Canım ben seni hep süslü ve bakımlı olarak hayal etmiştim, yanılmamışımben de sırf erken kalkıylrum acaba ne giysem diye
Bende istiyorum onu, internette araştırdım, bir sürü Leslie varBenim gönderdiğimi yapıyorsun dimi canım. O özellikle kilo kaybı için daha etkili çünkü
Harika bir menü, nasıl yaşıyorsun bu kadar az yemekle
14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
Arada şımarmak istiyor insan değil mi dondurmaylaBugunku menüm
Sahur 1 dilim ekmek az bısey peynir pısmıs biber salata domates bırazcık
Iftar 5 yaprak sarma 2 kabak dolma pırınc lı bulgurlu karısık, yarım kase dovme corbası
Yarım saat sonra 1 top beyaz dondurma
2 litre su tamamlarım inşallah
Canım hoşaf istediSahur 01:00
1 kk peynir -domates -1 dilim kızarmış form ekmek
İftar 19:45
1 bardak su
1 kepçe mercimek çorba
boool salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm)
3 kanat 3 küçük baget(patatesli tavuklu yemeğin Eti'nden
2 lt su
Bugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu
Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata
2 lt su icmeye calisacam....LAydLiNe
Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Atıcam ben sana bi ara acele etme ama attıktan sonra ensene binerim yapmazsan yanarsın
Evet işte düşündükçe tiril tiril giydiğini en güzel motivasyon sekliKafama bitirmek nasıl bir şey kızlar bana da anlatsanıza. Herkes zayıflayıp güzel kıyafetler giyeceğini hayal ediyor ben de bruncha falan gittiğimi hayal ediyorum
Ay bende aynisiydim tatlı yerdim içimi bayardi tuzlu yerdim sonra tatlı yemek isterdim sonra yine tuzlu bu sisene kadar sürerdiBen bi tam kare bitter cikolata yer üstüne yarim ekmek peynir domates onun ustune bir cikolata daha sonra yine ekmek peynir kısır döngü yaniii
Birazcık öyleyimCanım ben seni hep süslü ve bakımlı olarak hayal etmiştim, yanılmamışım
Domates salatalık üstüne limon ve biraz zeytinyağı döktüm inşallah iyi Gelir ama dün sahurda süt içtim süt beni kabız yapıyor eminim artık o yüzden kesiyorum düzelir inşallahBende istiyorum onu, internette araştırdım, bir sürü Leslie var
Harika bir menü, nasıl yaşıyorsun bu kadar az yemekle
aypare ackerman canım menün çok güzel görünüyor. Ancak kabızlık sorunun var diye aklımda kalmış. Salata tüketmiyor musun hiç? Bu Arada Azmine hayranım
Arada şımarmak istiyor insan değil mi dondurmaylaAfiyet olsun. Sahurun protein olarak düşük ama sanki.
Canım hoşaf istedigünaha gireceğim sanki. Afiyet olsun, menün güzel bana göre. Gayet az yiyorsunuz siz kadınlar kulübü kadınları
ada81 o sahurla nasıl orucunu tamamlayabildin, Allah kabul etsin. Bravo yani. Ben ara öğünde bile doymuyorum semizotu salatasıyla
TriliceBir dilim ne yedin de hele canim
O bir dilim olan ne canım? Anlamadım
Trilice yedim kızlarBizimkiler beğenmiş ama çok az olmamış mı ya
Benim anlattığım pasta lahmacun arkasına puding olayı gibi
Ne yedin 1 dilim
Kızlar baksanıza herkesin eski hatıraları canlandıAy bende aynisiydim tatlı yerdim içimi bayardi tuzlu yerdim sonra tatlı yemek isterdim sonra yine tuzlu bu sisene kadar sürerdi
Hiç yemedim onu güzel mi tadıTrilice yedim kızlar
Ayy iyi ki güllaç demedin canım, benim canım güllaç istiyor hem de bir tepsiTrilice yedim kızlar
Çok güzel canım da şimdi sana güzel demeyelim, denemeye falan kalkarsınHiç yemedim onu güzel mi tadı
Bende aynı sekildim fakat sinirli olduğumda bu döngüye girerdimAy bende aynisiydim tatlı yerdim içimi bayardi tuzlu yerdim sonra tatlı yemek isterdim sonra yine tuzlu bu sisene kadar sürerdi
Of demeyin böyle şeyler evlenesim geliyorBenim eeeen çok sevdiğim duygu hali hafif şeyler yiyince o mide sismiyor ya bluz birşey giyince çıkmıyor o göbek zayifladigim zamanlardan een çok o duyguyu seviyorum. Bu arada ben size yazarken benimkisi geldi başını dizime koydu uzandı sen bosuyorsan boşa ben bosanmiyorum diyor hiç ses vermedim
Evlenme zaten evlenen ne hayır görmüşOf demeyin böyle şeyler evlenesim geliyor
Oyy kuzum benim güllaç hafif bir tatlı aslında yenebilir belki ama 1 dilim tabiiAyy iyi ki güllaç demedin canım, benim canım güllaç istiyor hem de bir tepsiBir Ramazan güllaçsız geçiyor
Evet canım öyleymiş bırakan herkes kilo almış, ben de başlarken tereddüt ettim. Ama sonra şunu düşündüm, hangi diyeti yaparsak yapalım veya nasıl bir yeme düzeni kurarsak kuralım bırakınca eski halimize hatta daha fazlasına dönüyoruz. Bu açıdan bir daha asla eskisi gibi olmamaya çalışmak önemliDukan amca belki çok sağlıklı ama bırakan herkes verdiği kiloyu alıyor çünkü yaşam biçimi olması imkansız o düzenin ben o diyeti yapmam ama bitki çayı konusunda belki haklıdr
Evt bizim evde seviliyorHiç yemedim onu güzel mi tadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?