geçmişler olsun...Günü geçiştirmek için hızlı yemek yaptım. Ondan patates... gerçi ağlayasım geliyor. Hastaneden geldikten sonra eşim tatlı var mı diye sordu. Hasta ya, canı istemiş. Çocuk gibi olduDikkatli besleniyorum diye evde bir şey yoktu. Yapmamıştım. Nasıl üzüldüm anlatamam. Ben iyi akşamlar diliyorum hepinize. Pek keyfim kalmadı. Yarın görüşmek üzere arkadaşlar.
Çook geçmiş olsun, patates arada yenmesi iyi bence onu da allah yaratmış
Bugün diyete pek uygun olmamış sanki canım, ama akşam hafif yiyerek dengelemişsin13 mayıs menü
LAydLiNe
9.00
1/2 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
12.30
1 içli köfte
1 biberli ekmek
1 lahmacun
1 dolma
1 dilim şamtatlı
(bölümde kutlama vardı, coştukça coştum)
19.00
1 kase yoğurt
2 salatalık
Corba karbon grubu ya canim yogurt da proteinyemeseydin iyiydi hariç menü güzel afiyet olsın canım
hmmmmmm yine insülin direnci
ben de hala var
dukan kim bizim kadar ünlü birimi ya
Ben yapanlara saygı duyuyorum ama çok keskin kuralları yok mu nasıl uyuyorsun ona?
Menün hiç olmamış canım hani protein hani sağlıklı karbonhidrat. Sahur da yediğin için böyle akşam da saldırmışsın bence. Muhtemelen şu an açsın . Senden böyle menüler görmeyelim lütfen
Yarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Dogum günün kutlu olsun canım nice guzel yaşların olsun insallahhhhYarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Doğum günün kutlu olsun canımYarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana sağlık huzur mutluluk bereket bolluk ve ömrün boyunca fit olacağın günler gostersin insallahYarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Menün genel olarak güzel canım, ama hem börek hem de ekmek var, birisi olmasaymış keşke14.5 menüm
Sahur yok
20:15
Çeyrek yufkadan peynirli börek
6 yk kıymalı ıspanak
1 dilim karakılçık ekmeği
4 yk yoğurtlu kabak
2 ceviz
2 incir
23:30
1 fincan sütlü Türk kahvesi
1 hurma
6500 adım
1 saat reformer pilates
2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum
Ramazan girdiğinden beri ağzıma kaçamak sürmedim. Ama malesef kilo veremiyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım, bundan da az beslenilmesi ki. İsyanlardayım.
Ya acaba menun dengesiz mi geliyor?mesela şu şekilde olsa14.5 menüm
Sahur yok
6 yk kıymalı ıspanak
4 yk yoğurtlu kabak
2 ceviz
2 incir
1 hurma
6500 adım
1 saat reformer pilates
Ramazan girdiğinden beri ağzıma kaçamak sürmedim. Ama malesef kilo veremiyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım, bundan da az beslenilmesi ki. İsyanlardayım.
Canim protein yaninda sebze tuket... hem ispanak hem kabak oruc olmasan tamamda ... suan proteine ihtiyac var...14.5 menüm
Sahur yok
6 yk kıymalı ıspanak
4 yk yoğurtlu kabak
2 ceviz
2 incir
1 hurma
6500 adım
1 saat reformer pilates
170 ,seninaypare ackerman seninle hemen hemen aynı kiloyuz. Boyun kaçtı acaba merak ettim?
Sen uzunmuşsun, ben 163-165 arası bir şeyim170 ,senin
Hedefin 56 miSen uzunmuşsun, ben 163-165 arası bir şeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?