Bende uzgunsem yerim hic yemeden icmeden kesilmem masallahim var... ama cok mutluysam yerim ama coook yemem..Bende sinirli isem canım sikiliyorsa yerim uzgunsem yemem onda kesilir istahim
Evet canim mutfak tartisi kullaniyorum.. 150 gr seklinde ayarladim dolaba attim...Bugün hörgücümden yedim canımdün çok yemiştim
5 leri bırakma sıkı tut haklısın sınırı geçince rahatlarsın
Demi kurtardım inşallah..
Bulgur pirinç dövme hepsı bırarada olmuş biraz ama..
Hosaf şekersizse güzel menün
Olsun ne yaparsan kar işte
Demi adadan başka ne gelir masallahı var
Tartı mı kullanıyorsun..
Harika örnek bir menü ve spor
Off afiyet olsun jübileni yapmışsın hadi inşallah kolaylıkla bitirirsin
Çok geçmiş olsun canım
Bu soru beyin yakan cınsınden
Aldığım en güzel haber demek artısın
Hiç beğenmedim ne biçim menü bu be
Çok doğru dıyon yemeyeydın ıyı
ne yedin kız çatlatma söyle
Bende susluyumdur makyajsız çıkmam abi
Bak bı ortak nokta daha :)
Dukan bana uygun geldi canım. Protein ve sebzeyi sevdiğim ve meyveyi sevmediğim için. Aslında çok da katı değil, en azından miktar yok, istediğin kadar yiyebiliyorsun. Katı tarafı şeker ve karbonhidrat hiç yok. Benim için böylesi daha iyi, çünkü az yiyerek kendime engel olamıyorumyemeseydin iyiydi hariç menü güzel afiyet olsın canım
hmmmmmm yine insülin direnci
ben de hala var
dukan kim bizim kadar ünlü birimi ya
Ben yapanlara saygı duyuyorum ama çok keskin kuralları yok mu nasıl uyuyorsun ona?
Menün hiç olmamış canım hani protein hani sağlıklı karbonhidrat. Sahur da yediğin için böyle akşam da saldırmışsın bence. Muhtemelen şu an açsın . Senden böyle menüler görmeyelim lütfen
Benimde favorim aydinlaticilar bende oyle ışıl oluyorumBenim son zamanlarda favorim aydınlatıcılar. Her şeyin aydınlatıcılısını aldım. Krem, pudra, allık vs. Bir de aydınlatıcı sürüyorum üstüne. Gün boyu florasan gibi geziyorumama sen de ustasın epey anladım, primer falan
Geçmiş olsun canım, ben menünü gayet güzel buldum, çok patates yemediysenVe okumaya yetişemiyordum...
Modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Canım çok sıkkın. Eşim çok hasta, işten ateşler içinde yanarak geldi. Doktora götürdüm. İğneler antibiyotikler bir sürü haplar fısfıslar... şimdi koltukta uyuyor, ateşten kaynaklı sürekli terliyor. Elim sürekli üzerinde. Üst baş değiştirmeler, ter silmeler. Şükür ateşi biraz düştü. Kocaman adam ama hasta olunca öyle kötü görünüyor ki içim parçalanıyor.
Menümü paylaşayım bende, gecikmeli olarak. Kusuruma bakmayın.
Sabah 12:54
Yarım domates
bir küçük salatalık
Bir avuç roka ve maydanoz
5 zeytin
1.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
15:00 ara
2 tatlı kaşığı yoğurtlu közlenmiş biber
Yarım elma
17:30 ara
Activia yoğurt yarım paket (dışarıda açlık krizine girdim. Yoldan aldım.)
20:20 akşam
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk etli patates yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 yk salata
22:00
1 ceviz
Canim aksam olmamis bi protein yada bakliyat olaydi.... zaten meyvede cok olmus...Menümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim
Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )
Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Esin 'den dolayı bunları soyleyebiliyorsun ne güzel Allah mutlulugunuzu daim etsinYoo ben evlenirdim ... aksi itirazci benim dedigim doğru der ama yine dunyaya gelsem esimle evlenmek isterim... bende fenayim dort dörtlük degilim ki...
Geçmiş olsun canım, ben menünü gayet güzel buldum, çok patates yemediysen
Canim cok gecmis olsun...Ve okumaya yetişemiyordum...
Modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Canım çok sıkkın. Eşim çok hasta, işten ateşler içinde yanarak geldi. Doktora götürdüm. İğneler antibiyotikler bir sürü haplar fısfıslar... şimdi koltukta uyuyor, ateşten kaynaklı sürekli terliyor. Elim sürekli üzerinde. Üst baş değiştirmeler, ter silmeler. Şükür ateşi biraz düştü. Kocaman adam ama hasta olunca öyle kötü görünüyor ki içim parçalanıyor.
Yarım domates
bir küçük salatalık
5 zeytin
1.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Yarım elma
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk etli patates yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 yk salata
1 ceviz
Amin canim... ama iste dedigim gibi baskasi olsa onu cekemez goz gore gore siyaha beyaz der.. hic ugrasmam he he beyaz derim...Esin 'den dolayı bunları soyleyebiliyorsun ne güzel Allah mutlulugunuzu daim etsin
Niye özellikle 150 GrEvet canim mutfak tartisi kullaniyorum.. 150 gr seklinde ayarladim dolaba attim...
Çook geçmiş olsun, patates arada yenmesi iyi bence onu da allah yaratmışFotoğraflasam mı acaba bundan sonra
Gerçi bitiremiyorum bazen koyduklarımı...
Günü geçiştirmek için hızlı yemek yaptım. Ondan patates... gerçi ağlayasım geliyor. Hastaneden geldikten sonra eşim tatlı var mı diye sordu. Hasta ya, canı istemiş. Çocuk gibi olduCanim cok gecmis olsun...
Aksam menunde patates olmasaymis iyiymiş...
Bi 20 gunluk diyetisyen maceram olmustu... bana 150 gr kiymadan kofte yapabilirsin demisti... gerci ozaman 72.5 idim.. ben hala 150 gr devamNiye özellikle 150 Gr
Tamam canim uzme kendini toparlar insallah...Günü geçiştirmek için hızlı yemek yaptım. Ondan patates... gerçi ağlayasım geliyor. Hastaneden geldikten sonra eşim tatlı var mı diye sordu. Hasta ya, canı istemiş. Çocuk gibi olduDikkatli besleniyorum diye evde bir şey yoktu. Yapmamıştım. Nasıl üzüldüm anlatamam. Ben iyi akşamlar diliyorum hepinize. Pek keyfim kalmadı. Yarın görüşmek üzere arkadaşlar.
ayyy ben üzgünken tam kararında yerim sinirliysem açılın yoldan çer çöp midem berbat olur herşeyi yerimBende uzgunsem yerim hic yemeden icmeden kesilmem masallahim var... ama cok mutluysam yerim ama coook yemem..
patates diyette yasak, olmasaymış iyiymişVe okumaya yetişemiyordum...
Yarım domates
bir küçük salatalık
5 zeytin
1.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Yarım elma
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk etli patates yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 yk salata
1 ceviz
Anladım canım kolay gelsin o zamanDukan bana uygun geldi canım. Protein ve sebzeyi sevdiğim ve meyveyi sevmediğim için. Aslında çok da katı değil, en azından miktar yok, istediğin kadar yiyebiliyorsun. Katı tarafı şeker ve karbonhidrat hiç yok. Benim için böylesi daha iyi, çünkü az yiyerek kendime engel olamıyorumAma hedefine ulaşınca ödül öğünlerin var, en azından hayal kurabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?