Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ve okumaya yetişemiyordum...

Modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Canım çok sıkkın. Eşim çok hasta, işten ateşler içinde yanarak geldi. Doktora götürdüm. İğneler antibiyotikler bir sürü haplar fısfıslar... şimdi koltukta uyuyor, ateşten kaynaklı sürekli terliyor. Elim sürekli üzerinde. Üst baş değiştirmeler, ter silmeler. Şükür ateşi biraz düştü. Kocaman adam ama hasta olunca öyle kötü görünüyor ki içim parçalanıyor.

Menümü paylaşayım bende, gecikmeli olarak. Kusuruma bakmayın.

Sabah 12:54
Yarım domates
bir küçük salatalık
Bir avuç roka ve maydanoz
5 zeytin
1.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta

15:00 ara
2 tatlı kaşığı yoğurtlu közlenmiş biber
Yarım elma

17:30 ara
Activia yoğurt yarım paket (dışarıda açlık krizine girdim. Yoldan aldım.)

20:20 akşam
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk etli patates yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 yk salata

22:00
1 ceviz

Evet canim mutfak tartisi kullaniyorum.. 150 gr seklinde ayarladim dolaba attim...

Dukan bana uygun geldi canım. Protein ve sebzeyi sevdiğim ve meyveyi sevmediğim için. Aslında çok da katı değil, en azından miktar yok, istediğin kadar yiyebiliyorsun. Katı tarafı şeker ve karbonhidrat hiç yok. Benim için böylesi daha iyi, çünkü az yiyerek kendime engel olamıyorum Ama hedefine ulaşınca ödül öğünlerin var, en azından hayal kurabiliyorum

Benimde favorim aydinlaticilar bende oyle ışıl oluyorum

Geçmiş olsun canım, ben menünü gayet güzel buldum, çok patates yemediysen

Menümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim

Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )

Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Canim aksam olmamis bi protein yada bakliyat olaydi.... zaten meyvede cok olmus...

Eklentiler

• 3552917A-4F5B-4389-8072-83F9E840892D.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 7983BB90-0AC0-488E-B1A0-44E70F32B519.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 976BFD4E-7E4D-4342-A413-5DBE321DD191.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 25
Canim cok gecmis olsun...
Aksam menunde patates olmasaymis iyiymiş...

Canim cok gecmis olsun...
Aksam menunde patates olmasaymis iyiymiş...
Günü geçiştirmek için hızlı yemek yaptım. Ondan patates... gerçi ağlayasım geliyor. Hastaneden geldikten sonra eşim tatlı var mı diye sordu. Hasta ya, canı istemiş. Çocuk gibi oldu Dikkatli besleniyorum diye evde bir şey yoktu. Yapmamıştım. Nasıl üzüldüm anlatamam. Ben iyi akşamlar diliyorum hepinize. Pek keyfim kalmadı. Yarın görüşmek üzere arkadaşlar.

Tamam canim uzme kendini toparlar insallah...

Bende uzgunsem yerim hic yemeden icmeden kesilmem masallahim var... ama cok mutluysam yerim ama coook yemem..
ayyy ben üzgünken tam kararında yerim sinirliysem açılın yoldan çer çöp midem berbat olur herşeyi yerim
patates diyette yasak, olmasaymış iyiymiş ama miktarı az ya napalım nereye kadar yemeyecez

Eşine geçmiş olsun inşallah hemen toparlanır sende üzülmezsin
Anladım canım kolay gelsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…