Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaa aydınlatıcılı krem ve pudra hangisi yaa bense çok severim aydınlatıcı. Aa bide eyeliner onu demeyi unuttum

Menümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim

Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )

Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Canım meyve cok olmuş fazlasida zarar biliyorsun iftarda sebze et olmalıydı
Salatayı sebze niyetine sayalım protein eksik canım baklagil yada et grubu olsaydı iyi olurdu
Afiyet olsun

Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )

Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Evet canım meyve fazla olmuş. Çok meyve yemek sanki daha çok acıktırıyor insanı

Ben her yil onu bile yemiyordum canim iftarda ne yediysem onunla tutuyordum bu yil iftarlarim diyet modunda oldugu icin hadi semizotu yogurdu ekliyeyim dedim canim..

Ayy onu doğru kullanmayanlar çok komik oluyor..
Sen öyle değilsin demi

Canım meyve cok olmuş fazlasida zarar biliyorsun iftarda sebze et olmalıydı
Salatayı sebze niyetine sayalım protein eksik canım baklagil yada et grubu olsaydı iyi olurdu
Afiyet olsun
Biliyorum canim ,yemek yiyemiyorum iftarda fazla
Evet canım meyve fazla olmuş. Çok meyve yemek sanki daha çok acıktırıyor insanı
Cok sükür acikmayla ilgili bi sıkintim yok ama meyveye zaafim var asiri seviyorum

Aaa aydınlatıcılı krem ve pudra hangisi yaa bense çok severim aydınlatıcı. Aa bide eyeliner onu demeyi unuttum
Mac, Maybelline krem şeklinde aydınlatıcısını kullanıyorum canım, pudra şeklinde ise yves Roche ve Gratis’ten aldığım vardı, new well olabilir onu kullanıyorum. Ayy bir sürü aydınlatıcım var geçen H&M, Kiko ve Florman’dan da aldım

yemeseydin iyiydi hariç menü güzel afiyet olsın canım
Insulin direnciyle alakaliymis araştırmıştım canim...
hmmmmmm yine insülin direnci
Yaa şuan o istek yok ben yendim demekki
ben de hala var
Kızlar Dukan’ın kitabını okuyorum da, Dukan amca diyor ki “iki bardak bitki çayı bir bardak su yerine geçiyormuş”. Doğru mudur sizce? Siz daha iyi bilirsiniz
dukan kim bizim kadar ünlü birimi ya
Ben yapanlara saygı duyuyorum ama çok keskin kuralları yok mu nasıl uyuyorsun ona?

Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )

Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
Menün hiç olmamış canım hani protein hani sağlıklı karbonhidrat. Sahur da yediğin için böyle akşam da saldırmışsın bence. Muhtemelen şu an açsın . Senden böyle menüler görmeyelim lütfen

Oo sen baya profesyonelsin he mac kiko filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…