Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evlenme zaten evlenen ne hayır görmüş
Niye be abla hep dert değşk iyi yanları da vardır
İşte denge çok önemli tatlı mı yedin kötü mü beslendin ertesi gün az yiyip spor yapmak lazım biz diyeti bozunca saldım çayıra mevlam kayıra diye gidiyor

Dukan amca belki çok sağlıklı ama bırakan herkes verdiği kiloyu alıyor çünkü yaşam biçimi olması imkansız o düzenin ben o diyeti yapmam ama bitki çayı konusunda belki haklıdr
Evt ne diyet yaparsan yap yaşam şekli halini almazsa o verilen kilolar kat be kat geri alınıyor benim yapmadığım şey kalmadı haplar çaylar her.... ile başlayan gereksiz paralar verdim ama bırakınca hep geri aldım çünkü yeme düzenini bilmiyordum istahimi hep onlar kesiyordu

Eğer ıyi insan olursa hayatinida yasayabilirsin tabii. Bakma sen ben şu an ki psikolojim le söylüyorum. Boşanmayı düşünen biri olarak

Bugün hörgücümden yedim canım dün çok yemiştim
59lu rakamlara ulastim ya canim onu kaybetmek istemiyorum gozum gibi bakmak istiyorum bu yuzden arti 200 olunca panikledim....
5 leri bırakma sıkı tut haklısın sınırı geçince rahatlarsın
Dunu kurtarmışsin gerçekten hadi bakalim yarış büyük...
Demi kurtardım inşallah..

Bulgur pirinç dövme hepsı bırarada olmuş biraz ama..
Hosaf şekersizse güzel menün
Olsun ne yaparsan kar işte
Ama ben biliyorum kesin iyidir senin menün geleceği görüyorum ben

Demi adadan başka ne gelir masallahı var

Tartı mı kullanıyorsun..
Harika örnek bir menü ve spor

Off afiyet olsun jübileni yapmışsın hadi inşallah kolaylıkla bitirirsin
Insallah canim suan vucudun oruca ne tepki verecek kestiremiyorum ayy bu yaz hepimiz incecik olacagiz insallahhh

Bu baş agrısı beni oldurecek en ıyısı karanlık odaya gecıp bıraz uzanayım ılac gecırmedı
Hergun agrırmı ya Bı baş
Oruca girdik gireli hergun agrıyor hergun agrı kesici alıyorum
Çok geçmiş olsun canım
4 kaşık bulgur pilavı bir tabak mı ediyor canım? Yoksa sadece 4 kaşık mı yedin?

Bu soru beyin yakan cınsınden
Canım bir şey soracağım hep semizotu yiyorsun ya özel bir nedeni var mı? Zayıflamada etkili mi? Kız gizli sırrın buysa söyle de biz de yapalım

Neyse üzülme canım, ben bugün artı gördüm tartıdaBayrama ben sana daha büyük bir paket hazırlıyorum ona göre
Aldığım en güzel haber demek artısın

Hiç beğenmedim ne biçim menü bu be
Çok doğru dıyon yemeyeydın ıyı
ne yedin kız çatlatma söyle

Haklısın canım da ben şişko olsam da kokoşum azıcık. Sabah ya kahvaltı yapacaktım ya makyaj. Ben makyaj yapmayı tercih ettim
Bende susluyumdur makyajsız çıkmam abi
Bak bı ortak nokta daha :)

Son düzenleme:
“Yaşam şekli haline getirmek” ömür boyu sürdürmek anlamına geliyor benim bazı arkadaşlarım o kadar çok yiyor ki hayatlarında diyet yapmamışlar ama zayıflar. Sinir oluyorum, bir de bazıları dalga geçiyor. Sanırım bizler kilo konusunda şanssız bireyleriz

Of demeyin böyle şeyler evlenesim geliyor
Canım kimi evliliklerde iniş çıkışlar olabiliyor
Aslında aynı yastığa baş koydugun yanında ardında dimdik duran bir adam var her kahrını çeken sığındığın biri
ben 11 yıllık evliyim evlilikten korkma zaten daha yaşın küçük acele etme bekarligin keyfini sür sorumluluklar artıyor çünkü

Artıya çok sevinme canım Kızlar ödemdir dedi, kilo değilmiş. Değil mi kızlar söylesenize

Evet çoook doğru herşeyin bir zamanı var Allah hayırlısını versin inşallah

Offf bu nasıl alıntı ya kaydır kaydır bitmedi
Trilice yedim canım (

Evet süslüler vazgeçilmez olan makyaj malzemenzş ve en sevdiğiniz ürünler hangisi. Primer kullanıyor musunuz UstaM S sisyphos
Benim son zamanlarda favorim aydınlatıcılar. Her şeyin aydınlatıcılısını aldım. Krem, pudra, allık vs. Bir de aydınlatıcı sürüyorum üstüne. Gün boyu florasan gibi geziyorumama sen de ustasın epey anladım, primer falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…