Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaptim canim sindirmeyi bekliyorum uyuyacam
Ben dee
Ben de aynı düşüncedeyim, 53 olursam 53-55 arası bir tampon olur
Aynen oyle zatn bi listem var akıllara zarar canımın çekip yiyemedim herşeyi oraya yazıyorum onu yedim mi 59 olurum ben zaten
Bu arada öğrencilik hayatın en güzel yıllarıdır, bol bol eğlen, uyu, gez ne istiyorsan yap
Ay evet dimi ise başlayınca hiç bir şeye vakit kalmıyor derler

Menün genel olarak güzel canım, ama hem börek hem de ekmek var, birisi olmasaymış keşke
Ya acaba menun dengesiz mi geliyor?mesela şu şekilde olsa
Ya sadece ekmek yada börek, yanına ya sadece kabak yada ıspanak, 2 ceviz 2 incir seklinde.bide tek öğünde vucut kıtlık moduna girip bulduğunu depoya atarmis
Canim protein yaninda sebze tuket... hem ispanak hem kabak oruc olmasan tamamda ... suan proteine ihtiyac var...
Karıştırmamayı deneyeceğim. Teşekkürler kızlar yorumlarınız için.

Yok Ben değilimdir aydınlatıcidan tanırdım yoksa seni

Canım aydınlatıcı konusunda biraz bilgi verebilir misin? Ne benim tek bildiğim göz altı aydınlatıcısı

Canım aydınlatıcı konusunda biraz bilgi verebilir misin? Ne benim tek bildiğim göz altı aydınlatıcısı
Hani şu yüzler ışıl ışıl oluyor ya onu yapan şey En etkilisi bence pudra şeklinde olan, pudra gibi fırçayla sürüyorum ışıltı veriyor. Ben elmacık kemiklerimin üstüne, burnumun ucuna, çenemin ucuna, şakalarıma falan sürüyorum. Krem şeklinde olanları da var, onu da elle uyguluyorsun. Veya nemlendirici krem, pudra gibi şeylerin aydınlatıcı etkisi oluyor onu da tüm yüze sürüyorsun

Ben de ne cahilim.. allıktan öyle parlak sanıyordum

Gecmis olsun canim suyu az mi tuketiyorsun ?
tuketıyorum aslında sudan kaynaklı oldugunu sanmıyorum.. Migren var aclıkta tetikliyor heralde
aslında cok ıyı yuzden vermemek bende yuzden vermıyırumsanırım yuzum cokse cok. Veremezdim cunku cırkın oluyo insan
Geçmiş olsun baş ağrısı çok zor canım
Biberiye falan mı içsen akşamları.
Bı denıyeyım saol cnm
Canım ben de yüzden veremiyorum hiç. Yüzüm dolgun benim, ama hiç memnun değilim. Zayıflasam bile kilolu duruyorum, herkes yüzden değerlendiriyor
bence guzel bısey yuzden gitmemesi
Ben de yüzünün tombişliği gitsin istiyorum. Yok ya hep aynı, kaç kilo verirsem vereyim hep aynı
giderse cokuyor insan bence bu bi avantaj bizim ıcın
afiyet olsun bayılıyorum az yiyenlere az yemek benim işim bakma sımdı oructa cok yıyorum oruc bitsin gorun benı
afıyet olsun caNım guzel menu

Menümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim

Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )

Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
afiyet olsun canım guzel menu
gecmıs olsun canım.. Patates yeme bence diyet surecinde ben yemiyorum
Afiyet olsun canım bısey olmaz bende kılo veremıyorum ramazanda.. Almayalım bısey olmaz oruc bitince veririz ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…