Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bi tam kare bitter cikolata yer üstüne yarim ekmek peynir domates onun ustune bir cikolata daha sonra yine ekmek peynir kısır döngü yaniii

sonra ikimizi de burdan kovsunlar millet hep kilo vermeye çalışıyor anacım bizi canlı bomba diye patlatırlar valla
bence güzel değil ya

Ay keşke benim ki de gitmese
Hayal kurmak da mı yasak canımzaten hiçbir şey yemiyoruz bari hayal kuralım, sen gizli gizli söyle bana

Gayet guzel canim afiyet olsun...

Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı kepek ekmekli tost
Domates salatalık
2 ceviz

İftar : 1 kase yoğurt çorbası buğdaylı nohutlu
5 yk mantar kavurması
3 yk cigerli bulgur (tavuk ciğeri )
4 ykhavuc tarator
Bir dilim - yemeseydim iyiydi

Su 2 lt spor yok

Ben de hep böyle düşündüm canım. Biz aslında psikolojik bağımlıyız. Mutluluğu yemeklerde arıyoruz Ama yemekten bize yar olmaz, bunu anlamamız lazım

Hayal kurmak da mı yasak canımzaten hiçbir şey yemiyoruz bari hayal kuralım, sen gizli gizli söyle bana
Size bir ruyami anlatayim hic unutmam.. seneler once yine diyetteydim o donemde gordum... bulasik sungerlerini tek tek tepsiye dizmisler ustune serbeti dökmusler bende elimde tabak siraya girmisim heyecanla sira bana gelecek tatli yiyecem diye seviniyorum oyle uyandim

O bir dilim olan ne canım? Anlamadım

Bir dilim ne yedin de hele canim

Bizimkiler beğenmiş ama çok az olmamış mı ya
Ben bi tam kare bitter cikolata yer üstüne yarim ekmek peynir domates onun ustune bir cikolata daha sonra yine ekmek peynir kısır döngü yaniii
Benim anlattığım pasta lahmacun arkasına puding olayı gibi
Ne yedin 1 dilim

Bakın kızlar hepimiz içten içe bir özlem yaşıyoruz İşte bu hasret ne zaman bitecek acaba

Ben de hep böyle düşündüm canım. Biz aslında psikolojik bağımlıyız. Mutluluğu yemeklerde arıyoruz Ama yemekten bize yar olmaz, bunu anlamamız lazım

Ahahahahahahahahahbiz değil bizi bu hale getirenler utansın

Bizimkiler beğenmiş ama çok az olmamış mı ya

Benim anlattığım pasta lahmacun arkasına puding olayı gibi

Ne yedin 1 dilim
Haklısın canım da ben şişko olsam da kokoşum azıcık. Sabah ya kahvaltı yapacaktım ya makyaj. Ben makyaj yapmayı tercih ettim

Aklımda canlandırdım bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…