Nice mutlu yıllaraYarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Tesekür ederim canimNice mutlu yıllara
Allah hayırlı uzun ömürler versin Doğum günün kutlu olsunYarin arkadaslarla disarda iftar yapicaz birazcik 34 yasinda oluyorum da accuk ucundan yani
Bitmiyorduuuuu bulaşık hiç bitmiyorduuuuuu
Sen buralardan uzak kaldıkça biz buna şükür edeceğizKızlar yaaaaa size bi itirafta bulunacağım her türlü atış serbest yerken hep sizi düşündüm affedin beni size söylemezsem kendimi çok kötü hissedeceğim ama bunu söylersem sizi kötü etkilemekten de korkuyorum ama artık kendime dur demem lazım çünkü fena abarttım bugün. Menümü yazacağım Eki Görüntüle 2268908
Vermeye başladım artık. Sonu gelmeyecek yoksa. Size kötü örnek olmamak için vermiyordum ama artık iyi örnek olmam lazımSen buralardan uzak kaldıkça biz buna şükür edeceğiz
Bayram olmadan listeye girmelisin bence
AyrıcaFree listede olanların hepsi menü veriyor sen niye vermiyorsun kaptan almayız seni ona göre
Neden yemiyorsun?Sakatat hiç yemiyorum ben hiç bilmiyorum sağlıklı mı nasıl canım
2 ayda bir yapışıyor canımSeabahar ın yaptığı bireysel listeler oluyordu o bir daha ne zaman yapılacak
Sanırım waffle kendisiKızlar yaaaaa size bi itirafta bulunacağım her türlü atış serbest yerken hep sizi düşündüm affedin beni size söylemezsem kendimi çok kötü hissedeceğim ama bunu söylersem sizi kötü etkilemekten de korkuyorum ama artık kendime dur demem lazım çünkü fena abarttım bugün. Menümü yazacağım Eki Görüntüle 2268908
Peki böyle beslenerek kilonu koruyabiliyor musun canım?Menüm
Kahvaltı (07:45)
2 yemek kaşığı yumurtalı patates
Öğle (12:30)
1 kase sütlü nesfit
Ara (17:15)
3 tane can eriği
4 tane kayısı çağlası
Akşam (19:58)
2 servis kaşığı karışık kızartma
3-4 kaşık sarımsaklı yoğurt
2 avuç içi büyüklüğünde pide (ellerim küçük)
22:00
1 tane waffle
2 lt su
Bugün niyetleniyorum artık, yarın oruçluyum inşallah
14.05 menüm
Sahur 3.15
1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1.5 dilim ekmek,3 hurma, 1 bardak süt
İftar
1 bardak su 3 hurma
1 kase tarhana çorbası,1 Parça haşlanmış tavuk göğsünden tavuk sote, 1 bardak ayran,3 kaşık kinoa pilavı ,1 domates 1 salatalık
Bugunku menüm
Sahur 1 dilim ekmek az bısey peynir pısmıs biber salata domates bırazcık
Iftar 5 yaprak sarma 2 kabak dolma pırınc lı bulgurlu karısık, yarım kase dovme corbası
Yarım saat sonra 1 top beyaz dondurma
2 litre su tamamlarım inşallah
Sahur 01:00
1 kk peynir -domates -1 dilim kızarmış form ekmek
İftar 19:45
1 bardak su
1 kepçe mercimek çorba
boool salata
1 kase hoşaf (3 kuru kayısı 10 üzüm)
3 kanat 3 küçük baget(patatesli tavuklu yemeğin Eti'nden
2 lt su
Bugun menu
Sahur 23.00
1 kase yogurt semizotlu
Iftar 19.42
150 gr kiymadan kiymali yumurta ( 1 yumurta)
5 yk yogurt
Patlicanli semizotlu salata
2 lt su icmeye calisacam....LAydLiNe
Spor
35 dk eliptik yapıldı
60 dk tempolu yürüyüş yapıldı...
Bende yüzden veriyorum aynada ben bile kendi suratımı küçük buluyorum
Kaptanda kizarmis form ekmeği hic sevmiyor vuracak beniafiyet olsun canım
kinoa pilavı güzelmiydimenün güzel canım
Sende böyle menüler görmek de varmışama sabah tartılma bence. Dolmalar şişkinlik yapmış olabilir
kızarmış form ekmekada seninde kanına girmiş
Kaçamak yapmıyosun sporun güzel sana yorum yapak arkadaş
Bende yaaa. Suratın bi avuçkaldı diyorlar.
Kızlar yaaaaa size bi itirafta bulunacağım her türlü atış serbest yerken hep sizi düşündüm affedin beni size söylemezsem kendimi çok kötü hissedeceğim ama bunu söylersem sizi kötü etkilemekten de korkuyorum ama artık kendime dur demem lazım çünkü fena abarttım bugün. Menümü yazacağım Eki Görüntüle 2268908
Canim , bu aralar buradan cok uzaksin... tamam biliyorum yogunsun ama insan buradan uzaklasinca diyetten kopuyor... hic menu vermiyorsun.... menu vermeye başlasan belki bu kadar kacamak yapamazsin aksama ben bunu nasil yazarim diye düşünüyor insan...Vermeye başladım artık. Sonu gelmeyecek yoksa. Size kötü örnek olmamak için vermiyordum ama artık iyi örnek olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?