek peynir kısır döngü yaniii
Haklısın canım da ben şişko olsam da kokoşum azıcık. Sabah ya kahvaltı yapacaktım ya makyaj. Ben makyaj yapmayı tercih ettimBizimkiler beğenmiş ama çok az olmamış mı ya
Benim anlattığım pasta lahmacun arkasına puding olayı gibi
Ne yedin 1 dilim
Ahahahahahahahahahbiz değil bizi bu hale getirenler utansın
Aklımda canlandırdım bi anSize bir ruyami anlatayim hic unutmam.. seneler once yine diyetteydim o donemde gordum... bulasik sungerlerini tek tek tepsiye dizmisler ustune serbeti dökmusler bende elimde tabak siraya girmisim heyecanla sira bana gelecek tatli yiyecem diye seviniyorum oyle uyandim
Insulin direnciyle alakaliymis araştırmıştım canim...Evet ya bi tuzlu bi şekerli o bende de var aynı anda hepsini canım ister o neden acaba
Haklısın canım da ben şişko olsam da kokoşum azıcık. Sabah ya kahvaltı yapacaktım ya makyaj. Ben makyaj yapmayı tercih ettim
Yaa şuan o istek yok ben yendim demekkiInsulin direnciyle alakaliymis araştırmıştım canim...
Kahvaltı yerine süslendim canımVaaaayyy menü bi Harika . Kahvaltı olmaması kötü gibi ama aman be ya bugün de böyle olsun
Benimde oyle kırdık galiba o zinciri...Yaa şuan o istek yok ben yendim demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?