55 canım, Dukan da öyle söylüyor. Ama 53 falan olunca zayıf gözüküyorum. Bir de öğrenci misin? Hep merak ediyorum soramıyorum.Hedefin 56 mi
Benim ideal de 60 gözüküyor ,evet öğrenciyim55 canım, Dukan da öyle söylüyor. Ama 53 falan olunca zayıf gözüküyorum. Bir de öğrenci misin? Hep merak ediyorum soramıyorum.
Ama sırf istediğimi yemem adına 57 58 istiyorum55 canım, Dukan da öyle söylüyor. Ama 53 falan olunca zayıf gözüküyorum. Bir de öğrenci misin? Hep merak ediyorum soramıyorum.
Yaptim canim sindirmeyi bekliyorum uyuyacam
Ben de aynı düşüncedeyim, 53 olursam 53-55 arası bir tampon olurAma sırf istediğimi yemem adına 57 58 istiyorum
Bu arada öğrencilik hayatın en güzel yıllarıdır, bol bol eğlen, uyu, gez ne istiyorsan yapAma sırf istediğimi yemem adına 57 58 istiyorum
Ben deeYaptim canim sindirmeyi bekliyorum uyuyacam
Aynen oyle zatn bi listem var akıllara zarar canımın çekip yiyemedim herşeyi oraya yazıyorum onu yedim mi 59 olurum ben zatenBen de aynı düşüncedeyim, 53 olursam 53-55 arası bir tampon olur
Ay evet dimi ise başlayınca hiç bir şeye vakit kalmıyor derlerBu arada öğrencilik hayatın en güzel yıllarıdır, bol bol eğlen, uyu, gez ne istiyorsan yap
Menün genel olarak güzel canım, ama hem börek hem de ekmek var, birisi olmasaymış keşke
Ya acaba menun dengesiz mi geliyor?mesela şu şekilde olsa
Ya sadece ekmek yada börek, yanına ya sadece kabak yada ıspanak, 2 ceviz 2 incir seklinde.bide tek öğünde vucut kıtlık moduna girip bulduğunu depoya atarmis
Karıştırmamayı deneyeceğim. Teşekkürler kızlar yorumlarınız için.Canim protein yaninda sebze tuket... hem ispanak hem kabak oruc olmasan tamamda ... suan proteine ihtiyac var...
Yok Ben değilimdir aydınlatıcidan tanırdım yoksa seniaypare ackerman geçende biri demişti ya “hadi burada ünlü birisi varsa” diye, benim de aklıma hep hadi tanıdığım birisi varsa burada diye geçiyor. Özellikle öğrencilerimden birinin buralarda olabileceği aklıma geliyor. O yüzden sordum
Canım aydınlatıcı konusunda biraz bilgi verebilir misin? Ne benim tek bildiğim göz altı aydınlatıcısıaypare ackerman geçende biri demişti ya “hadi burada ünlü birisi varsa” diye, benim de aklıma hep hadi tanıdığım birisi varsa burada diye geçiyor. Özellikle öğrencilerimden birinin buralarda olabileceği aklıma geliyor. O yüzden sordum
Ay iyi bak rahatladım şimdiYok Ben değilimdir aydınlatıcidan tanırdım yoksa seni
Hani şu yüzler ışıl ışıl oluyor ya onu yapan şeyCanım aydınlatıcı konusunda biraz bilgi verebilir misin? Ne benim tek bildiğim göz altı aydınlatıcısı
Ben de ne cahilim.. allıktan öyle parlak sanıyordumHani şu yüzler ışıl ışıl oluyor ya onu yapan şeyEn etkilisi bence pudra şeklinde olan, pudra gibi fırçayla sürüyorum ışıltı veriyor. Ben elmacık kemiklerimin üstüne, burnumun ucuna, çenemin ucuna, şakalarıma falan sürüyorum. Krem şeklinde olanları da var, onu da elle uyguluyorsun. Veya nemlendirici krem, pudra gibi şeylerin aydınlatıcı etkisi oluyor onu da tüm yüze sürüyorsun
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ailenle nice yıllaraYarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Doldur cöpe hepsini
Bitmiyorduuuuu bulaşık hiç bitmiyorduuuuuu
Tesekür ederim canimDoğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ailenle nice yıllara
tuketıyorum aslında sudan kaynaklı oldugunu sanmıyorum.. Migren var aclıkta tetikliyor heraldeGecmis olsun canim suyu az mi tuketiyorsun ?
aslında cok ıyı yuzden vermemek bende yuzden vermıyırumEvet artik zayif bi anne olmak istiyorum... kizimla bol bol resim cekiliyorum... eskiden hic fotograf cekilmezdim.... simdi kendime niye bunu yapmisim diyorum... inan insan genclesiyor... birde ben ne kadar zayiflarsam zayiflayayim yuzden kilo vermiyorum buda benim icin avantaj...
Bı denıyeyım saol cnmGeçmiş olsun baş ağrısı çok zor canım
Biberiye falan mı içsen akşamları.
bence guzel bısey yuzden gitmemesiCanım ben de yüzden veremiyorum hiç. Yüzüm dolgun benim, ama hiç memnun değilim. Zayıflasam bile kilolu duruyorum, herkes yüzden değerlendiriyor
giderse cokuyor insan bence bu bi avantaj bizim ıcınBen de yüzünün tombişliği gitsin istiyorum. Yok ya hep aynı, kaç kilo verirsem vereyim hep aynı
afiyet olsun bayılıyorum az yiyenlereKızlar bugünkü menümü veriyorum;
Sabah (08:00)
1 bardak sütlü filitre kahve
Ara (16:30 gibi)
1 bardak sütlü filitre kahve
Biraz yarım yağlı peynir
Akşam (18:30 gibi)
4 köfte (yağlı kağıtta fırında yaptım, yağsız)
1 büyük kase yulaf kepekli, baharatlı yoğurt
Birkaç bardak çay içtim, 1 lt su, daha da içeceğim. Bugün işe geç kalacağım diye kahvaltı yapamadım, ama oruç alışkanlığı acıkmadım da.
@UstaM ve taraftarları bakın bakayım menüme
afıyet olsun caNım guzel menuMenüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı kepek ekmekli tost
Domates salatalık
2 ceviz
İftar : 1 kase yoğurt çorbası buğdaylı nohutlu
5 yk mantar kavurması
3 yk cigerli bulgur (tavuk ciğeri )
4 ykhavuc tarator
Bir dilim- yemeseydim iyiydi
Su 2 lt spor yok
Benim son zamanlarda favorim aydınlatıcılar. Her şeyin aydınlatıcılısını aldım. Krem, pudra, allık vs. Bir de aydınlatıcı sürüyorum üstüne. Gün boyu florasan gibi geziyorumama sen de ustasın epey anladım, primer falan
afiyet olsun canım guzel menuMenümü vereyim ,tatli yemeyince meyveye abandim
Sahur
1 kücük muz
Biraz cilek ve erik
Findik ( cok degildi )
Iftar
2 kepce tarhana
Salata
2 kasik kadar cacik
Cok az karpuz
3 hurma
1 avuc yaban mersini
gecmıs olsun canım.. Patates yeme bence diyet surecinde ben yemiyorumVe okumaya yetişemiyordum...
Modumu yüksek tutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Canım çok sıkkın. Eşim çok hasta, işten ateşler içinde yanarak geldi. Doktora götürdüm. İğneler antibiyotikler bir sürü haplar fısfıslar... şimdi koltukta uyuyor, ateşten kaynaklı sürekli terliyor. Elim sürekli üzerinde. Üst baş değiştirmeler, ter silmeler. Şükür ateşi biraz düştü. Kocaman adam ama hasta olunca öyle kötü görünüyor ki içim parçalanıyor.
Menümü paylaşayım bende, gecikmeli olarak. Kusuruma bakmayın.
Sabah 12:54
Yarım domates
bir küçük salatalık
Bir avuç roka ve maydanoz
5 zeytin
1.5 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
15:00 ara
2 tatlı kaşığı yoğurtlu közlenmiş biber
Yarım elma
17:30 ara
Activia yoğurt yarım paket (dışarıda açlık krizine girdim. Yoldan aldım.)
20:20 akşam
2 kepçe tarhana çorbası
4 yk etli patates yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 yk salata
22:00
1 ceviz
Afiyet olsun canım bısey olmaz bende kılo veremıyorum ramazanda.. Almayalım bısey olmaz oruc bitince veririz ınş14.5 menüm
Sahur yok
20:15
Çeyrek yufkadan peynirli börek
6 yk kıymalı ıspanak
1 dilim karakılçık ekmeği
4 yk yoğurtlu kabak
2 ceviz
2 incir
23:30
1 fincan sütlü Türk kahvesi
1 hurma
6500 adım
1 saat reformer pilates
2 lt suyu bitirmeye çalışıyorum
Ramazan girdiğinden beri ağzıma kaçamak sürmedim. Ama malesef kilo veremiyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım, bundan da az beslenilmesi ki. İsyanlardayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?