- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Niye be abla hep dert değşk iyi yanları da vardırEvlenme zaten evlenen ne hayır görmüş
İşte denge çok önemli tatlı mı yedin kötü mü beslendin ertesi gün az yiyip spor yapmak lazım biz diyeti bozunca saldım çayıra mevlam kayıra diye gidiyorEvet canım öyleymiş bırakan herkes kilo almış, ben de başlarken tereddüt ettim. Ama sonra şunu düşündüm, hangi diyeti yaparsak yapalım veya nasıl bir yeme düzeni kurarsak kuralım bırakınca eski halimize hatta daha fazlasına dönüyoruz. Bu açıdan bir daha asla eskisi gibi olmamaya çalışmak önemli
Yok canım ya bir tepsi ya hiçOyy kuzum benim güllaç hafif bir tatlı aslında yenebilir belki ama 1 dilim tabii
Evt ne diyet yaparsan yap yaşam şekli halini almazsa o verilen kilolar kat be kat geri alınıyor benim yapmadığım şey kalmadı haplar çaylar her.... ile başlayan gereksiz paralar verdim ama bırakınca hep geri aldım çünkü yeme düzenini bilmiyordum istahimi hep onlar kesiyorduDukan amca belki çok sağlıklı ama bırakan herkes verdiği kiloyu alıyor çünkü yaşam biçimi olması imkansız o düzenin ben o diyeti yapmam ama bitki çayı konusunda belki haklıdr
Bende sinirli isem canım sikiliyorsa yerim uzgunsem yemem onda kesilir istahimBende aynı sekildim fakat sinirli olduğumda bu döngüye girerdim
Eğer ıyi insan olursa hayatinida yasayabilirsin tabii. Bakma sen ben şu an ki psikolojim le söylüyorum. Boşanmayı düşünen biri olarakNiye be abla hep dert değşk iyi yanları da vardır
İşte denge çok önemli tatlı mı yedin kötü mü beslendin ertesi gün az yiyip spor yapmak lazım biz diyeti bozunca saldım çayıra mevlam kayıra diye gidiyor
Bugün hörgücümden yedim canımBende istiyorum onu, internette araştırdım, bir sürü Leslie var
Harika bir menü, nasıl yaşıyorsun bu kadar az yemekle
aypare ackerman canım menün çok güzel görünüyor. Ancak kabızlık sorunun var diye aklımda kalmış. Salata tüketmiyor musun hiç? Bu Arada Azmine hayranım
Arada şımarmak istiyor insan değil mi dondurmaylaAfiyet olsun. Sahurun protein olarak düşük ama sanki.
Canım hoşaf istedigünaha gireceğim sanki. Afiyet olsun, menün güzel bana göre. Gayet az yiyorsunuz siz kadınlar kulübü kadınları
@ada81 o sahurla nasıl orucunu tamamlayabildin, Allah kabul etsin. Bravo yani. Ben ara öğünde bile doymuyorum semizotu salatasıyla
5 leri bırakma sıkı tut haklısın sınırı geçince rahatlarsın59lu rakamlara ulastim ya canim onu kaybetmek istemiyorum gozum gibi bakmak istiyorum bu yuzden arti 200 olunca panikledim....
Demi kurtardım inşallah..Dunu kurtarmışsin gerçektenhadi bakalim yarış büyük...
14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
Bulgur pirinç dövme hepsı bırarada olmuş biraz ama..Bugunku menüm
Sahur 1 dilim ekmek az bısey peynir pısmıs biber salata domates bırazcık
Iftar 5 yaprak sarma 2 kabak dolma pırınc lı bulgurlu karısık, yarım kase dovme corbası
Yarım saat sonra 1 top beyaz dondurma
2 litre su tamamlarım inşallah
Hosaf şekersizse güzel menünSahur 01:00
1 kk peynir -domates -1 dilim kızarmış form ekmek
İftar 19:45
1 bardak su
1 kepçe mercimek çorba
boool salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm)
3 kanat 3 küçük baget(patatesli tavuklu yemeğin Eti'nde
2 lt su
Olsun ne yaparsan kar işteçocuklar bırakmadı canım acıktık dediler onlara yemek yedirdim bırakıp
Eline sağlık canım .
Biz yedik mutfağı topladım şükür yığıldım kaldım.
Sen bunların hangisini yedin
Menülerini ben mi görmüyorum ne yediğini merak ediyorum
Ama ben biliyorum kesin iyidir senin menün geleceği görüyorum ben
Bugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu
Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata
2 lt su icmeye calisacam....LAydLiNe
Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Off afiyet olsun jübileni yapmışsın hadi inşallah kolaylıkla bitirirsinEtimeğe şerbet döküp üzerine muhallebi onun üzerine kremşanti oluyor canım. En üste de ceviz. Ben etimeği sevmiyorum muhallebisin yiyorumbu gün de 1 dilim muhallebi yedim yarın bi arkadaşla şekersiz 21 gün yapacağız inşallah
Insallah canim suan vucudun oruca ne tepki verecek kestiremiyorumayy bu yaz hepimiz incecik olacagiz insallahhh
Çok geçmiş olsun canımBu baş agrısı beni oldurecek en ıyısı karanlık odaya gecıp bıraz uzanayım ılac gecırmedı
Hergun agrırmı ya Bı baş
Oruca girdik gireli hergun agrıyor hergun agrı kesici alıyorum
4 kaşık bulgur pilavı bir tabak mı ediyor canım? Yoksa sadece 4 kaşık mı yedin?
Canım bir şey soracağım hep semizotu yiyorsun ya özel bir nedeni var mı? Zayıflamada etkili mi? Kız gizli sırrın buysa söyle de biz de yapalım
Aldığım en güzel haber demek artısınNeyse üzülme canım, ben bugün artı gördüm tartıdaBayrama ben sana daha büyük bir paket hazırlıyorum ona göre
Kızlar bugünkü menümü veriyorum;
Sabah (08:00)
1 bardak sütlü filitre kahve
Ara (16:30 gibi)
1 bardak sütlü filitre kahve
Biraz yarım yağlı peynir
Akşam (18:30 gibi)
4 köfte (yağlı kağıtta fırında yaptım, yağsız)
1 büyük kase yulaf kepekli, baharatlı yoğurt
Birkaç bardak çay içtim, 1 lt su, daha da içeceğim. Bugün işe geç kalacağım diye kahvaltı yapamadım, ama oruç alışkanlığı acıkmadım da.
UstaM ve taraftarları bakın bakayım menüme
Çok doğru dıyon yemeyeydın ıyıMenüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı kepek ekmekli tost
Domates salatalık
2 ceviz
İftar : 1 kase yoğurt çorbası buğdaylı nohutlu
5 yk mantar kavurması
3 yk cigerli bulgur (tavuk ciğeri )
4 ykhavuc tarator
Bir dilim- yemeseydim iyiydi
Su 2 lt spor yok
Bende susluyumdur makyajsız çıkmam abiHaklısın canım da ben şişko olsam da kokoşum azıcık. Sabah ya kahvaltı yapacaktım ya makyaj. Ben makyaj yapmayı tercih ettim
Üzgün olduğum zaman yemeseydim şimdi il gibiydimBende sinirli isem canım sikiliyorsa yerim uzgunsem yemem onda kesilir istahim
İnşallah düzelir eşin ya dualarım seninleEğer ıyi insan olursa hayatinida yasayabilirsin tabii. Bakma sen ben şu an ki psikolojim le söylüyorum. Boşanmayı düşünen biri olarak
İnşallah düzelir eşin ya dualarım seninle
Canım kimi evliliklerde iniş çıkışlar olabiliyorOf demeyin böyle şeyler evlenesim geliyor
Artıya çok sevinme canımBugün hörgücümden yedim canımdün çok yemiştim
5 leri bırakma sıkı tut haklısın sınırı geçince rahatlarsın
Demi kurtardım inşallah..
Bulgur pirinç dövme hepsı bırarada olmuş biraz ama..
Hosaf şekersizse güzel menün
Olsun ne yaparsan kar işte
Demi adadan başka ne gelir masallahı var
Tartı mı kullanıyorsun..
Harika örnek bir menü ve spor
Off afiyet olsun jübileni yapmışsın hadi inşallah kolaylıkla bitirirsin
Çok geçmiş olsun canım
Bu soru beyin yakan cınsınden
Aldığım en güzel haber demek artısın
Hiç beğenmedim ne biçim menü bu be
Çok doğru dıyon yemeyeydın ıyı
ne yedin kız çatlatma söyle
Bende susluyumdur makyajsız çıkmam abi
Bak bı ortak nokta daha :)
Evet çoook doğru herşeyin bir zamanı varCanım kimi evliliklerde iniş çıkışlar olabiliyor
Aslında aynı yastığa baş koydugun yanında ardında dimdik duran bir adam var her kahrını çeken sığındığın biri
ben 11 yıllık evliyim evlilikten korkma zaten daha yaşın küçük acele etme bekarligin keyfini sür sorumluluklar artıyor çünkü
Offf bu nasıl alıntı ya kaydır kaydır bitmediBugün hörgücümden yedim canımdün çok yemiştim
5 leri bırakma sıkı tut haklısın sınırı geçince rahatlarsın
Demi kurtardım inşallah..
Bulgur pirinç dövme hepsı bırarada olmuş biraz ama..
Hosaf şekersizse güzel menün
Olsun ne yaparsan kar işte
Demi adadan başka ne gelir masallahı var
Tartı mı kullanıyorsun..
Harika örnek bir menü ve spor
Off afiyet olsun jübileni yapmışsın hadi inşallah kolaylıkla bitirirsin
Çok geçmiş olsun canım
Bu soru beyin yakan cınsınden
Aldığım en güzel haber demek artısın
Hiç beğenmedim ne biçim menü bu be
Çok doğru dıyon yemeyeydın ıyı
ne yedin kız çatlatma söyle
Bende susluyumdur makyajsız çıkmam abi
Bak bı ortak nokta daha :)
Primer fondöten veya bbden önce sürüyorsun kusursuz yapıyo tamamen kapatıuyı ama Bende kullanmıyorum onuAna primer ne olaki
Ben klasik bb krem far veya kalem mutlaka rimel ruj azcık allık ohh bitti gitti
AminnEvet çoook doğru herşeyin bir zamanı varAllah hayırlısını versin inşallah
Benim son zamanlarda favorim aydınlatıcılar. Her şeyin aydınlatıcılısını aldım. Krem, pudra, allık vs. Bir de aydınlatıcı sürüyorum üstüne. Gün boyu florasan gibi geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?