Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişler olsun...

Bugün diyete pek uygun olmamış sanki canım, ama akşam hafif yiyerek dengelemişsin

Corba karbon grubu ya canim yogurt da protein yok valla hic ac degilim aksine cok doydum

14.5 menüm
Sahur yok

20:15
Çeyrek yufkadan peynirli börek
6 yk kıymalı ıspanak
1 dilim karakılçık ekmeği
4 yk yoğurtlu kabak
2 ceviz
2 incir

23:30
1 fincan sütlü Türk kahvesi
1 hurma

6500 adım
1 saat reformer pilates

2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum

Ramazan girdiğinden beri ağzıma kaçamak sürmedim. Ama malesef kilo veremiyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım, bundan da az beslenilmesi ki. İsyanlardayım.

Yarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk bereket bolluk ve ömrün boyunca fit olacağın günler gostersin insallah ❤❤

Menün genel olarak güzel canım, ama hem börek hem de ekmek var, birisi olmasaymış keşke

Ya acaba menun dengesiz mi geliyor?mesela şu şekilde olsa
Ya sadece ekmek yada börek, yanına ya sadece kabak yada ıspanak, 2 ceviz 2 incir seklinde.bide tek öğünde vucut kıtlık moduna girip bulduğunu depoya atarmis

Canim protein yaninda sebze tuket... hem ispanak hem kabak oruc olmasan tamamda ... suan proteine ihtiyac var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…